Menetrend - 2023

Kép
Menetrend

Péntek hajnlaban nyilvánosságra került az idei előszezon és alapszakasz menetrendje!

Előszezon
1. hét - vs Texans
2. hét - @ Packers
3. hét - @ Titans

Alapszakasz

Szeptember 10. 22:25 - vs Eagles
Szeptember 18. 2:20 - vs Dolphins (SNF)
Szeptember 24. 19:00 - @ Jets
Október 1. 22:25 - @ Cowboys
Október 8. 19:00 - vs Saints
Október 15. 22:05 - @ Raiders
Október 22. 19:00 - vs Bills
Október 29. 18:00 - @ Dolphins
November 5. 19:00 - vs Commanders
November 12. 15:30 - vs Colts (Frankfurt)
BYE WEEK
November 26. 19:00 - @ Giants
December 3. 19:00 - vs Chargers
December 8. 2:15 - @ Steelers (TNF)
December 19.  2:15 - vs Chiefs (MNF)
December 25. 2:15 - @ Broncos (SNF)
December 31. 19:00 - @ Bills
Január 7. - vs Jets

A Patriots a hat csoportmeccsét három duplában kapja meg, először a 2-3., majd a 7-8., valamint a 17-18. héten. A szezont a friss Super Bowl-vesztes Philadelphia Eagles ellen kezdi a csapat, a nemrégiben visszavonult Tom Bradyt a félidőben külön elbúcsúztatja majd a csapat. Az előzetes menetrend alapján négy főműsoridős meccset kapott a csapat, valamint a Colts elleni frankfurti találkozó került még olyan idősávba, amelyben egyetlen másik meccs sem található (ez azonban a szezon második felére adott esetben változhat - mint tavaly is történt a Raiders meccs esetében).

Hozzászólás

A jelenlegi oddsok szerint 4 olyan meccs van, ahol mi vagyunk a favoritok, a maradék 13 meccsen az underdog státuszt osztották ránk a fogadóirodák :)

A jelenlegi helyzet szerint akár még igaz is lehet. Viszont szerintem a Pats az egyik leg "sérülés tűrőbb" csapat, aminek az előnyeit már régóta élvezhetjük. Sok csapat van, amelyik 1-2 kulcsjátékosra épít, és azok sérülés e a szezon végét jelenti. Pl. a halak esetében Tua vagy Hill sérülése (előbbi komoly meglepetés lenne, ha végig játszana) a felére csökkenti a hatékonyságukat. Chiefs-nél Mahomes/Kelce hasonló státuszban van és még sorolhatnám. A Pats-nél még az irányító kidőlése is csak "mérsékelt" veszteség lenne, sokan még örülnének is neki. Szóval a szezon előrehaladtával a Pats inkább erősödni szokott. Én továbbra is 9-10 győzelemre számítok, a csoportunkban pedig körbeverésre, ami segítségünkre lehet. 

Zseniális videón is végigfutnak a menetrenden. (kötelező darab!!)

https://www.patriots.com/video/2023-new-england-patriots-schedule-release-devin-mccourty-enters-the-patriots-re

Zseniális videón is végigfutnak a menetrenden. (kötelező darab!!)

https://www.patriots.com/video/2023-new-england-patriots-schedule-release-devin-mccourty-enters-the-patriots-re

A sorsolás viszont kutyakemény lesz így, hogy az AFC ennyire megerősödött és véleményem szerint (bár ezzel nyilván lehet vitatkozni) mindkét főcsoportból a legerősebb divízió ellen játszunk... Sajnos én ebben nem látom a PO-t (még ha a védelem hasítani is fog), de remélem rám cáfolnak a fiúk (és az O meg az ST is nagyot lép előre a tavalyihoz képest - bár az ST-nek nyert meccset is "beírhatunk" ugye, de az összkép számomra jelentősen rosszabb volt, mint a korábbi években).

OFF

Fogynak a soknak vélt OT-k. Cajuste cut.