Néhány hír és érdekesség a csapattal kapcsolatban

Kép
Pats_logo

Megőrzi-e a veretlenségét a Pats és a 49’s a 8. héten?

Gregg Rosenthal, aki az Around the NFL szerkesztője, akinek a múlt héten 11-3-as találati aránya volt az előrejelzéseiben ismét megjósolta a kimeneteleket és az alcímben feltett kérdésre a válasza az, hogy igen.

A Pats meccsel kapcsolatban azt írja, hogy Baker Mayfield és Odell Beckham Jr. kapcsolata nem az igazi. Átlagosan 8,1 yardot ér el a csapat az összjátékukból, ami lényegesen rosszabb, mint Jarvis Landry (WR), vagy akár Ricky Seals-Jones (TE) eredménye.

Véleménye szerint Odell Beckham Jr.-t a meccsen Stephon Gilmore (CB) fogja majd, ami szintén jelentősen megnehezíti azt, hogy ez sokat javuljon.

A Browns támadói szerinte egy-egy meccsre képesek lehetnek kiemelkedőt alkotni, de nem bízik abban, hogy az edzők, a játékosok és a védelem képes lesz megbirkózni azzal a nyomással, amit a Belichick-Brady duó tartogat számukra.

Greedy Williams (CB) várhatóan újra pályára lép a Browns-ban

A Browns 2. kör 46. helyén draftolt védője várhatóan ismét pályára lép, miután a 2. héten megsérült. A 21 éves játékos tudja, hogy ki ellen fog játszani vasárnap, mert úgy nőtt fel, hogy látta, amint Tom Brady neve a Super Bowl győzelem szinonimájává válik.

Brady már azelőtt részt vett az NFL Combine-on, mielőtt Greedy Williams megszületett. Brady 21 évvel idősebb és már nyert 6 gyűrűt, míg Greedy Williams összesen két meccsen játszott az NFL-ben.

Williams-nek első alkalommal lesz esélye arra, hogy megakadályozza Tom Brady-t abban, hogy tovább javítsa a statisztikáit.

Meglátjuk, hogy hogyan sikerül neki, mindenesetre mindig örülök, ha egy játékos visszatér a sérüléséből, még akkor is, ha az éppen az ellenfélnél játszik.

Michael Bennett

Jerry Jones a Dallas tulajdonosa úgy véli, hogy a csapat tökéletesen fog illeszkedni a passz siettetőhöz. "A rendszer amiben dolgozott hasonló a miénkhez, de valószínűleg a Pats-nél nem tudták teljesen kihasználni azt, amit ő hozzátehet a csapat sikeréhez. Nagyon szeret játszani, a pályán akar lenni. Amikor nincs a pályán nem olyan boldog, mint amikor kint van és megpróbálhat megjátszani nagy játékokat. Ő egy kiforrott játékos és lehetőséget ad nekünk arra, hogy változatosabban alkalmazzunk nyomást az ellenfél irányítóján."

A Dallas tulajdonosa szerint ők egymásnak lettek teremtve. Majd az idő és a mutatott teljesítmény beigazolhatja ezt.

Mohamed Sanu

Rob Gronkowski visszavonulásával egy hatalmas TE keringő kezdődött a csapatnál, amelyben sok sérülés is szerepet játszott. Josh Gordon a sérült listán, az Antonio Brown kísérlet is keserves kudarcba fulladt, a sorozatos sérülések az elkapóknál arra kényszerítették a csapatot, hogy megoldást találjanak a problémára és ez remélem sikerült is Mohamed Sanu megszerzésével egy 2. körös pick-ért a Falcons-tól.

„A lehető legjobban kell igazodnod, nyilatkozta Tom Brady két nappal a meccs előtt egy hivatalos közleményben. Pont így történt ez idén. Néha más pozícióknál van ilyen, de ebben az évben az elkapókkal történt. Így volt ez a támadó fallal pár éve, vagy a futóknál is korábban. De mindent megteszünk, hogy az egész csapat jól működjön. Amit mi csinálunk az igazából csak fejlesztés. Minden héten próbálj egy kicsit jobb lenni és próbáld a többieket egy kicsit jobban megismerni. De ezalatt igazán jó nyerni.

Úgy gondolom, hogy hajlandó megragadni a lehetőséget. Sok lehetőséget hoz magával, szóval jó, hogy itt van. Jó látni, ha valaki ilyen versengő alkat. Ha figyeled, látod, hogy milyen remek hozzáállása van a játékhoz. Jól sikerült hét volt és nagyszerű volt megismerni őt. Régóta figyelem a játékát és mindig lenyűgöztek a képességei és a hozzáállása. Jó volt vele kint a pályán és felgyorsítjuk a beilleszkedési folyamatot, ahogyan csak lehetséges. Mindenki keményen dolgozik és nagy kihívás lesz számukra a következő meccs, erős csapattal játszunk vasárnap.”

Remélem Brady szavai igazak lesznek, és hamarosan beilleszkedik Sanu a csapatba és sok örömet fog okozni a játéka nekünk szurkolóknak.

Jó lenne, ha az ő leigazolása megoldást jelentene az elkapó helyzetre és még emelni tudná a csapat a meccsenként szerzett pontjainak a számát.

Tom Brady kedvenc sport filmjei

Egy riport során, amit egy Bostoni illetőségű rádióadóval (WEEI) folytatott a kedvenc NFL irányítónk kiderült, hogy mik az ő kedvenc sport filmjei.

A listán az első helyezett a Hoosiers, ami egy kisvárosi középiskola kosárcsapatáról szól és 80-as évek végén jelent meg. Én még nem láttam a filmet, de ezek után beszerzem és végignézem.

Megemlítette még a Rudy című filmet, amit annak ellenére szeret, hogy ez egy Notre Dame-on játszódó történet és ő bizony nem egy nagy Notre Dame szurkoló.

A „League of Their Own”, a „Brian’s Song” és a „Remember the Titans” című filmekkel kapcsolatban emlegetett még olyan szavakat, hogy jó, nagyszerű, látványos, de amikor a beszélgetés során előjött az „Any Given Sunday”, akkor azzal kapcsolatban nem volt lenyűgözve. Azt mondta, hogy az egy jó film, de nincs egy súlycsoportban a többiekkel.

Még megjegyezte, hogy mióta gyerekeik vannak azóta nincs idejük Gisele-l arra, hogy akár 5 percet is nézzenek együtt valamit. Mindenki mondogatja neki, hogy meg kell nézned a „Breaking Bad” sorozatot és ő mindig azt válaszolja, hogy igen szeretném, de nincs időm.

Szóval, ha valaki összefut Tom Brady-vel az utcán és elkezd vele beszélgetni, ne áruljon el semmit a sorozatból!

Forrás: NFL.com, Patriots.com

Hozzászólás

A film (Hoosiers) A legjobb dobás címmel ment itthon nálunk, Gene Hackmann főszereplésével. Még az HBO adta valamikor a 90-es években, azóta már szinte mindenhol volt...

Jó sport film, mondhatnám tipikus amerikai:)

Megjegyzem Spoiler nincs...

:D