NFL Draft 2019 - Chase Winovich

Kép
Winovich

A 2019-es NFL Draft harmadik körében a Michigan EDGE játékosa, Chase Winovich került a Patriotshoz, vele ismerkedhettek meg most részletesebben.

Winovich 1995. április 19-én született, Jefferson Hillsben, Pennsylvaniaban. Itt is végezte el a középiskolát, ahol irányítót és linebackert játszott. A Michigan Wolverines ajánlatát fogadta el, pedig több nagy nevű egyetem is a soraiban akarta tudni. Első évében nem lépett pályára, majd tight endként és fullbackként is szerepelt, mielőtt a védőfal szélére került volna. Itt megtalálta valódi helyét és összesen 18,5 sacket szerzett három szezon alatt. Sokak szerint ő lehet a következő Gronkowski, már ami a bohóckodását, hangulatát jellemzi, a Michiganen is ő volt a "hangulatfelelős".

Nézzünk néhány szakmaibb dolgot az új Patriots játékosról:

1. A játékosbörze előtt voltak olyan mock draftok, ahol az első kör végén elkelt, ám reálisnak a második kör közepét lehetne mondani, ehhez képest a Patriots a harmadik kör közepe táján láncolta magához a játékost, ami mindenképpen stealnek mondható, ha hozza a tőle elvárt játékot.

2. Remek méretekkel megáldott játékosról van szó, ám atletikusságban nem tudja felvenni a versenyt a legjobbakkal. Csípője is igen merev, ami gondot okozhat neki az NFL-ben.

3. Rush moves: Nagyon jól kombinálja a mozdulatait, remekül használja ki átlagos testi adottságait, és a kezeivel is remekül dolgozik a támadófal ellen. Több leütött labdája is volt az egyetemen, főleg bull rushban kiemelkedő.

4. Futás elleni védekezés: Futás ellen kimondottan jó védőnek tekinthető, hosszú karjaival nagy területet tud lefedni, és jól is válik le a blokkról. Mindemellett okos játékos is, jól látja a labdát, az egyetlen hiányolható tényező az atletikussága.

5. Counter move-jai még fejlesztésre szorulnak, inkább csak próbálkozik, hajt, de tudatosságot ebben nem lehet felfedezni. Inkább erőből, mintsem sebességből dolgozik.

6. A szereléseknél néha agresszív, ami ahhoz vezet, hogy elveszti az egyensúlyát az ütközéseknél. Az egyetemen volt jópár nagy szerelése, ami jól mutat a videóin.

7. Keménység: Az idei draft class egyik legkeményebb, legjobban harcoló játékosa. Nagyon fizikális játékos, aki nem törődik a sérüléseivel, fáradtságával, minden snapnél a maximumot adja ki magából. Ebből adódóan sajnos néha túlpörög, és ez büntetésekhez vezet. Az azonban biztos, ha pályára kerül, 110%-ot fog magából kiadni, ezt pedig Belichick el is várja a játékosoktól.

Hozzászólás

Örülnék, ha legalább olyan jól bevállna, mint a másik hajasbaba, Clay Matthews, ha már annak idején elszalasztottuk...

Ninkovich után Winovich. Hasonló karriert kívánok neki!

Off: állítólag le fogjuk igazolni Jared Veldheer veterán OL-t. Jól is fog jönni némi instant mélység swing tackle poszton...

Válasz mammut üzenetére

Le is igazoltuk, 1 év / max 6,5 millió és a hamarosan a kompenzációs választási jogokat lezáró  határidő lejárta után lesz hivatalos

Válasz Arsenal üzenetére

Ez a 6,5 milla a max. amit kereshet de gyanítom, hogy az alap sokkal kevesebb lesz és sok lesz az ösztönző de várjuk meg a részleteket.

Válasz Arsenal üzenetére

Wynn-nel kapcsolatban még túl sok a bizonytalanság.

Most épült fel. Hogy ez mennyire sikerült az később fog kiderülni. Hogy a csapatba hogyan lehet beilleszteni, az még csak a "tervezőasztalon" létezik. Hogy az NFL-ben hogyan tud teljesíteni hétről hétre, szintén ismeretlen. Erre építeni túl nagy merészség lenne.

Másrészről, ha bő a kínálat, akkor lehet versenyeztetni, vagy cserélni, illetve a szezonból is hátra van még 4 előszezon, meg 19 éles meccs, ahova elkelhet a rotáció.

Ez az ember teljesen bolond (nem csak úgy, mint Gronk), érdemes megnézni az All or Nothingot, amit a Michigannél forgattak, egyértelműen ő a sorozat fénypontja.

Kicsit off, de ha már Veldheer-ről szó esett: A Patspulpit szerint a "szemmel tartott" FA-k: DE A.Bailey, WR D. Inman, DT C.Liuget, WR R.Matthews, TE B.Watson. Elsősorban rotációs szempontból lehet esetleg szükség rájuk ill. a felkészülési időszak versenyhelyzetét fokozhatják.

Off. Bruce Ellingtont kirakták.

A hírek szerint Ben Watson TE látogat ma Foxborough-ba

Elnézést a megjegyzésért, de ahhoz képest, hogy zajlanak az események a csapat háza táján (Veldheer, Watson), ezek nem jelennek meg az oldalon. Korábban azért gyorsabbak voltatok.

Sajnos az a baj, hogy nem csak hogy nem azonnal, hanem tobb nap elteltevel sem jelenik meg. Az Europai gyerek erkezeserol azota sem irt senki. 

 

Egyszer mar felajanlottam de most megteszem megint. Ha szuksegetek van irora, irjatok ram. En napi rendszeresseggel nezem a hirportalokat es szivesen megosztanam. 

 

speedreman@hotmail.com

Válasz LAX üzenetére

Fokozatosan írunk mindenkiről. Az összes újonc le van osztva, írják a többiek, de nem akarunk mindent egy nap kirakni, mivel offseason van, van h napokig/hetekig nem történik semmi, jó ha van olyankor is mit kirakni. 

Regen meg elhittem volna ezt, de miota ezzel kelek ezzel fekszem rajottem, hogy 1000 hir van naponta amirol lehetne irni OFFSEASONben is. A Twitter es az Instagram tele van erdekes hirekkel. Ertem, hogy irjak a cikkeket es koszi erte, de ne az legyen, hogy: Jaaa, 1 honapja leigazoltunk egy FBet a nemet ligabol! Nem szamit lesz e belolle vmi vagy sem! Teny, megtortent, csak itt nem jelent meg... ez 1 pelda volt a ... sokbol

Veldeer kinn volt a régi FA cikknél, csak nem jött fel a főoldalra. Watson pedig ugye még nem biztos, mivel még tárgyalnak. De kiraktam külön cikkbe. 

Ha nem latja meg az ember egyszerre nem fogja keresgetni, a Ben Watson igazolas meg mar biztos.

 

A masik amit mar irtam tobbszor, hogy nem kell 100oldalas cikk. Irja ki vki/barki mi tortent aznap (igazolas,kirugas,erdeklodes,alairas,esemeny) 1!!! mondatban. Utana lehet fejtegetni meg odakat irni rola, de elosszor jelenjen meg es legyen mindenki naprakesz. 

Válasz LAX üzenetére

Eddig sokszor hamarabb kinn volt nálunk, mint akár külföldi oldalakon is, mivel twitterről egyből rakom ki! Igen, pont ilyen rövid formában, amit aztán bővítünk a részletekkel. Kérlek ne tegyél úgy, mintha ez nem így lenne. Most Watsonnal megcsúsztunk pár órát, nem hiszem h ezért ezt érdemelnénk. 

Mindannyian dolgozunk, többségünknek családja is van, van hogy nem tudunk egyből írni. 

Az oldal használatát még mi is tanuljuk, most már figyelni fogunk erre. 

Nem az volt a cel ezzel, hogy azt ereztessuk rossz az oldal. A lenyeg az, hogy bizz meg vkit azzal, hogy irjon ki kis hirket amirol lehet beszelgetni. Tobb olyan ember is van itt gondolom, aki nem tud angolul es ok ratok vannak szorulva. 

Lovagolsz ezen az egyszer csusztam meg-en. 

Nem csak errol volt szo! Sok hir maradt ki... 

Nem vitatkozni kell, hanem fogadni a kritikat. 

Nem bantani akartalak vele, hanem javasoltam, hogy lehetne jobb. Kb fel tudnek meg sorolni 10et most kapasbol ami nem jelent meg, csak kommentben... 

Sziasztok!

Én csak annyi tennék hozzá a vitához, hogy én is mindig hírekre éhesen nyitom meg a lapot, naponta többször is, de teljes mértékben elfogadom azt, ha itt nincsenek fent azonnal a legfrissebb információk - hiszen nem egy profitorientált cég működteti az oldalt, hanem lelkes magánszemélyek csapata, akiknek van munkájuk, családjuk és ezektől veszik el azt az időt, amit az oldalnak szentelnek.

Ezért szerintem leginkább köszönet jár - még akkor is, ha egy hír ilyen módon csak később kerül fel az oldalra.

A Te szempontodat is értem, hogy próbálnál segíteni, ugyanakkor szerintem ezt megteheted kommentekben, ahogy eddig is, azt is mindenki szokta olvasni, lehet rá reagálni.

Üdv!

Válasz mammut üzenetére

Elfogadom amit mondasz, de erdekes amit irtal. Pont errol beszeltem. Sok olyan ember van mint Te aki naponta Tobbszor feljon ide, hireket keresven, kommentelni stb... A kerdesem nagyon egyszeru! Ha neked es nekem is (tobb emberrol ne is beszeljunk most) van ido ra, hogy fellepj tobbszor naponta es irj par mondatot, akkor az oldal szeresztoinek miert nincs? Feltetelezem neked is van csaladod es munkad, mint ahogy nekem is, tehat ez a kifogas nem relevans. Tovabba Te sem kapsz penzt azert, hogy megossz velunk valami hirt vagy elmond a velemenyed. Mit gondolsz?

Válasz LAX üzenetére

Még egy kommentet megírni sem egy perc - visszaolvasom, belejavítok, stb., és azt gondolom, hogy egy cikket feltenni az oldalra meg bőven hosszabb folyamat: ellenőrizni, hogy valós-e az infó, képet keresni hozzá, tördelni, stb. hogy valahogy kinézzen. Ez nem biztos, hogy folyamatosan belefér valakinek, akinek a hobbija az oldal és nem a munkája.

Válasz mammut üzenetére

Az volt a felvetesem, hogy legyen a szerkesztok kozott 1!!! olyan aki ha lat egy friss hirt, kiirja az oldalra. Egy 1soros bejegyzes eleg kep nelkul. Csak azert, hogy kepben legyen mindenki. Utana persze kioszthatjak, irhatnak rola 101oldalt, millio statisztikai adattal, csak mikor hir van az jelenjen meg egyszerre. Ennyi.

Van ilyen, én. 

A fontos hírek az esetek 90%-ában mindig kinn vannak gyorsan. Főleg a szezon során. Mivel éjszaka dolgozom, ez sem probléma. A nappali események már bajosabbak, mivel MINDENKI közülünk vagy dolgozik, vagy egyetemen van, vagy én pl. alszom. 

A nem fontos hírek (pl olyan játékos érkezése a PS-be, akiről tudjuk h 3 napig se lesz a csapatnál) kirakásánál bevallom már néha szelektálni szoktam, ezt nézd el nekem. 

Szerintem itt nincs helye számonkérésnek - nekem a hírgyorsaság nem javaslat volt, hanem egy elvárás elég markáns megfogalmazása.

Minden szerkesztőnk szívességből csinálja, amennyi ideje van ezt az amúgy szuper és hiánypótló tevékenységet csinálni. Ha javaslat van, azt pedig itt elvárt olyan formában megfogalmazni, hogy ne bántsuk azokat, akik egyáltalán fenntartják ezt az oldalt és a közösséget is.

Még Dannának kell védekeznie/mentegetőznie??????????? Ne már!

Jön hír, amikor jön. Ha nem elég gyors, akkor tessék az egyéb forrásokból tájékozódni. Amúgy meg többen beírják kommentbe, ha valamit látnak, és az is megfelelő, akkor már lehet róla diskurálni. Jól van ez így.

Ugyanez jutott az eszembe. Köszönettel tartozunk az oldal szerkesztőinek az áldozatos munkájukért. Nem mindig és nem mindenben értünk egyet, de mivel ugyanannak a csapatnak szurkolunk nagyon sok éve, ezért ugyanabban a csónakban evezünk. Ha van infó, akkor jöhet kommentben is, mindenki le fog rá csapni. Vannak, akik rózsaszín szemüvegen keresztül látnak mindent, vannak borúlátóbb szurkolók  (károgók), de egy dolog biztos: Dannának és a többi szerkesztőnek köszönettel tartozunk.

Válasz Zsolt75 üzenetére

Most komolyan, ez melyik ....-nek nem tetszett?! Ki szerint nem tartozunk köszönettel Dannának és a csapatának?! 

Válasz Zsolt75 üzenetére

Ne törődj a ...-kel, továbbra is kérlelhetetlenül képviseld a kritikus/realista oldalt a Pats.hu-n!

Válasz idonttrustinbill üzenetére

Mert tudod, hogy ki a pesszimista? A realista optimista...