N'Keal Harry cserét kért a Patriotstól!

Kép
TC

A 2019-es első körös WR távozni akar Foxboroughból, ezt a keddi napon jelentette be az ügynökén keresztül.

Harryt az elmúlt években a sérülések is hátráltatták, sosem tudott olyan szinten teljesíteni, mint amit egy elsőkörös elkapótól lehetne várni, az idei offszezonban pedig két versenytárs is érkezett, így csak a negyedik számú WR lenne a rosteren.

A kérdés az, hogy a csapat teljesíti-e a játékos kérését, hiszen pénzügyileg nem származna túl nagy előnye ebből (~500 ezer dollár, míg a kivágás esetén 1,6 millióval csökkenne a capspace), illetve kérdés, hogy az esetleges érdeklődők milyen ellenértéket adnának érte...

Hozzászólás

Milyen ellenértéket? 50. kör környéke a 2100-as drafton. Örüljön ha kell egyáltalán valahova. Egy büdös nagy bust a csávó.

Logikus döntés amúgy. Ez láthatóan nem megy neki ebben a franchise-ban, talán egy másik játékrendszerben több szerencséje lesz. De nem elég erős, hogy izomból megoldja a feladatát mint Gronk, szeparálódni meg nem tud, ahhoz lassú. Meglepődnék, ha bárki átvenné.

Ez nem arra utal, hogy a tart a keretszűkítéstől?

Kivágni semmiképpen nem lenne értelme szerintem (csak capspace-t veszítenénk vele), egy trade-del kb. 500 ezerrel nőne a hely a sapka alatt. Igazából nem tudom hova rakni ezt a dolgot, eléggé WTF-nek tűnik nekem.

Én még mindig úgy látom, hogy nem használta őt megfelelően a csapat, Brady kb felé sem nézett, Newton meg csak nagy ritkán dobott neki olyan passzt, ami tényleg az ő specialitása... Egy másik csapatban talán össze tudná magát szedni, kérdés, hogy létrejön-e a csere...

Egyrészt kicsit fura, hogy pont a két komoly TE érkezésével együtt történik ez, mert azt gondolnám, hogy pont emiatt kaphatott volna idén pár "személyre szabott" játékot.

Másrészt olyan dolgok rémlenek, hogy TB pl. azért zsörtölődött, hogy a play-eket nem túl pontosan, a playbook szerint hajtotta végre. CN meg tavaly még mintha finoman célzott is volna arra, hogy fogadja el, hogy a játék kevésbé látványos elemeiben - pl. blokkolás - is fontos feladatai vannak.

Ha a Pats WR depth chart-ban nem tud ill. nem tudott firts option lenni, akkor, hol a francba tudna? vki mindig más a hibás típusú játékosnak tűnik nekem. Sok szerencsét máshol neki. 

Na ez az, ha TB12 nem tudott neked érdemben dobni, mert nem volt megfelelő szeparáció akkor ott nem QB/ playbook/ OC a gond.

A kedvenc részem a 2021-ben kiadott nyilatkozatban az volt amikor Harry-t az egyetemi érdemei alapján "dominant downfield threat"-nek állítják be ami 2018-ban 1088 elkapott yard volt benne 9 TD-vel. Azóta azért eltelt 3 év, nem hiszem, hogy ebből kellene megélni. 

Hetedik körért el fog menni. (talán)

Ec, Pats, elmehetsz... 

Lehet, nem jelentős a 0,5 milliós megtakarítás, de mindenképpen jobb, mint az 1,6 milliós cap space veszteség. Ha sikerülne elcserélni (hová?), a pozitív szaldó meghaladná a 2 M-t, az meg már látható összeg.

Rosszul értelmezted, ha marad akkor a capben nincs változás tehát 0$ a felszabaduló hely, cserében nincs dead money. Ha elcseréljük, akkor ~500 ezer dollárral többet költhetünk. Ha pedig kivágjuk akkor 1,6 millióval csökken az elkölthető összeg.

Közgazdasági értelemben nézve szerintem stimmel: elmaradt veszteség + nyereség. Persze csak akkor, ha abból indulunk ki, hogy csak az képzelhető el, hogy vagy elcseréljük, vagy kivágjuk.

Persze:) A csapat sem hülye, nem fogjuk kivágni (szerintem), úgy hogy még kevesebb lesz az elkölthető összeg, akkor hagyják 4. WR-nek és jónapot:)

Hiába no, nem tudok kibújni közgazdász énemból 😄

Persze ebben a két verzióban gondolkodva írtam. A harmadiknak, ha megtartjuk, elvben nincs anyagi vonzata

Beszari lépés a részéről. Nem bírom azokat akik nem küzdenek a végsőkig. Sportolóknál ez über gáz hozzáállás...lehet neki is az úgynöke az okos

Mondjuk ez most számomra sem világos, hogy miért nem mérettette meg magát? Baszus honnan tudja, hogy nem válik be? Ez olyan előre bedobom a törölközőt szitu.

Pedig a bold-om az lett volna, hogy idén egy all-pro szezont fog futni :)

:) Hol? Maximum a gyakorló csapatban... :)

 

Ha elcseréljük tuti draftolom fantasyben az új csapatából. Imádok indokolatlanul, feleslegesen esélyt adni meg nem értett zseniknek, akik a menedzser szerint mélységi veszedelmek, miközben a sebessége közepesen gyors tight end szinten mozog 🙂

Na, de előre a Golladay 2.0 projektért, a remény hal meg legutoljára 🙏🏼😃

Szerintem playbook tanulási problémák vannak nála. Nem Ő lenne az első. Lehet hogy egy egyszerűbb rendszerbe könnyebben beletanulna, és ezt Ő is belátja ezért kér cserét. Mondjuk nem adok neki 30-40 százaléknál többet arra, hogy máshol feljavul.

Arra sincs sok, hogy máshova kell egyáltalán, főleg magasabb opcióként, de meglátjuk. Én drukkolok, hogy összejöjjön, mert mindenki jobban járna