N'Keal Harry visszatér!

Kép
Harry

Ian Rapoport (NFL Network) jelentése szerint a Patrios levette az idei elsőkörös elkapót, N'Keal Harry-t az IR listáról, és holnap a Baltimore Ravens ellen már be is mutatkozik alapszakasz-mérkőzésen!

Forrás: Ian Rapoport

Hozzászólás

Valaki magyarázza már meg nekem Gordon esetét!

Mi elküldtük, nem tudom miért, 27 csapatnak nem kellett, nem tudom miért, majd a Vízicsibék leigazolták, nem tudom miért! ???????

Hát azt még az bostoni fanok sem tudják, nem hogy Mi magyar rajongók! Egy verzió: Harry talán tud legalább annyit, mint a mostani! Gordon, aki kicsit maródi/lelassult/kedvetlen. A Seattle-nek pedig van pénze (13M), talán egy próbát megér Nekik, vagy BB átszólt barátian Caroll-nak, hogy ne hagyják elveszni a fiút. Természetesen ez egyik sem magyarázat csak spekuláció. Nem ez az első és nem az utolsó esemény, amit nem értünk a Pats-nál/NFL-nél. :)

Elküldtük mert Sanu jött ,Harry visszatért így nem maradt neki hely a csapatban. Illetve idén annyira nem volt,jó hogy bárki mást elküldjünk helyette. (+Lehet a hozzáállásával is volt gond)

27 csapatnak nem kellett mert problémás (azért ne felejtsük Gordon a Patsben már az utolsó utáni utáni utáni esélyt is megkapta)és idén annyira nem volt jó. 

A Hawksnak kellett mert jól szótértenek a problémás alakokkal és annak ellenére,hogy idén nem sok mindent mutatott még van benne potenciál... (Illetve nem veszítenek vele,ha adnak neki egy esélyt) és még ők bőven a playoffért mennek és erősítés nekik Gordon.

 

Nagyjából szerintem ennyi a sztori.

Valószínüleg a történet bonyolultabb ennél, de mi soha nem fogjuk megtudni. (sajnos) Nem tudjuk milyen volt Vele az öltözői légkör, milyen hatással volt másokra, mennyi energiát vett el az edzőktől, esetleg voltak-e vele magatartás beli gondok vagy visszaesési gondok. Ahol dolgozok ott is volt hogy el kellett küldenünk egy jó képességű karbantartót, mert a csapat szempontjából károsabb volt a jelenléte mint amit hozzá tudott tenni. Persze a világ legjobb támadósora lenne AB-vel, Gordonnal, Sanuval, JE-nel, stb stb, ha mindenki a maximumot nyújtaná és tökéletesen passzolnának egymáshoz. Gordon sajnos nem passzolt valamilyen okból ebbe a gépészetbe és itt mindíg a csapategység az első. Majd az idő eldönti hogy a Seahawksban mire megy, illetve jövőre mi lesz vele.

Kíváncsi leszek az induló kémiára, ha TB időnkénti rossz szokása szerint őt kezdi el tömni passzokkal, akkor a védelmüknek könnyű dolga lesz. Ha az elkapó sorba ésszel illesztik be, akkor igen jó eredmény jöhet ki belőle.

Jó lesz látni már az elsőköröst élesben játszani. megy a szurkolás ezerrel. :-) :-) 

Visszatért? Még nem is játszott a bajnokságban! :-)

Nagy hype. De mire? Én is szeretném látni, hogy qurva jó, de mi alapján gondoljuk, hogy NFL, vagy Pats szintű a csóka,,,,Legyen igaza mindenkinek,és legyen egy új R.Moss belőle. De ne tőle várjuk a WR corp megváltását 

Ez egy igen rosszindulatúra sikeredett hozzászólás. Mitől nagy a "hype"? Szerintem senki nem tekint rá megváltónak, csak annak ami : a 12-es egy újabb célpontja. "Mi alapján gondoljuk, hogy NFL, vagy Pats szintű a csóka." : ez meg szerintem az év genyasága. Lehet nem lesz Jerry Rice v. Moss szintű játékos, de hogy ennyire lefikázz valakit aki 1/32 volt a drafton, és szerintem látható volt a felkészülés során, hogy ez nem véletlen; az kicsit meredek.

A " WR corp megváltása" szerintem nem téma. Az Edelman, Sanu, Dorsett, Harry, Meyers, elkapó sor minimum Top 10 az NFL-ben. ( az is lehet, hogy top 5 ) A támadó fal gyenge, amit az is nehezít, hogy nincs se TE, se FB játék. ( Watson egy kicsit ezen javított; Izzo amíg játszott nekem egyértelmű csalódás volt LaCosse pedig folyton sérült, pedig benne lenne fantázia. ) E miatt sok a sack, ill. az elkapóknak nincs idejük tisztára játszaniuk magukat. A fenti okok miatt nem szuperál igazán a passzjáték, nem a tálent hiány miatt.

Egy játékos számára az, hogy az első körben választották ki, rangot jelent, mindegy, melyik csapat vitte ki. (Később persze, ha nem válik be, azt mondják, hogy bust volt, szóval ez teher is.) Szerintem a New England (Belichick) választásaira azért valamivel jobban figyelnek ("Ki lehet ez? Mit láthat benne Belichick?") ligaszerte. Ehhez jön, hogy BB alatt még sosem volt első körös elkapó pickje a Patriotsnak. És egy további reménykedésre okot adó körülmény, hogy úgy tűnik, Gordont nemcsak Sanu miatt, hanem azért is engedhette el a New England, mert Harryben sokat látnak az edzők.

Nem hype ez a szurkolók részéről, csak várnak egy első körös játékost és reménykednek. Semmiféle bizonyíték nincs arra, hogy annyira jó lesz. Hozzátenném, volt már játékos, aki remek elkapó volt, de csúnyán megbukott (pl. Ochocinco) a Patriotsnál, tehát Harry sem garancia semmire. Nem hinném, hogy a többiek hype-olnák Harryt, inkább te tűnsz egy kicsit pesszimistának. Inkább reménykedj, hogy ő lesz a következő Randy Moss.

A srác egészen biztos, hogy tehetséges, volt ideje megtanulni a játéksémákat, remélem teljesen egészséges. Sanuval együtt minden nap egy + lehetőség a Bradyvel való összeszokásra, ezen a téren még  lehet mit tenni.Mellesleg ez az elkapó társaság, ha egészségesek maradnak és tovább fejlődnek, akkor bőven elég lehet Bradynek. Szerintem a  fal a kulcs, kell, hogy legyen érdemi futójáték, ill. valahogy még nyerni kellene átlagban legalább egy másodpercet Brady számára, ha passzjáték van hívva. Legutóbb is látszott a passzolt TD-k előtt, hogy ha van egy pici plusz ideje Tomnak, akkor oda tudja tenni a labdát az elkapóknak és ők is helyzetbe tudnak kerülni. Ne sérüljön meg ma senki, nagyon jót fog tenni a társaságnak az összeszokás szempontjából a plusz szabad hét.

Srácok, észrevettétek, hogy Nugent-et elküldtük, és jött helyette Folk? Hmm?

Ez olyan, mint a klasszikus versben:

"Hun házasodunk hun meg elválunk
különb féle jerekekkel kísérletezünk"

Mi meg különb féle rúgókkal kísérletezünk.