Nyilatkozatok - 11. hét @ Eagles

Kép
nyilatkozatok eagles

Bill Belichick 

BB: Ma egy igazán jó csapatgyőzelmet arattunk. Büszke vagyok arra, ahogy a srácok küzdöttek. Kimentek és 60 percig küzdöttek. Tudom, hogy nem kezdtünk jól, de mentünk tovább és a játék mindhárom fázisában csináltunk játékokat. 60 percig játszottunk, helyenként jó szituációs futballt, és végül megcsináltuk azokat a játékokat, amik a győzelemhez kellettek. A nagy támadássorozat, amivel a gólvonalról indultunk a negyedik negyedben, amivel a védelmet jó mezőnypozícióba tettük. A védelem nagyon jól játszott a második félidőben. Az embereket jól követték, jó volt a passzsiettetés és jól szereltek. Egyszerűen tették a dolgukat. Úgy tűnt, hogy mindenki jól érzi magát a pályán, jó energiákat mozgósítottunk, jó volt idejönni és megszerezni a győzelmet. 

arról hogy milyen módosításokat hajtottak végre az Eagles hosszú pontszerzése után 

BB: Csak egyszer sikerült harmadik kísérletet kikényszeríteni abban a sorozatban, sikerült ellopni a passzt, de a szabálytalanság miatt azt elveszítettük. Igazából úgy érzem hogy 3 pontot engedtünk ma, de így megy ez. Akkor nem tudtuk harmadikra kényszeríteni őket. Elég jól ment a harmadik kísérlet elleni védekezés egész nap, a kevés egyike amit megcsináltak pont az lett amit megszereztünk, de aztán visszafújták a bírók. 

arról, hogy a TD után a védelem mennyire konzisztens volt 

BB: Jó játékosok. Jó játékosok, akik jól játszanak. De egy ember nem tudja megállítani az Eagles-t. Sok emberre van szükség, hogy megállítsd a futást, siettesd az irányítót, és kövesd az elkapókat. Sok képzett játékosuk van, futók, elkapók, tight end-ek, és az irányító. Néhányszor sikerült földre vinni, szóval a siettetés jó volt. Rajta voltunk az elkapókon. Nem tudom, hány yardot passzoltak, de nem volt túl sok. A passzvédekezés jó volt. Jó játékosok, és ez nyeri a mérkőzéseket. A játékosoké az érdem. Jó munkát végeztek és megérdemelték a győzelmet.  

Edelman TD-járól

BB: Jól olvasta a játékot. Észrevette, hogy a keresztező útvonal üres. Jó döntést hozott, és ezzel tovább javította a passzmutatóját. Biztos vagyok benne, [tréfálkozva] hogy jegelni kell majd a vállát a héten, masszírozni, és minden más. Nagyszerű játék volt Julian-től. Ahogy mondtam, több lehetőség is benne volt a játékban. A labdakezelés nagyon fontos ennél a játéknál, de a mélységi célpontot kereste, jó döntést hozott, és jó passzt eresztett el. Jó elkapás volt Phil részéről. 

arról, ahogy Rex Burkhead a TD-nal végződő támadásban lerázta magáról a szerelő játékost 

BB: Úgy gondolom minden játékosunk keményen fut. Jó védelem ellen játszottunk, sok nickel és dime formációt játszottak ellenünk, mozgékony defensive back-ekkel, atletikus játékosokkal a pályán. Kemény volt, de keményen küzdöttünk. Pár játék sikerült, és szerintem a futók jól dolgoztak. Nyilván kimarad pár lehetőség, hogy több pontot szerezzünk, de a védelmi soruk kemény volt, a falunk jó munkát végzett és a futók is csináltak pár játékot. Ezt kell tenned az Eagles ellen, sosem könnyű. 

Jake Bailey teljesítményéről rossz körülmények között 

BB: Stanfordban nincs túl sokszor ilyen, Arizona State vagy UCLA ellen játszva. De itt már többször találkozott ilyennel, tavasszal, vagy az alapszakaszban is. Ebben az évben volt hideg, eső, szeles idő, szerintem minden alakalommal tanult valamit. Lehet oldalszél, szembeszél, vagy éppen hátszél, ez minden csapatnak kihívás. Ha hátszélben rúgsz, az segítség a punter-nek, de magát a snap-et kezelni, ami ilyenkor széllel szemben jön, azt már nem. Jól alkalmazkodott a körülményekhez, de még sokat kell tanulnia, akár ebben a szezonban is, holding, kezdőrúgás, és puntolás különböző körülmények között, meg a szituációs futball, ami ma is előkerült. Mérkőzés végi puntok, hátraszorított állásól rúgott, vagy 50 feletti rúgások stb. Sok szituáció volt. Jó gyerek, keményen dolgozik. Jól játszott egész szezonban, értékes tagja volt a csapatnak és ezt ma is bizonyította. Bárcsak megszerezte volna az elejtett visszahordást is, de nagyszerű volt ma. 

a saját vörös zónás reverse [end-around, harmadik negyed eleje] futásról, szándékos volt-e mert nagyon szokatlan ott ilyet hívni 

BB: Úgy gondolom, hacsak nem küldöd túl mélyre, akkor lesz helye futni. Óvatosnak kell lenni. Van egy pont amikor már nincs erre hely, semmi kétség. De Josh nagyszerűen hívja ezeket, a jó időben. Nagyon jó érzi ezeket. Többször tett már ilyet az elmúlt években, ezt el kell ismerni. Az időzítés pedig… természetesen jól felrajzolt és jól végrehajtott játék volt - a végrehajtás kulcsfontosságú. Josh jó érzékkel és jól hívja be ezeket. A reverse Sanu-nak nagy játék volt és beindított minket a harmadik negyedben. Nem lett belőle 70 yardos TD, de ezek olyan játékok, ahol a védelem felfedi a lapjait és ez segít más dolgokat megcsinálni.  

arról, hogy mennyire mély a rotációs lehetőség a secondary-ben, mi t látott ma DB Terrence Brooks-tól 

BB: Az egész secondary jól játszott, ahogy egész évben. Terrence-nek sok feladata volt, Chung-ot kellett pótolnia. Ez egy dolog dime-ban, egy másik nickel-ben, és megint másik normál felállásban, plusz néhány feladat a különleges csapatrészben. Megmutatta a sokoldalúságát, hogy tud belül játszani, mélységben védekezni, embert fogni, zónázni. Keményen dolgozik. Minden nap jobb lesz. Nem könnyű beépülni ebbe a védelembe, de ő jól mozog olyanok között is, akik ezt már 3,4,5,6,10 éve csinálják. Sok játékos már régóta együtt játszik. Természetesen még van min dolgoznia, de hétről hétre jobb lesz. Sokat vártunk el tőle ma és jól teljesített. 

 

Tom Brady 

Julian Edelman TD-ról 

TB12: Nagyszerű dobás volt, egy nagyszerű játék. Nagy szükségünk volt rá. 

a gondokról a vörös zónában 

TB12: Nem tudom. 

lehet ezen valahogy javítani, vagy csak a gyakorlás, a kivitelezés nem jött össze a héten 

TB12: Így van. Gyakorlás és kivitelezés. 

mit gondol a támadókról az év ebben a szakaszában 

TB12: Fent és lent. Nekem úgy tűnik. Valószínűleg tudnánk mindent jobban csinálni. 

arról hogy elbizonytalanodott-e 

TB12: Épp most játszottunk három óra hosszan. Szerintem mindenki fáradt egy kicsit. 

arról, hogy milyen érzés brusztolós meccseket játszani a szezon második felében 

TB12: Igen, jó nyerni. Idegeben mindig nehéz. De minden győzelem egyformán értékes. Ha idegenbe mész és tudsz nyerni egy jó csapat ellen, az mindig jó érzés. 

aggódik-e a támadók miatt 

TB12: Nem hiszem, hogy számít mit gondolok, az számít, amit teszünk. 

Mennyire cukkolja Julian Edelman az ő [Edelman] passing rating-jével? 

TB12: Nem igazán. Egy jó dobás volt. Köszönöm. 

 

Julian Edelman 

a támadósorról 

JE: Nem tudom, meg kell nézni a felvételeket. Nyilvánvalóan nem szereztük meg a pontokat, amiket meg akartunk szerezni, de meg kell emelni a kalapom a védelmük előtt, de a mi védelmünk előtt is, akik kihúztak a csávából. Egy jó felkészülési héten vagyunk túl. Ezt kell folytatnunk, így lehet a jó dolgokat a mérkőzésekre átmenteni. Folyamatosan próbálsz keményen gyakorolni, és az apró dolgokon dolgozni mert egyszerűen ezt kell tenned. 

a passzról 

JE: Csak azt teszem, amit azt edzői stáb kér tőlem. Nem úgy megy, hogy odalépek az edzőkhöz, hogy Figyu, hadd passzoljak én. De azt hiszem király dolog. Megbíznak bennem, és jó móka passzolni egyet néha. 

 

Forrás: 

https://www.patriots.com/news/new-england-patriots-postgame-quotes-11-17 

 

Hozzászólás

Brady most a sokoldalúságát mutatta be, hogy tud ő úgy is nyilatkozni, ahogy BB szokott. Tökéletesen sikerült. :)

Olyan, mint ha sentynell a cikkben felcserélte volna BB-t és TB-t... 😉😄

Szerintetek meccs közben a Mester kicsit beivott?! Ennyit még nem beszélt soha. Az öltözőben pedig mosolyogva küldte pihenőnapra a fiúkat. 

Kiszakadt a dumazsák... 😯

Pont ezt akartam én is írni, hogy biztos nem lett felcserélve TB és BB. TB nagyon ideges lehetett, ha ilyen "bőbeszédű" volt.

Viszont a mester dicsérte Baileyt, de aztán a végén csak odaszúrt egyet:)

Az interjúban 2:45-nél szerintem mosolygott... Kinézem belőle, hogy rágyúrt arra, hogy az újságírók szűkszavú válaszokra számítanak, de ő a bőbeszédével seggre ülteti őket és így kevesebb kérdésre kell válaszolnia. Szerintem az újságírókon röhögött magában...

"Úgy tűnt, hogy mindenki jól érzi magát a pályán,"

Ez mekkora oltás már az öregtől :) (hello Lane Johnson:)

Van egy kósza gondolatom. Az erőnléti feladatokat szezonközi akksitöltés címén itt nem nagyon lehet máshová időzíteni, mint a Byeweekre. Ha ezt az időszakot kicsit megnyújtják, akkor bizony a frissesség hiányozhat a meccseken és a win még nagyobb bravúr. Ezt mondom úgy, hogy a támadók kifejezetten ergyának tűntek és a védelemnek is idő kellett felvenni a ritmust, és jól játszottak ugyan, de talán kevesebb dinamikával. Persze lehet, hogy rosszul látom, és egyáltalán nincs is ilyen, de szeretném hinni, hogy itt pár meccset valamilyen szinten bekockáztatunk, hogy a Playoffra erőtől duzzadva, frissen érkezzünk. Nekem labdarúgóként vezényeltek ilyen 2-3 hetes időszakokat lényegesen több erőnléti feladattal, amit megéreztünk frissességben, koncentrációban. Ebből gondolom, hogy lehet, hogy BB-ék is megnyomták egy kicsit a munkát. Vagy csak magyarázom a közepes bizonyítványt a sasok ellen,,,   

Mindig vannak ilyen bizonyíthatatlan és egyben cáfolhatatlan elméletek, szóval ezt is betehetjük a többi közé. 

"a saját vörös zónás reverse [end-around, harmadik negyed eleje] futásról, szándékos volt-e mert nagyon szokatlan ott ilyet hívni 

...Nem lett belőle 70 yardos TD, de ezek olyan játékok, ahol a védelem felfedi a lapjait és ez segít más dolgokat megcsinálni."

Ez a szakasz meglepett és tényleg elárul olyan részleteket, amit halandó néző nem feltétlenül tud. Van olyan támadó játék, amit csak azért hívnak be, mert az arra adott válasz az egész védő sémára utal...