Nyilatkozatok 14. hét - @ Rams

Kép
Nyilatkozatok 4-dik hét Chiefs

HEAD COACH BILL BELICHICK

BB: Egyértelmű, hogy ma a Rams volt a jobb csapat. Megérdemlik az elismerést. Az edzők túljártak az eszünkön, lejátszottak minket, igazából mindenben. A játék minden területén jó munkát végeztek, nem voltunk elég jók, hogy tartani tudjuk velük a lépést. Megérdemelték a győzelmet. Jobb munkát kell végeznünk, velem kezdve, ez valahogy nem a mi esténk volt. 

(jövő héten Cam lesz a kezdő irányítóposzton?) 

BB: Nagyszerű kérdés, örülök, hogy megkérdezte. Cam az irányítónk. 

(miért nem próbálkozik Jarrett Stidham-mel, miért ragaszkodik Newton-hoz?) 

BB: Ő az irányítónk. Épp az imént válaszoltam erre. 

(arról, hogy lehet-e mérkőzéseket nyerni 69, 84 vagy 119 passzolt yard-dal) 

BB: Ahogy mondtam, semmit sem csináltunk ma elég jól, hogy győzhessünk. Mindenkinek jobb munkát kell végeznie. 

(Stidham fejlődéséről) 

BB: Keményen dolgozott, és megpróbált élni a lehetőségeivel, de ez most nem lényeges. 

(hogy lehet innen felállni és továbblépni?) 

BB: Mindig a következő mérkőzésre kell koncentrálnunk, arra felkészülni. Ezt tesszük minden héten, nincs okunk változtatni ezen. 

 

QUARTERBACK CAM NEWTON 

(mivel nehezítette meg a Rams a dolgukat?) 

CN: Pontosan tudtuk, mit fognak csinálni. Egyszerűen jobbnak kell lennünk, és velem kezdődik a sor - több játékot kell megcsinálnom, ezen múlik. 

(fél-e attól, hogy a cserepadra szorul?) 

CN: Ez nem az én döntésem, csak teszem, amit kérnek tőlem. Minden héten arra törekszem, hogy jobb és jobb legyek, így tervezem továbbra is. 

(mi volt Bill Belichick üzenete a csapatnak a mérkőzés végén?) 

CN: Hogy jobbnak kell lennünk, mindannyiunknak, és igaza van. Ma nem játszottunk mutatósan, bezzeg ők igen. Több játékot csináltak meg, így nyertek. 

(az eladott passzról) 

CN: Az a játék tisztán a megérzésről szól. Úgy gondoltam, hogy épp a védő külső vállára került, ezért próbáltam elé tenni a labdát, de nyilvánvalóan nem ez történt. Sikerült ellopniuk a labdát és visszavinni. 

(mennyire hátráltatja a hasi sérülése) 

CN: Semennyire. 

 

Forrás: patriots.com

Hozzászólás

A "Nagyszerű kérdés, örülök, hogy megkérdezte" azért ütős. Vajon mire gondolhatott valójában BB... "Nem lep meg, hogy ezt az idióta kérdést sikerült kiizzadnod magadból, amire úgysem válaszolna egyetlen edző sem értelmesen a ligában, én meg még annyira sem fogok. Ráadásul, már megmondtam a múltkor is, hogy CN az irányító, ha változás lesz, látni fogjátok, és majd azt fogom mondani, mikor megkérdezed, hogy miért nem CN irányított, hogy "azt tettük, amit a legjobbnak gondoltunk a csapatnak".

Először is köszönöm sentynellnek, hogy nem tett be a cikkbe képet CN-ről, ahogy a chaten kértem. 🙏🏼😄 BB hatalmas, imádom ahogy beletörli a csizmája sarkát az újságíróba, mintha egy cigarettacsikket taposna. 😂 Másodszor pedig, már annyira unom minden vereség után CN első mondatait, miszerint “jobbnak kell lennünk, és velem kezdődik a sor”. Ezt olvasom a szezon minden veresége után pepitában, de változás semmi. Ember! Nyilatkozd végre egyszer azt, hogy már hetedszer mondom ezt, mert az előző 6 alkalmat követően nem igazán sikerült, na de majd most tényleg! 😅😉 Go Pats! :)