Nyilatkozatok 14. hét - vs Chiefs

Kép
week12

Bill Belichick

BB: Először is, nagyon büszke vagyok arra ahogyan a csapatunk ma este harcolt. Azok a srácok kimentek és 60 percig versenyben voltak. Nem volt mindig tökéletes, voltak dolgok, amiket jobban is csinálhattunk volna, de harcosak voltunk az utolsó játékig, ez később még jó szolgálatot tehet. Sok dolgot jobban kell tennünk, mint tettük ma este. A körülmények tekintetében ez most nem volt elég jó. Nincs értelme ezekről a körülményekről beszélni, de remélem még sok mérkőzés áll előttünk, és vissza tudunk térni a helyes útra jövő héten, erről ennyit. 

Hogyan alkalmazkodik a csapat, amikor az érzelmek felcsapnak egy-egy bírói döntés kapcsán? 

BB: Ez a NFL. Csak folytatod a versenyt, és csak azokkal a dolgokkal foglalkozol amire van ráhatásod. 

Miért nem rúgtak 4-dik és 7-re? 

BB: Úgy gondoltam ez a legjobb, amit tehetünk. 

Az elmúlt mérkőzéseken a támadósor lassan kezdett, de mindig beindultak amikor bevonták RB James White-ot a támadásokba. Miért nem vonták be ma már korábban? 

BB: Azt tettük, amit a legjobbnak gondoltunk. Nem kezdtünk lassan, már az első labdabirtoklásból pontokat szereztünk. Nem tudom, lehet, hogy nem vettünk észre valamit. Nézze, megkérdőjelezheti az összes játékhívást. Ez rendben van. Ez az Ön munkája, rajta, csinálja. Ez rendben van. Mi azt tettünk, ami szerintünk a legjobb, mind azt tesszük. 

A mérkőzés már-már elúszni látszott mielőtt sikerült volna felzárkózni a második félidőben. Mit tudtak leszűrni az első félidei játékból? 

BB: Ahogy mondtam már, sok mindent jobban csinálhattunk volna a mérkőzés során. A második félidőben ezt próbáltuk meg [jobban csinálni]. Edzői hívások, játék - sok mindent tehettünk volna jobban. 

Hogy érez a támadósorral kapcsolatban? 

BB: Úgy gondolom egy jó csapat ellen veszítettünk. Ha kicsit jobban játszottunk volna, szerintem tudtunk volna győzni. 

Hogyan magyarázta a játékvezetői csapat a N'Keal Harry meg nem adott TD-jánál hozott döntést? 

BB: Erről velük kellene beszélnie. Nem akarok az ő nevükben szólni. 

Megnehezítette a játékvezetés, hogy a csapat megtalálja a ritmust a második félidőben? 

BB: Nem tudom. 

Nate Ebner játékáról 

BB: Ahogy már mondtam, jól küzdöttünk. Ők jók a rúgásoknál. Nagyon jó visszahordójuk van, nehéz volt megállítani. Jól zárják le a visszahordást, jó rúgójuk van, sokat van a labda a levegőben. Tudtam, hogy harcolnunk kell majd a visszahordott yardokért. Mi blokkoltunk egy rúgást, ők is blokkoltak egy rúgást. Harcos mérkőzés volt végig. Minden az utolsó 50 másodpercben dőlt el, vagy nem tudom mennyi volt hátra az utolsó játéknál. Csináltunk játékokat a védelemben, csináltunk a támadásoknál. Ők is. Nem csináltunk végül eleget. 

Félidőben mit mondott, min változtatott a védelem, hogy mindössze egy mezőnygólt engedtek az egész második félidőben? 

BB: Az egész mérkőzésen, folyamatosan segítjük a játékosokat. Nem várok vele a félidőig. 

Kifütyülték a csapatot a félidőben. Mit szól ehhez, zavarja ez egyáltalán? 

BB: Nem, mi csak mérkőzéseket próbálunk nyerni. 

 

Tom Brady

Amikor a csapat félidőben bement az öltözőbe, a közönség jól hallhatóan nem volt elégedett. Hallották ezt a pályán is? 

TB12: Persze, hallod az éljenzést, hallod a fütyülést. Ez része a játéknak. 

Mi volt erre a reakciója? 

TB12: Megpróbáltam kimenni és jobban játszani. 

Tudta, hogy dobott egy érvényes TD-t N'Keal Harry-nek, amit nem néztek vissza? Mennyire frusztráló ez? 

TB12: Igen, úgy értem ez... igen. Nem történik meg gyakran. De megtörtént. Így is volt esélyünk és az kívánom bárcsak tudtunk volna pontot szerezni a végén. 

a meccs végi negyedik kísérletről 

TB12: Double coverage-ben voltak, és csak kis helyünk volt. Szép, hogy ott sikerül első kísérletet elérni. Kellett nekünk. Ott voltunk a célterületnél és nem bírtuk bevinni. Emiatt csalódott vagyok. 

Tavaly is két mérkőzést veszítettek decemberben, de végül minden jól alakult. Hogyan kezelik ezt a mini "vereség-sorozatot", hogy mindössze 3 mérkőzés van hátra a szezonból? 

TB12: Ki kell menned és jobban játszani, hogy győzz a következő héten. Csalódottak vagyunk, de nem fogjuk sajnálgatni magunkat. Megpróbálunk visszatérni a munkához és jobban teljesíteni. 

Sorban két héten is két különböző támadósort láttunk a mérkőzések második félidejében. Van erre magyarázat? 

TB12: Csak megpróbálunk rájönni mi az am működik. Van egy elképzelés, aztán meglátjuk hogyan alakul a mérkőzés és változtatni kell. Megpróbáltunk váltani a második félidőben. Sok különböző védekezéssel jöttek ellenünk, párat jól kezeltünk, másokat nem. Jól játszottak. 

Látjuk, hogy be van kötve a könyöke. Mi a helyzet azzal? 

TB12: Pont a könyökömön ütöttek meg. Rendben van. Valószínűleg rajta leszek a sérült listán, de játszani fogok jövő vasárnap. 

Visszatérve a N'Keal Harry féle elkapásra, kapott magyarázatot a bírói gárdától arra, hogy miért ítélték rövidnek? 

TB12: Nem, a támadóidő pedig pörgött lefelé. Úgy ítélték hogy kilépett, nem volt időnk erre, 40 másodperc volt elindítani a játékot. Így is épphogy sikerült. Szerintem mindenki úgy gondolta, hogy TD, de tudtuk, hogy nem tudjuk visszanézetni, így próbáltunk gyorsan tovább játszani. 

Mennyi kreativitást próbálnak belevinni a támadásokba hétről hétre? 

TB12: Néha megpróbálunk néhány dolgot, hogy legyen egy kis szikra, egy kis momentum. Volt ma pár nagyobb, a flea flicker, vagy a futó általi passz. Jó játékok voltak, bárcsak néhány másik is sikerült volna. 

 

N'Keal Harry 

a rosszul megítélt TD szituációról 

NKH: Úgy gondoltam, hogy TD volt. Biztosan mindenki más is látta. Ez olyasmi amire nincs ráhatásunk, nincs ráhatásom. 

arról, hogy a bírok mondtak-e neki valamit 

NKH: Nem mondtak semmit, nem beszéltem erről velük. 

arról, hogy mennyire frusztráló, hogy mindent megtesz de eredménytelenül 

NKH: Frusztráló, de nekem mindig azt mondták, hogy azzal foglalkozz, amivel tudsz mit kezdeni, és én ezt teszem. Úgy érzem jól küzdöttem, mást nem is tehetek. 

 

Forrás: patriots.com

Hozzászólás

"A körülmények tekintetében ez most nem volt elég jów. Nincs értelme ezekről a körülményekről beszélni, de remélem még sok mérkőzés áll előttünk"....

Hát azt mi is reméljük.

Bírom az öreget.

 

"Nézze, megkérdőjelezheti az összes játékhívást. Ez rendben van. Ez az Ön munkája, rajta, csinálja."

Tuti idegesítő a sok okoskodó,de nem küldi el őket a p... ába hanem csak odaszur hogy tudják.... 

 

Nagyon élvezem, ahogy nyilatkoznak, az újságírót is olyan finoman tette rendbe, hogy még csak bele sem köthetett :)

Jól van Harry hamar megtanulta a scriptet. Remélem az útvonalak is legalább ilyen jól mennek neki a hátralévő remélem 6 meccsen.

És közben jön a Spygate 2.0 is...

Komolyan nem hiszem el, hogy ennyire amatőr hibákat csinálunk - a komisszár és a bandája nem lett értesítve, hogy DOKUMENTUMfilmet forgatunk több stadionban???  A videogate után??? Mikor mindenki csak arra vár, hogy a Gillette-ben nőjön két fűszál a liga által megengedettnél egy millivel hosszabbra és rögtön megbüntetnek növényzet által inkább szándékosan okozott, mint nem gáncsolásért????

Mindenki tudja, hogy nekünk ezerszer körültekintőbben kell eljárnunk, mint bárki másnak, mert mivelünk BÁRMI van, az azonnal sajtóhír lesz, mert velünk minden állatság eladható. Áááá, most megint van valami abszolút komolytalan baromság, amivel zaklathatják a játékosokat meg az edzőket. Csak gratulálni tudok a filmes stábnak meg Kraftnak is - ez a mindenki felé hatszor megtörténő tájékoztatás az ő felelőssége elsősorban.

A hírek szerint azért egy picit több dolog történt annál, minthogy nem tájékoztatták a Bengals-t és az NFL-t, hogy éppen forgatnak

Na az meg még szebb lenne, ha kiderülne, hogy még direkte kavarunk is valamivel. Pont az hiányzik már csak a csapatnak. Azeszemmegáll.

Na most mondd! Pont a Bengalst? Azoktól ugyan mi a jó fenét filmezünk?

Már mennek a neten a mémek, hogy azért játszik a Pats ennyire rosszul, mert a Bengalst filmezik. Miközben a Ravenst kéne, hülyék! :) :) :)

Ez megint a szokásos szarkavarás ha ezt egy másik csapat csinálta volna meg hír sem lenne.

Godell és bandája már unja a dominanciat és mindent megtesznek hogy megzavarjak a csapatot.

Inkább valószínű hogy nem mint igen hogy a kamera a Bengals kispadot vette. 

Valami hasonlót gondolok én is. Kellett valami "szenzáció", hogy gyorsan kikerüljenek a hírekből az inkompetens bírók...

Szerintem arról van szó, hogy ha már Belichick nem nézethette vissza a meccsünkön a vitatott szituációkat, akkor legalább a Bengals meccsről akart látni visszajátszásokat. :)

Továbbá, azt gondolom, azért is röppent fel a hír, hogy a bírói tevékenységről hamar eltereljék a figyelmet...