Nyilatkozatok 17. hét - vs Dophins

Kép
week12

Bill Belichick

BB: Nos, igazából nincs mit mondanom. Látható volt, hogy ma semmit sem csináltunk elég jól hogy megérdemeljük a győzelmet. Így játszani fogunk jövő héten, majd meglátjuk ki ellen, még előttünk áll a lehetőség. A legjobb focinkra lesz szükségünk, ma ez nem volt meg, reméljük jövő héten meglesz.

Mi volt az utolsó játékhívás? Tervezett játék volt?

BB: Az volt az utolsó lehetőségünk, megpróbáltunk pontokat szerezni.

Az első félidő végén megvolt a lehetőségük, hogy időt kérjenek a punt előtt, illetve amikor Önöknél volt a labda. Miért nem éltek vele?

BB: Ha sikerült volna az első kísérlet, időt kértünk volna.

A Dolphins trükkös játékai elbizonytalanították a csapatot, nehezen olvasták a kulcsokat. A második félidőben ezzel voltak jobbak?

BB: Nézze, jó munkát végeztek. Mindannyian tudjuk mit vittek véghez a támadásoknál az elmúlt 6 hétben. Számítottunk trükkös játékokra. Nem tudtuk melyikeket és mikor fogják hívni, de nem ért minket meglepetésként.

Mennyit fejlődött a Dophins az első mérkőzéshez képest?

BB: Nem tudom, jól játszottak ma.

Tom Brady fizikai állapota hatással volt a játékhívásokra?

BB: Nem, egész héten gyakorolt. Őt kérdezzék. Nem volt hatással a játékhívásokra.

Chad O’Shea hívásaival széthúzta a védelmet, mit gondol erről, miért volt ez hatékony?

BB: Igen, ezt tették. Ezt vártuk tőlük. Jól csinálták.

Mennyire volt hatékony a Doplhins a keresztező útvonalakon?

BB: Jó munkát végeztek. Jobbat, mint mi. Ilyen egyszerű.

 

Tom Brady

arról hogy közel egy évtized után kell Wild Card körben pályára lépnie

TB12: Nem játszottunk olyan jól ahogy képesek vagyunk, és ez sokba került nekünk. Túl sok súlyos hiba volt.

100%-osnak érzi magát? Volt pár dobás az első félidőben, ami nem tűnt jónak.

TB12: Tudja, mindig lehet jobban teljesíteni. Nem gondolom, hogy valamelyik nem lett volna elég jó leszámítva persze hogy utálom eladni a labdát, de egyszerűen nem végeztünk elég jó munkát. Én biztosan nem. Jövő héten jobbat kell majd.

Mit látott az eladott labdánál?

TB12: Rossz dobás volt. Csak egy rossz dobás.

Hogy érzi magát fizikálisan?

TB12: Jól. Nincs semmi bajom.

Mit gondol a támadósorról, mennyire bízik abban, hogy képesek lesznek újra eljutni a Super Bowl-ba?

TB12: Úgy gondolom egyszerre mindig csak egy mérkőzés megnyerésére kell fókuszálnunk, másra nem. Nem játszottunk úgy ahogy tudunk. Legyőztek minket, így játszanunk kell jövő héten és sokkal jobban kell ezt tennünk.

Úgy kezelték ezt a mérkőzést mintha már rájátszás lenne, de persze nem az volt. Nehéz motiváltnak maradni egy ilyen mérkőzésre, amikor tudják, hogy nagy a tét de a vereség nem végzetes?

TB12: Ez egy nagyszerű lehetőség volt számunkra, hogy ne kelljen jövő héten játszani. Nem éltünk vele. Nem játszottunk elég jól és mind azt kívánjuk bárcsak jobb munkát végeztünk volna. Én így érzek.

a támadófal fejlődéséről

TB12: Keményen küzdenek a csapatért, jól dolgoznak a futásnál és a passzoknál is. Ma is harcoltak. Kezünkben volt a mérkőzés és … tudja, egyszerűen csak nem jött össze.

 

Devin McCourty

Annyira le van sújtva, mint a Patriots szurkolók?

DMC: Nem számít. Jövő héten mérkőzés, fel kell készülnünk. Senki sem sajnál minket, nem kell sajnáltatnunk magunkat. A célunk az volt, hogy a rájátszásban szerepelhessünk, erre már jövő héten lesz alkalmunk. Csalódott vagyok, jobban akartunk játszani, győzni akartunk ma, de nem tettük. Előre kell tekintenünk, felkészülnünk, ha nem tudunk lapozni és jó focit játszani jövő héten, sokkal jobbat, mint ma, az a szezonunk végét jelenti.

 

Forrás: patriots.com

Hozzászólás

Az ominózus, első félidő vége előtti " játékkal " kapcsolatban :  Most néztem végig az első SB győzelem utolsó drive-ját.  1.21 -el a meccs vége előtt indultak el Bradyék, időkérési lehetőség nélkül. 0.41-nél a saját 28 yardnál jártak, 0.33-nál a saját 40 yardnál. Bradynek ki kellett dobni a labdát oldalra, maradt 29 mp és 2 and 10. Mégegyszer : 29 mp és a saját 40 yardnál jártak.Aztán két nagyszerű játékhívással eljutottak a túlsó 32 yardig. 1 labdapattintás és jöhetett Vinatieri 07mp -nél.   Az természetes, hogy nem mindig jön össze egy ilyen drive. de hogy meg sem próbálták....

Ez eddig oké. Csak akkor fogalmazzak úgy, hogy volt JE 11-en kívül legalább 2 ha nem 3 olyan elkapó akivel "megvolt a kémia". 

Igaz...van még tűz..?....lesz még....?

Láttam azt a meccset,azóta vagyok Pats szurkoló....tehát több mint 2 éve..😂😂😂😂

DMC válaszában ott van egybesűrítve minden lényeges. Bevallom BB és TB válaszainál jóval több időt töltöttem az alig három sor többszöri átolvasásával. Nyugtat...

Csak egy naiv kérdés és nem szeretnék vitát generálni. Miért kapott “kitalaltnev” 2 dislike-ot? Eskü azért kérdezem, mert nem értem hogy mit nem látok. Vagy elkerülte vmi a figyelmemet? Ha vmelyik dislike-oló segítene, megköszönném. 🙏🏼

Rendes vagy, köszi szépen! Nyilván szívesen megismerném én is a leírtakkal egyet nem értő véleményeket, a finoman szólva sommás, névtelenségbe burkolózó, semmitmondó mínuszok helyett.

Gondolom azt sérelmezték, hogy "kitalaltnev" kolléga  hogy merészelte NEM BB és TB nyilatkozatait az első helyre tenni. Micsoda skandallum az már, hogy nem a két félisten (megjegyzem az már egy egész!!) az egyedüli, akire kíváncsi bárki? Hát így gondolkozhattak a mi jó dislike-olóink. :) :) :)

Akkor most már csak az érdekel, hogy miért kaptam a kérdésemre dislike-ot? Hülyeséget kérdeztem? Pedig csak választ akartam egy egyszerű kérdésre. :( De ahogy látom már válaszra sem méltatnak. Ez annyira lehangoló. :(

Na de mindegy is. A lényeg: Go Pats! :)

Szerintem meg pontosan beáraztuk magunkat erre a szezonra a wildcard körrel. ... Ennyit tudunk, ez a realitás. Ami nem azt jelenti, hogy sz@rok vagyunk, csak meg kell küzdenünk azért, hogy jók legyünk... :-) Hajrá!

Nagyon örülnék és pozitív meglepetés lenne a számomra, ha túljutnánk a Titans-en. Az O nem a mostani meccsen betlizett egyet, hanem a szezon közepe óta megy a szenvedés. Az O-fal a sérülések miatt szétesett, de már azóta sajnos azt is megtudtuk, hogy nem csak ezzel volt a baj. Ha az O-fal ki is tart, az elkapók általában akkor sem tudnak elszakadni a védőktől, nem jó route-okat futnak, ha meg igen, akkor sok esetben drop-olnak, vagy Brady nem elég pontosan passzol. Ordít róluk még most is az összhang hiánya. AB és Gordon kiesése az elkapósorból persze nagy csapás volt, de azért hónapok- számos edzés és számos meccs állt rendelkezésre, hogy valamilyen stabil összhang kialakuljon a jelenleg aktív elkapósor és az irányító között. TE játékunk gyakorlatilag nincs, ez is nagyon hiányzik. Edelman sérülten játszik, kész csoda, hogy egyáltalán pályára tud lépni. De az O játékhívások is sokszor érthetetlenek. Van jó pár olyan RB-nk, aki képes elkapni és közeli, vagy slot passzjátékba bevonható, screen hívásoknál is használható. Velük simán lehetne keverni a lapokat. Na, erre építő játékokat alig hívunk. A O-hívások a legtöbbször sematikusak, konzervatívak, ötlettelenek. Ha innen a képernyő elől a legtöbbször simán lehet olvasni, hogy mi következik, akkor az ellenfél védelme is nyilván olvasni fogja. Ez viszont simán coaching hiba. Ha lenne valamiféle fantasztikus playoff offense playbook, akkor ezt a Miami ellen elővettük volna a második félidőben. Tehát ilyen valószínűleg nincs, vagyis a playbook-unk vagy siralmasan szegényes, vagy a játékosok képtelenek megtanulni. Ezen tényezők miatt én az O érdemi feljavulására már nem számítok. A D szerintem továbbra is ligaelit, de nem sebezhetetlen. Ha egy kellően agilis O-fal van velük szembe, akkor a pass rush-unk nem is olyan acélos és egy közepesnél jobb irányító NFL szinten, ha nincs rajta komoly nyomás, szét tud szedni egy bivalyerős secondary-t is. A futás elleni védelmünk is akadozik néha. De ez szerintem nem a D hibája, egyszerűen vannak olyan erős csapatok (és játékstratégiák), amelyek az erős védelem ellenére,az sok pontot képesek felrakni ellenünk a táblára. Ezekkel pontháborúznunk kellene, de akkor már megint ott vagyunk, hogy ezzel az O játékkal ezt nem tudjuk megtenni.    

Mit gondoltok, JMD (is) hívta interjúra a Browns. TB-nek lejár a szerződése. Erős keret csak össze kell fogni.

 

Chad O’Shea hívásaival széthúzta a védelmet, mit gondol erről, miért volt ez hatékony?

BB: Igen, ezt tették. Ezt vártuk tőlük. Jól csinálták.

Nekem ez az igazán szomorú, mert láthatóan nem tudtunk a jelenlegi védelemmel felkészülni a fentiek szerint előre ismert Dolphins stratégiával.

Én tényleg azt nem értem, hogy az elmúlt 4 hónapban a támadósorunk nem fejlődött semmi láthatót, dem összeszokásban, sem játéktervben. Na mégegyszer: NÉGY HÓNAPIG. Ezt képtelen vagyok megérteni. Tehát nem "láthatóan elindult valami, mindig kicsit jobbak vagyunk, de még nem vagyunk ott" képet látunk, hanem az égvilágon semmi nem változott. Ami nekem a legérthetetlenebb, hogy időnként előveszünk játékokat, működik ezzel az állománnyal, majd soha többet nem játszuk. A LaCosse TD gyönyörű példa erre, láttuk, hogy működik, meg tudjuk csinálni, most LaCosse pályára se lépett. Én leginkább a COACH teamet nem értem - mintha nem lenne képesség a meglévőből egyre javuló állományt és játékot előállítani, márpedig ezt nem hiszem, mert BB a legjobb, ebben semmi kétségem sincs, és ha tudná, nem hagyná, hogy JMD ne dolgozzon jobban. Teljességgel érthetetlen számomra.

A tavalyi Miami elleni meccs is otvar szarul sikerült. Ez sajnos nekünk már hagyomány minden évben hogy egyszer megszivat a miami. 

A futasunk már már működött most amig nem a középre bumm bele ment. Szélre ment Börke és Michel is egész jól amikor a dugót közepen elkerüljük.erre ha megy hagyjuk a fenébe. 

Van néhány homály dobás, van néhány drop, egy kis ez, egy kis az és persze a védelem akkor csúszik meg amikor ezek vannak... Rengeteg volt olyan, amikor már megvolt Fitz és mégsem, rajta volt vki keze, de kicsúszott kozule, tulfutottunk stb. Ezek hibák, ettől nem lettünk szarok összességében. Ettől a rosszul sikerült meccstol még egy 12-4es csapat vagyunk. Ami szerintem korrekt, év elején sokan aláírták volna. Minden meccset nem nyerünk meg,nem is lehet, senki sem fog, bár nekünk egyszer majdnem sikerült.... 

Szóval most szépen meg kell próbálni kijavítani ezeket a hibákat aztán hajrá. Ha ennyi volt bennünk idén, akkor ennyi. 

Azt meg ne kezdjük el már most decemberben hogy kuka a jövő év mert jön a 49ers csoportja. Kit érdekel, addig még rengeteg dolog fog történni. Nem csak nálunk, minden csapatnál. Kicsi mozaikok kellenek ahhoz hogy egy csapat jó legyen és odaerjen a végén. Nekünk mintha vmi hianyozna most a keszletbol de lehet csak nincs meg a helye még. Kiderül hétvégén.