Nyilatkozatok 2021 - 3. hét: vs Saints

Kép
Nyilatkozatok

HEAD COACH BILL BELICHICK 

BB: Minden elismerésünk a Saints-nek, ma kétségkívül ők voltak a jobb csapat. Minden területen jobban teljesítettek, mint mi, és megérdemelték a győzelmet. Kiegyensúlyozottabban kell játszanunk, több jó játékot kell bemutatnunk, kevesebb rosszat. Ezt kell tennünk. Voltak lehetőségeink, de végül nem tudtuk őket megragadni. Ez kiábrándító. Nincs semmiféle varázslatos összetevő, folytatni kell a munkát és jobbnak lenni. 

A visszahordás után tudatosan módosítottak és rúgták ki hátul, illetve oldalt a puntokat?

BB: Természetesen nem szerettünk volna neki esélyt adni a visszahordásra. 

Mennyire csalódott a speciális csapat teljesítménye miatt? (blokkolt punt, kirúgás oldalt hagyta el a pályát) 

BB: Minden területen fejlődnünk kell, ez a a speciális egységre is vonatkozik. 

Faktor volt-e a szél? Befolyásolta-e a döntéshozást? 

BB: Hasonló volt, mint korábban a Miami és a Washington ellen. 

Mit látott Mac Jones eladott labdáinál? 

BB: Valószínűleg ugyanazt, amit Ön is. 

James White elvesztésének hatásáról 

BB: Van vészforgatókönyvünk mindenki elvesztésére. Sajnos, ez a játék része. Mindenkinek kell legyen tartaléka. Brandon lépett elő, Damien és J.J, ezek a srácok mind jó játékosok. Bejönnek és harcba szállnak. 

Mac sok ütést kap, mennyire érzi ezt problémának, meglehet-e ennek a böjtje? 

BB: Ha minden kísérletnél passzolnod kell, az nem egy kedvező pozíció. Nem szeretnénk ilyen helyzetben lenni. 

Mire számít jövő héten a Tampa Bay ellen? 

BB: Nyilvánvalóan jó csapatuk van. Most még a New Orleans-ra fókuszálunk, megnézzük a felvételeket, hol tudunk javítani, aztán megyünk tovább. 

 

QUARTERBACK MAC JONES 

Sok ütést kapott, hogy érzi magát? 

MJ: Nincsenek fájdalmaim. Nyilván ez nem a mi napunk volt. Nem tudtuk megmutatni a legjobbunkat. A térdvédő csúszás közben kilazult, ezért inkább levettem. 

Mennyire nehéz egy hosszú támadósorozat végén megelégedni csak 3 ponttal? 

MJ: Minden a kivitelezésen múlik. Bíznom kell az olvasásaimban, türelmesnek lenni, hadd bontakozzon ki a játék. Ma ebben nem teljesítettem jól. Fontos, hogy ebben fejlődjünk, kiemelten kezeljük, ma ez nem látszott. Lapozunk egyet és folytatjuk, keresünk más megoldásokat. A játékhívás nem az én feladatom. Josh mindig nagyszerűen találja meg a módját, hogyan tudunk javulni. Ugyanolyan versengő szellemiség, mint mi, mindannyiunknak a pontszerzésen jár az esze. Nyilván nem elégszünk meg a rúgásokkal, annyi pontot akarunk szerezni amennyit csak tudunk. 

Az eladott labdákról 

MJ: Ez a játék része. Szeretné őket elkerülni az  ember, de néha csak úgy alakul, néha lehet  rá befolyásunk. Ezekből a hibákból tanulni kell. Mindenki nagyon támogató, lehet rájuk számítani. Sokat dolgoztam azon, hogy gyorsan kiverjem a fejemből az ilyesmit, ez ma sikerült is, nekem és a csapattársaknak is. Tudunk itt javulni, nagyon hálás vagyok a támogatásért, jobbnak kell lennem. 

A Saints védelméről 

MJ: Nagyszerű védelmük van, tették a dolgukat. Inkább magunkra, magamra kell figyelni, kivitelezni a játékokat.Ebben lehet javulni. Nem szeretek semmit sem feltételezni. Megnézem a felvételeket, megnézem madártávlatból is, nem szabad érzelmesen hozzáállni. Nézd meg, tanulj belőle, lapozz. Biztos, hogy sok lehetőséget elszalasztottunk ma. Az egész támadósor tud javulni, ezt meg fogjuk tenni. 

A Tampba Bay-ről, Tom Brady-ről 

MJ: Arra fogunk fókuszálni, hogy minél jobban felkészüljünk a videózások során. Ez a legfontosabb. Nyilván rossz érzés veszíteni, de tanulunk belőle és tovább lépünk. A tapasztaltabb játékosok mind ezt mondják, fel a fejjel és tovább. Senki sem szeret veszíteni, a Patriots pedig sokáig inkább nyertes volt. Gürizünk tovább minden nap, nem foglalkozunk az eredménnyel. Játékról játékra haladunk. Napról napra. Ha ezt meg tudjuk tenni, meglesz az eredménye. 

 

Forrás: patriots.com

Hozzászólás

Mit látott Mac Jones eladott labdáinál? 

BB: Valószínűleg ugyanazt, amit Ön is

10/10 :D

Igen, erre mondják, hülye kérdésre, hülye válasz. Bár szokásával ellentétben itt sokáig gondolkodott, hogy mit is mondjon, kétszer-háromszor is nekifutott a válasznak, aztán feladta.

Mondjuk nem irigylem az újságírókat sem, mert ha zárt kérdést tesznek fel, ritkán kapnak egyéb választ, mint igen-nem.Így aztán próbálkoznak a nyitott kérdésekkel, hátha mond valami kifejtőset... többnyire kevés sikerrel

Évek óta mondom, hogy ennek az egész kérdés/válasz dolognak BB-vel semmi értelme. Konkrétan én mindig csak átfutom, mert tudom, hogy tőle aztán semmi érdemleges infót nem kapunk meg. A játékosokét szívesebben olvasom. Néha ott azért csurran-cseppen valami.

Jamie Collins reméljük újra visszajön.

A kérdés, hogy mennyiért. Ha teljesítmény alapon fizetik, sokat nem veszít vele a csapat.

 

BB: Van vészforgatókönyvünk mindenki elvesztésére. Sajnos, ez a játék része. Mindenkinek kell legyen tartaléka. Brandon lépett elő, Damien és J.J, ezek a srácok mind jó játékosok. Bejönnek és harcba szállnak.

Hát ez jó nagy hülyeség volt. White-ot soha az életben nem fogja tudni pótolni a Bolden gyerek bárhogyan is "lép elő"!!! Futásaival csak mínuszokat termel annyit tud hogy bumm bele a falba meg talán checkdown passzokat elkapja. Ugyh inkább a Stevenson srácnak kéne adni még egy esélyt.

Az igazság az hogy most fáj igazán Sony elengedése, amivel ő ugyan jól járt mert a mostani csapata eléggé SB esélyes társaság.

 

Válasz TibAlamo üzenetére

"Hát ez jó nagy hülyeség volt. White-ot soha az életben nem fogja tudni pótolni a Bolden gyerek bárhogyan is "lép elő"!!!"

Kétségtelen, szerencsére ilyet nem is állított senki, nemhogy BB, de a fotelszurkolók sem. A "vészforgatókönyv" szó jelentése, meg a "tartalék" fogalma azért eligazíthat.

Kedves TibiAlamo kicsit elragadott a hév/elkeseredés (az utóbbit megértem) és megfeledkeztél arról, hogy a "tartalék játékos" nem azonos a tartalék szó hétköznapi jelentésével, pl. tartalékkulcs. :) Két White-unk valóban nincs!