Nyilatkozatok 2021 - 4. hét: vs Buccaneers

Kép
Nyilatkozatok

HEAD COACH BILL BELICHICK

BB: Csalódott vagyok, hogy csak egy kicsi hiányzott a végén. Megvoltak a lehetőségeink. Pár dolgot egy kicsit jobban csinálhattunk volna, talán megváltoztatta volna a végeredményt, nem is tudom, de egy kicsi hiányzott. Úgy gondolom a csapat jól felkészült a héten, ezt kell tennünk minden héten, fejleszteni az edzői munkát, megcsinálni még pár játékot, és akkor majd mi nyerjük ezeket a szoros mérkőzéseket. 

20 évig edzette Tom Brady-t, első mérkőzése ellene 

BB: Nézze, minden nap játszottunk Tom Brady ellen, minden nap edzésen védekeztünk ellene. Nem olyan mintha ma láttuk volna először. Jó csapat ellen játszottunk, ő egy nagyszerű irányító, ez minden, de ezt nem is kell mondani. 

Mac Jones jól tartotta magát ahhoz képest hogy újonc, hogyan látja 

BB: Majd megnézzük a felvételeket. Ahogy mondtam, a csapat jól szállt harcba, ebbe Mac-t is beleértem. Mindannyian tudunk jobban játszani, van miből tanulni, Mac keményen küzdött, sok játékot megcsinált. 

Az elveszített labdákról 

BB: Igen, semmi sem fontosabb a labdabiztosságnál. 

A futójátékról 

BB: Nem tudtuk felpörgetni a futást. Nyilván egy futás ellen jó védelemről beszélünk, nem mentünk sokra. Ez kiábrándító volt. Jó futóink vannak, de nem tudtuk őket beindítani. Ezen biztosan dolgoznunk kell majd. 

 

QUARTERBACK MAC JONES 

A játék utáni pillanatokról 

MJ: Volt szerencsém gratulálni neki, nagyszerű irányító, jól játszott ma, ennyi. Annyit mondott nekem, hogy fel a fejjel és dolgozzak tovább. 

Hogy érzi, fejlődött-e a támadóegység? 

MJ: Igen, jó irányba mozdultunk el. Csináltunk játékokat, keményen játszottunk, én meg eladtam a labdát. Ez egyike a problémáknak, tudják, az eladott labdák végzetesek tudnak lenni – ha nem adja el valaki, akkor 90% körüli esélye van a győzelemre, ez persze csak statisztika. Úgy gondolom jól mozgattuk a labdát, jól passzoltunk, a futásnak javulnia kell, megtaláljuk majd a módját. Szerintem mindenki keményen harcolt, szívás, hogy veszítettünk, de volt némi fejlődés. 

Tom Brady volt a téma egész héten, hogyan kezelte ezt 

MJ: Csak a fontos dolgokra fókuszálok, kedden ez az edzés volt. Szerdán az edzés. Csütörtökön, edzés. Pénteken, edzés. Csak próbálok arra fókuszálni hogyan lehetek jobb, minden más csak zavaró tényező. Próbálom kizárni a zajt, mindenki erre törekedett a csapatban, bárcsak kicsit jobban játszottunk volna, nyertünk volna, de ez van. Le a kalappal a másik csapat előtt. 

A tight end-ek játékáról 

MJ: Szerintem jól játszottak. Csapatként kell mennünk tovább, nem két vagy egy emberen múlik, 11 kell hozzá. Ma tettünk előre lépéseket, de kiegyensúlyozottabbnak kell lennünk, az elkapóknak, nekem, a falnak, a futóknak, mindenkinek. Ez így lesz, sok múlik majd a videózáson. Büszke vagyok arra, ahogy az a két srác játszott, sokan játszottak keményen ma, de ez nem a mi esténk volt. 

 

KICKER NICK FOLK

Mire gondolt az utolsó rúgásnál?

NF: Amikor elrúgtam, még azt hittem bent lesz, nem szerettem volna ennyire balra húzni. Ez a fenevad természete. 

Mekkora szerepet játszott az eső?

NF: Semekkorát. Mérkőzés előtt is esett, jól ment, Jake Baily és Joe Cardona jó munkát végzett, a fal is, egész este. Legjobb tudásom szerint rúgtam el. Úgy gondoltam bent lesz, most jövök eggyel a csapatnak. Ez most rajtam múlott. 

Mennyire volt magabiztos a végén?

NF: 100%-osan. Sokszor vannak hasonló körülmények edzésen, sokat dolgozunk rajta. Azt hiszem egy 58 yardos bement ugyanerről a bemelegítésnél, gondoltam 56-ról ugyanúgy megrúgom, de ez kicsit húzott oldalra. Kár, hogy nem ment be. 

 

TAMPA BAY QUARTEBACK TOM BRADY 

Gondolatai a mérkőzésről 

TB: Nyilvánvalóan kemény mérkőzés volt, néhány játékon múlott, örülök hogy nyertünk. 

Az atmoszféráról 

TB: Fantasztikus volt, bár nem lepett meg. Próbáltam elképzelni, milyen lesz majd, hogy fogok érezni. Volt pár érzelmes pillanat a héten, amikor azokra az emberekre gondoltam, akik annyit jelentenek nekem, és ebbe a közösségbe tartoznak. Hálás vagyok az itt töltött csodálatos időért. Az utam máshova vezetett, de élvezem, jó érzés nyerni. 3-1-re állunk, ezt egy jó csapat ellen is meg akartuk szerezni ma este. 

Az elért rekordról, legtöbb passzolt yard

TB: Ez egy csodálatos statisztika, és oly sok emberrel osztozok ezen. Az irányító nem passzol és elkapja, az irányító csak passzol. Ezek yardok, ezt valakinek el is kell kapnia, így hát remélem, hogy mindenki aki ekapta valemelyik passzomat az évek során kicsit elmosolyodott ma este, mert egy nagyszerű rekordnak lettek részesei. Volt néhány ember aki ezt korábban elérte, Drew Brees például, nagyszerű fickó. Vagy Peyton Manning, aki egyike a szívemnek legkedvesebb játékosoknak. Brett Farce, Dan Marino. De természetesen a csapattársaim, akik ezeket a passzokat elkapták az évek során, mind sokat jelentenek nekem. 

Arról, hogy 1-napos szerződéssel vonulna-e vissza a Patriots-ból

TB: Robert Kraft még nem ajánlotta ezt fel nekem, tehát... Van még időm a Bucs-nál, és ahogy mondtam, nagyon élvezem. Sok minden vár még ránk ebben az évben, kemény évünk van, maratoni szezon, csak négy mérkőzésen vagyunk túl. Jó nyerni idegenben. Az itteni barátaimnak üzenem, sok sikert, legyen nagyszerű évetek, később még összefutunk. 

 

Végül Bill Belichick közleménye Stephon Gilmore távozásáról 

"Hálás vagyok Stephon Gilmore-nak, jelentősen hozzájárult a csapatunk sikereihez. Megtiszteltetés és öröm volt Steph edzője lenni, nagyra értékelem őt, igazi profi és nagyszerű jellem, a legjobbakat kívánom neki a jövőre nézve. Hosszú egyeztetések után ma közösen döntöttünk úgy, hogy elválnak útjaink. "

 

Források:

https://www.patriots.com/news/new-england-patriots-postgame-quotes-10-3

https://www.patriots.com/news/tampa-bay-buccaneers-postgame-quotes-10-3

https://www.patriots.com/news/statement-from-bill-belichick-on-stephon-gilmore

 

 

 

Hozzászólás

Remélem a felszabadult pénzből szereznek az O-falba és/vagy futóként embert.