Nyilatkozatok 2021 - Előszezon - vs Washington

Kép
2021 előszezon vs WAS

Head Coach Bill Belichick 

BB: A mai este volt a következő lépés a felkészülésünkben, szépen átállunk a edzőtábori munkáról a heti ritmusra, mérkőzésekre kell felkészülni, mérkőzéseket kell játszani, elemezni és kezdeni elölről.  

Ez egy jó lehetőség volt ma a csapatnak, csináltunk pár jó dolgot, majd megnézzük a felvételeket, sok mindenen kell javítani. Összességében láttam az előrehaladást, de még hosszú út áll előttünk.

A játékosok jól küzdöttek, jó volt látni, hogy megvalósult pár dolog, amin dolgoztunk. Holnap elemzünk, és onnan már a Philadelphia-ra készülünk. 

a térdelés utáni nagy futásról

BB: Egyszer letérdeltünk, de ők időt kértek, úgyhogy kénytelenek voltunk játékokat indítani. Néha előfordul ilyesmi [valaki el tud futni], amikor 4-perces támadójátékot játszol. Ők hoztak egy döntést, mi is hoztunk egyet. 

Joejuan Williams játékáról 

BB: Szépen megjátszotta a felpattanó passzt, jól futott vele, csinált pár szép szerelést, majd megnézzük a felvételeket. A teljes secondary jól teljesített, nem volt sok bevethető emberünk, de jól reagálták le a helyzetet, megmutatták, hogy jó kondiban vannak. A negyedik negyedben Myles Bryant-et is elveszítettük, így 4 DB-vel fejeztük be, de Joejuan játszott cornert, safety-t, ez jó tapasztalat volt mindenki számára.  

arról. hogy miért no-huddle-ben vezette a támadást Mac Jones

BB: A második negyed végén szerettük volna a 2 perces támadást gyakorolni, de nem került hozzánk a labda, így a harmadik negyedben tettük meg ezt. 

K Quinn Nordin teljesítményéről 

BB: Megnézzük majd a felvételeket. Volt pár jó rúgása, az extra pont kimaradt. A legfontosabb az egyenletes teljesítmény, ő sokat javult, keményen dolgozott. De az ó pozíciójában a kiegyensúlyozottság a kulcs, efelé tartunk. Meglátjuk hogyan fejlődik tovább. 

Nem dobot vörös zászlókat, azért mert ez csak egy előszezon mérkőzés? 

BB: Nem éreztem úgy, hogy be kellene dobnom. 

 

QB Cam Newton 

Milyen volt a stadionban, nézők előtt?

CN: Jó móka volt, ezt így eddig nem tapasztalhattam meg. Jó volt látni az izgatottságot, érezni ahogy a sikerünkért szorítanak, nagyon király volt. Sokat kell még dolgoznunk, harcolni, hogy elérjünk arra a szintre, amit nem csak az edzők várnak el, hanem amit mi is elvárunk magunktól. Fontos hét áll előttünk. 

Mi működött jobban a második támadósorozatnál, mint az elsőben?

CN: Nem is az volt a lényeg, hogy mi működik, hanem a srácok egyszerűen csak tették a dolgukat, és ezen múlik minden. Az első támadásnál 1-2 ember hibákat csinált, engem beleértve, ennél élesebbnek kell lennünk. Az edzők mindig mondják, hogy gyorsan kell döntést hozni, gyorsan kell kezdeni, ez a második támadósorozatnál meg is volt. Volt talán egy holding büntetés, ami megállított minket, de tudjuk mit kell tennünk, és erre fogunk törekedni. 

Szívesen marad volna még 1-2 támadósorozatra? 

CN: Ez nem az én döntésem. Teljesen megbízom az edzői stábban és az emberekben akiket ezért fizetnek. Ha azt mondják ennyi volt, akkor ennyi volt. 

Milyen volt közeli ismeretségbe kerülni Chase Young-gal? 

CN: Alacsonyabb, mint gondoltam. Csak szórakozok, vicceltem, vicceltem. Jó játékos lesz, nagyon jó játékos. Nekem jobban kell vigyázni a labdára, jól elkapta a grabancomat a dobás pillanatában, mielőtt még visszahúzhattam volna. Az edző mindig erről beszél, ha labdabiztos vagy akkor az állásod is biztos, ezen múlik.

 

RB James White 

Mit látott ma Mac Jones-tól, hogy halad? 

JW: Dolgozik. Készen áll a munkára, tanul mindenkitől. Nem könnyű ebben a ligában irányítónak lenni, de ő hajlandó tanulni és dolgozni. Ő és a srácok akikkel versenyben van, Cam, Hoyer, mindannyiukban muszáj megbíznunk. Ők mindannyian munkára készek, minden nap. 

Hogy néz ki a belső verseny a futók között? 

JW: Minden futó meg tud csinálni bármit, amit az edzők kérnek. Ezt tudjuk egymásról, igyekszünk magasabb szintre emelni egymást, kihozni a legjobbat. Tudjuk, nem lehet egy valaki 60 játéknál fent, talán csak 10-nél, esetleg 30-nál, sosem tudhatod. Készen kell állnod, ha a te számodat mondják, ehhez kell, hogy hajtsuk egymást előre. 

 

Forrás: patriots.com

   

 

Hozzászólás

Köszönjük a fordítást! :)

" ha labdabiztos vagy akkor az állásod is biztos, " nagy szöveg, minden betűje igaz. CN jó arc, nem hülye, van benne még spiritusz és biztosan jobb lesz, mint tavaly, de azért lassan lejár az ideje. Jonesnak meg tanulnia kell még és szoknia a gyorsaságot, dinamikát - remélem menni fog ez neki.

BB még nagyon óvatosan nyilatkozik az új rúgóról, a kihagyott extra pont egyben egy rossz pont is, a srác talán már kicsit kezd túl magabiztos lenni, BB-nél ez végzetes hiba. Remélem érti a figyelmeztetést.

Összességében végre IGAZI focit láttunk és ez a legfontosabb. :) :) :) 

GOOO PATS!

OFF!

Tényleg nem csesztetésből, de a meccsek topikok egész évben itt lesznek, vagy csak valami gebasz van?