Nyilatkozatok - 3. hét: New York Jets

Kép
Mac Jones nyilatkozat 3. hét

A mai sajtótájékoztató kicsit rövidebb lesz, mert a hazai csapat stábja nem készített leiratot mindegyik nyilatkozatról. Így aki tudni szeretné mit gondolt Matt Judon a safetyről, eredetiben tudja megnézni, videón.

Bill Belichick head coach

Nyitóbeszéd

Ez egy jó győzelem volt számunkra ma. Itt, idegenben mindig nehéz. A Jets kemény csapat, jó munkát végeztek. A védelmük nagyon, nagyon jó. Jó volt a futójátékunk. Úgy gondolom, hogy elég jól védekeztünk ellenük, és jobban tudtuk futni a labdával, mint az első pár hétben. A volt végén néhány kulcsfontosságú játék a negyedik negyedben. Szerencsére mi most többet tudtunk megcsinálni, mint ők, de már három egymást követő héten is így volt, szóval jó, hogy most a győztes oldalon álltunk.

Hogy ez egy tanulási folyamat része, mivel minden héten jobbak akarnak lenni...

Igen, remélhetőleg. Kezd kialakulni egy kis folyamatosság a támadó falban, szóval ez jó volt. Azt hiszem, ez határozottan segített a futójátéknak. [Bill] O'Brien edző jó munkát végzett a játékelemek keverésével, volt egy nagy passz hívása. Azt hiszem, valószínűleg a futójáték segített ebben egy kicsit. Minél többet tudunk együtt dolgozni a srácokkal, és minél jobban tudjuk javítani az időzítést és a végrehajtást, annál jobbak leszünk. Nem volt turnover. Ez egy jó kiindulópont.

Pharaoh Brownról...

Igen, Pharaon jó munkát végzett. Az első héten jött ide, játszott a nyitómeccsen is, azóta minden héten. Jó, hogy van egy srác, aki képes arra, amit ő csinál. Megvan a mérete, tud blokkolni és el is tudja kapni a labdát, ha nagyon kell. Jól kiegészíti Mike (Gesicki) és Hunter (Henry) játékát.

Chad Rylandről...

Nehéz nap volt a rúgóknak. Egy csomó hosszú volt és az időjárás sem volt jó. Szerintem elég jól eltalálta a labdát. Az időzítés néhányszor jobb lehetett volna. Tisztább működésre van szükségünk, de úgy gondolom, hogy mentális keménységről tett tanúbizonyságot, amikor visszatért, és a harmadik negyedben elvégezte azt a rúgást a félidőben történt rúgás után, ami nem volt egy nagyszerű akció. De jó munkát végzett. Ugyanez a helyzet Bryce-szal (Baringer). Volt néhány jó puntja a végén, szituációs puntok, amikre szükségünk volt. Volt már néhány rossz időjárású meccs szeptemberben, ami általában nem szokott előfordulni, de ez van, és ebben kell játszanunk. Szóval mindkettőjüknek jó tapasztalatszerezés ez.

Annak fontosságáról, hogy ma nem adták el a labdát...

Ez mindig fontos. A legfontosabb dolog a pontok. A következő legfontosabb dolog a labdavesztés, szóval itt is van összefüggés. Ha jobban vigyázunk a labdára, akkor sokkal nagyobb esélyünk van a győzelemre.

Arról, hogy Ezekiel Elliott egyre jobban érzi-e magát...

Persze, igen. Zeke jó munkát végzett nálunk. Azt hiszem, kezdünk egy kicsit ráérezni néhány dologra, és fordítva. Azt hiszem, volt ma néhány nagyon jó futása. Majd megnézzük a filmet, és egy kicsit alaposabban megnézzük ezt, de szerintem jó munkát végzett, és jól tartotta a lábát. Kemény yardokat szerzett. Jó volt a meglátása néhány cut-back játéknál.

A támadó falról és a futójátékról...

Nagyon nagy kihívás volt a Jets frontja ellen. Sok emberrel játszanak ott, és sok jó emberük van. Nyilvánvalóan (Quinnen) Williams és (Al) Woods belülről. Ezek a srácok jók, és az endek is. Egyszerűen jó csapatuk van. Kilenc srác, végigpörgetik a meccset. De nagyrészt a blokkoknál dől el. A blokkok befejezése nagyon fontos. Jó futás. Csak a jó végrehajtás, és az örlődés a falban. Nehéz dolog több 20 yardos futást csinálni ezek ellen a srácok ellen. Ők nem adják meg ezeket, és gyorsan támogatják a blokkolást. (Michael) Carter II és (Adrian) Amos gyorsak a futás elleni játék támogatásában. Az elkapóknak kihívást jelent, hogy blokkolják őket, bár szerintem versenyképesek voltunk. Azt hiszem, ez segített nekünk abban, hogy egy kicsit nyugodtabban passzolhassunk, és megakadályozzuk, hogy az irányítót elkapják. Ismét volt néhány játék, ahol némi nyomást gyakoroltak ránk, de összességében úgy gondolom, hogy a passzvédelemben tisztességes napot fogtunk ki. Csak több pontot kell szereznünk, mint amennyit kaptunk. Tizenöt jött össze ma, általában ennél többre van szükség, de ma ez elég jó volt a győzelemhez. Védekezésben nagyszerű nap volt, különösen az első félidőben. A srácok nagyon jól játszottak és reagáltak.

A Jets QB Zach Wilsonról...

A harmadik és a negyedik negyedben néhányszor tényleg jól jött ki a zsebéből, és ezzel megzavart minket. Nagyon atletikus. Keményen kitartott a végéig. Úgy értem, ez egy ilyen meccs volt. Előre-hátra meccs. A meccs végén náluk volt a labda, és esélyük volt arra, hogy az end zoneba juttassák. Sok ilyen van manapság a National Football League-ben, úgyhogy örülök, hogy győzelemmel távozhattunk.

QB Mac Jones

Arról, hogy milyen érzés volt győzelemmel távozni...

Jó, a legfontosabb a célunk az volt, hogy ne legyen labdaeladás. Ezt sikerült is elérnünk. A támadófal nagyszerű munkát végzett, hogy függőlegesen tartson, és nagyon büszke vagyok rájuk és a running backekre, akik nagyon keményen futottak. Amikor volt egy jó játékra, meg tudtuk csinálni, de határozottan következetlenek voltunk. Örülnünk kell a győzelemnek. Ez volt, amiért ide jöttünk.

Arról, hogy mit szeretne, ha kijavítanának...

Határozottan közelebb vagyunk, és úgy gondolom, hogy a play hívás nagyon jó volt. (Bill) O'Brien edző nagyszerű munkát végzett, és remek játékokat hívott. Csak jobban kell végrehajtanunk, és hagynom kell őket labdához érni. De egy olyan napon, mint a mai, a szélben és az esőben, nagyon okosnak kell lenned, és okos futballt kell játszanod.

Arról, hogy mennyire értékes volt ma a futó játék, és milyen benyomást tett Ezekiel Elliott...

Remek. Ezek a srácok nagyszerűek együtt. Az offense fal ma határozottan hozta a formáját. Szerintem nagyszerű munkát végeztek. Zeke (Ezekiel Elliot) és Mondre (Rhamondre Stevenson) határozottan jól működnek együtt. Különbözőek, de a maguk módján nagyon hasonlítanak egymásra, és örülök, hogy mindketten ott vannak.

A Pharaoh Brownnak adott touchdown passzáról...

Igen, ez csak egy kis play-action játék volt, és tudtuk, hogy működni fog, ő pedig remekül elkapta. Ezen dolgoztunk az edzéseken, és a meccsen is működött, szóval ezt így akartuk.

Arról, hogy miért tudta, hogy működni fog...

Ezt megtartom magamnak.

A Demario Douglasnek adott dobásáról...

Meg kell néznem a felvételt. Átállítottam arra a játékra, és úgy gondoltam, hogy határozottan gyorsabb, mint az a sarok vagy nickel, így csak egy esélyt akartam adni neki. Nagyjából ennyi.

A sikeres sneakjeiről...

Csak futball. Azt hiszem, ez egy fizikális játék, és a játék ezen pontján keményen kell harcolni, hogy elérd a célod, bármit is kell tenned, hogy megszerezd azt az egy yardot. Ez csak a játék része, nem nagy ügy.

Arról, hogy csinált-e bármi rosszul abban a játékon...

Nem. Azt hiszem, csak megpróbáltuk megszerezni a first downt, harmadik és egy, aztán visszajöttünk negyedik és egy, és megpróbáltuk megcsinálni. Egyértelműen fizikai játék volt. Rengeteg ember van benne, ez pont olyan, mint a mindenki által ismert quarterback sneak. Mindenki csinálja, és mindkét csapat összes embere benne van. Szóval, elég fizikálisak tud lenni. Ez olyasmi, amiből tanulnom kell, hogy egy kicsit lejjebb kell vennem a vállvédőmet, hogy meg tudjam csinálni, és ne tartsanak vissza.

Matthew Slater vezetéséről...

Ő nagyszerű. Mindig ugyanaz a srác. Rengeteg győzelmet látott már, és nagyon kevés vereségben volt része. De nagyon bölcs ember, és arra megyünk, amerre ő megy. Egyértelműen nagyszerű mentor számomra és mindenki számára a csapatban. Csak tovább kell mennünk.

Arról, hogy mennyire hálás a védelemnek...

Tudtam ma, hogy az adott körülmények között nagyszerű munkát fognak végezni a másik támadójátékának megállításában, és nagyon büszke voltam rájuk, mert az utolsó játékrészig kitartottak és csinálták. Nekem csak több pontot kell szereznem, és ezt meg is fogjuk tenni. Ahogy mondtam, nehéz nap volt, de sikerült győznünk, és ennek nagy részét a speciális csapatok és a védelem adta.

C David Andrews

A győzelemről...

Igen, jó győzelem a csapatnak. Kezdésként, eladott labda nélkül játszottuk végig a meccset, és ez óriási dolog volt számunkra. Úgy gondolom, keményen küzdöttünk, néhány dolgot jól csináltunk, de néhány dolgot ki kell javítanunk. Nyilvánvalóan az időjárás miatt volt, hagy a labdára való odafigyelés nagy hangsúlyt kapott, és úgy gondolom, hogy ma ebben nagyon jó munkát végeztünk.

A futójáték sikeréről...

Igen, tudod, ez egy olyan zűrös meccs volt. Úgy értem, esett az eső, fújt a szél, de néhány dolgot jól csináltunk. Úgy gondolom, hogy jól mozgattuk a vonalat, ez volt a fő hangsúly, próbáltuk erőltetni a haladást, és jó munkát végeztünk. Néhány dolgot még ki kell tisztítani, ezt holnap reggel megtesszük.

Az első győzelem fontosságáról...

Igen, határozottan, ahogy mondtam, néhány dolgon próbáltunk javítani, a labdakezelésen, a labdára való odafigyelésen, jobb munkát végezni elöl. De nem ülhetek itt és mondhatom, hogy tökéletes volt, visszamegyek majd és megnézem a filmet. Azt hiszem, hogy egyetlen sacket sem kaptunk és nézzük, hogy mennyit futottunk ma.

S Jabrill Peppers

A győzelem érzéséről...

Mindig jó győzelemmel távozni, különösen a Jets ellen. Jerseyből származom, így jó érzés volt otthon játszani.

A játékról, ami egy safety-t eredményezett...

Csak láttuk mire készülnek, mutattunk nekik valamit a snap előtt, aztán valami mást játszottunk a snap után, sikerült megtéveszteni őket ezzel. Vannak olyan embereink elöl, akik el tudnak jutni az irányítóhoz, nagyon szeretjük, szinte bárki ellen meg tudják ezt csinálni. A mi dolgunk csak az, hogy hátul megfogjuk őket, hogy azt tehessék elöl, amit csinálnak.

Arról, hogy mekkora csata volt ez a meccs...

Tudod, ez a Jets. Amióta itt vagyok, minden alkalommal, amikor ellenük játszottunk, a végletekig kiélezett volt a meccs. Tavaly az első meccs egy onside kick-en múlott, a második meccsen Marcus (Jones) vitt egyet a hazáig. Ezúttal a saját dolgunkat csináltuk, a végén feladtunk ugyan néhány játékot, és végül jött egy Hail Mary-re. Szóval tudtuk, hogy milyen meccs lesz, különösen a Jets ellen, egy divíziós meccs, ők ismernek minket, mi is ismerjük őket, fizikális meccs. Ma este eleget tudtunk tenni, hogy győzzünk.

TOVÁBBI JÁTÉKOSOK

RB Ezekiel Elliot
Arról, hogy a mai esős körülmények ellenére sem adta el a labdát...

Ez mindenképpen nagy dolog volt. Tudtam, hogy ma nehéz időjárás lesz, ezért hiperébernek kellett lennem, hogy vigyázzak a labdára, szorosan tartsam azt, és biztosnak kell lenned abban, hogy visznek le a földre. Azt hiszem, jó munkát végeztünk.

Hogy milyen érzés a mai meccs és a győzelem...

Jó érzés, hogy megszereztük az első győzelmet a szezonban, és ahogyan csináltuk, csak mentünk és őrlődtünk. Izgatott érzés.

A jövő heti Dallas Cowboys elleni mérkőzésről...

Szerintem jó móka lesz. Jó lesz visszamenni Dallasba, ahol sok időt töltöttem, és ez egy olyan stadion, ahol sokat játszottam. Jó móka lesz.

A héten a futójátékra helyezett hangsúlyról...

Azt hiszem, tudtuk, hogy ez ma egy futójátékra alapozott meccs lesz. Úgyhogy készen álltunk arra, hogy kimenjünk és annyit fussunk, amennyit csak kell. Az o-line-unk remek munkát végzett, és egész meccsen fizikálisak voltak a line of scrimmagen.

TE Pharaoh Brown
A fullbackként szerzett tapasztalatairól...

Nem sok tapasztalatom van ebben a pozícióban, de futballista vagyok. Csak focizni akarok. Szóval, bármit is kérnek tőlem, ha megkapom a lehetőséget, hogy pályára léphessek, én benne vagyok, legyen az fullback, tight end. Erted, mire gondolok? Minél többet dolgot tudsz csinálni, annál jobb.

Arról, hogy meglepődött-e, hogy a touchdown elkapásnál szabadon volt...

Meglepődtem? Nem, nem lepődtem meg. Ahogy mondtam, nagyszerű play action volt az o-line és mindenki más részéről. Így kell ezt megtervezni.

A robbanékony támadójátékokban való részvételről...

Nagyszerű érzés volt, hogy a támadójátékot felpezsdítettem, határozottan. Szükségünk volt rá, de fantasztikus érzés volt. Úgy éreztem, hogy ez adott nekünk egy szikrát, és segített nekünk megnyerni egy meccset.

Forrás: Patriots.com

Hozzászólás

BB szerint minden rendben, fejlődünk: „...Kezd kialakulni egy kis folyamatosság a támadó falban, szóval ez jó volt. Azt hiszem, ez határozottan segített a futójátéknak. [Bill] O'Brien edző jó munkát végzett a játékelemek keverésével, volt egy nagy passz hívása. Azt hiszem, valószínűleg a futójáték segített ebben egy kicsit...összességében úgy gondolom, hogy a passzvédelemben tisztességes napot fogtunk ki. Csak több pontot kell szereznünk, mint amennyit kapunk. Tizenöt jött össze ma, általában ennél többre van szükség, de ma ez elég jó volt a győzelemhez.”

Mi szurkolók meg többségünkben fanyalgunk! :)

Annyi plusz info jött le nekem, hogy MJ áthívhatja a játékot ha úgy látja jónak. Legalábbis erre következtetek Douglas "átállításából".