Nyilatkozatok 7. hét - Jets

Kép
Jets Interjú

A védelem zsákos emberként kínozta Sam Darnoldot az újabb nullázáskor, lássuk hogy látták ezt a résztvevők:

Bill Belichick, HC

Mindig jó csoportmeccset nyerni idegenben. Úgy gondolom, ma készen voltak a srácok. Jól kezdtünk. Remek nyitó drive volt. Úgy tűnt az első negyed nagy részét felemészette. Volt néhány labdaszerzése a védelemnek. Jól kiegészítették egymást a csapatrészek. Támadás, védelem, speciális egység. Sokan hozzátettek ma este, amire szükség is van egy jó idegenbeli csoportgyőzelemhez. El kell ismerni a srácokat. Keményen játszottak. Kíméletlenül játszottak és képesek voltunk jó játékot játszani már az elején és stabilan játszani a végéig. Rövid hét, gyorsan kell lépnünk. Sietve kell Clevelandbe mennünk, de mindig jó ha idegenben nyersz csoportmeccset.

Ez a legátfogóbb védelem, amiben valaha része volt?

Nos, nézze, sok jó játékosunk van és jól játszottak ma este. Értékelem az erőfeszítéseiket és a játékukat. Meglátjuk mi lesz a jövő héten. Nagy kihívás elé nézünk a Browns-al, meglátjuk mi történik. Ebben a ligában minden hét kihívás. Csak annyira vagy jó, amennyire az utolsó meccsed, szóval meglátjuk mit tehetünk a jövő héten.

Mennyi önbizalmat ad ez nekik a jövő hétre?

Mindig jó nyerni. Szerintem elég önbizalmunk van, de újra kell kezdenünk. Ma kiürítettük a tankot. Fel kell töltenünk a jövő hétre és készen kell állnunk a kiürítésére újra a jövő héten a Cleveland ellen. Így működik minden héten a ligában.

Elégedett a támadósor teljesítményével a sérülések ellenére?

Igen, jól játszottak a fiúk. Mindannyian. Jól játszott a támadósor, a védők, a speciális egység. Csináltak néhány nagy játékot és volt néhány jó, stabil játékuk. Mindenkinek tennie kell a dolgát. Egy ember nem tudja előre vinni a labdát, egy ember nem tudja megállítani a másik csapatot. El kell érned, hogy mind a 11 játékos együtt dolgozzon. Ma sok ilyenünk volt.

Mindkét oldal erősen kezdett…

Mindig jó kiegészítő futballt akarsz játszani. Amikor a támadók tudják segíteni a védőket és a speciális egység rossz pozícióba rakja a támadókat és tudjuk tartani azt a pozíciót és vissza tudjuk szerezni a labdát, vagy elvenni és felkészíteni a támadókat, ez az a kiegészítő futball, amit szeretnél, hogy a csapatod játsszon. Ma számos példát láttunk erre. A játékosok jó munkát végeztek.

Mit mondott a védelemnek az oldalvonalnál, a második negyedben, amikor a Patriots 24-0-ra vezetett?

Nem emlékszem. Nem vagyok benne biztos. Valószínűleg valamit néhány játékról, amit meg kell állítanunk. Volt néhány büntetésünk ott egy drive során, szóval nem tudom mi volt

A nehéz szettről amit a támadók használtak a gólvonali felállásnál az utolsó TD-n.

A Jetsnek egy nagyon fizikális frontja, nagy frontja van. Tudod, nehéz őket blokkolni. Ők egy kemény csapat, akik ellen nehéz futni, úgyhogy megpróbáltunk olyan srácokat berakni, akik versenyképesen megfelelő méretűek és meglátjuk, hogy ki tudjuk küzdeni az utolsó kemény yardokat. Jó gólvonali védelmük van. Nehéz ellenük futni. Dallas ellen volt egy nagy megállításuk. Dallas egy üres backfield felállással próbált egy kétpontos passzt. Tudod, hogy nem ez a jó válasz. Néha le kell zárnod és be kell erőszakolnod, és ez kemény. Találj valamit, amiben úgy gondolod, hogy a legjobb vagy. Szerencsére volt néhány jó blokkunk és Sony képes volt beszuszakolni, de az egy kemény yard volt.

Mennyire volt téma a félidőben az erős befejezés?

Minden héten a 60 perc futballról beszélünk. Próbáljuk ezt csinálni. Erre készülünk, erre gyakorlunk. Úgy gondolom a csapat jó állapotban van. Próbálunk 60 percig játszani minden héten. Remélem tudjuk ezt folytatni, Erre van szükségünk.

Koncepció volt-e az a bizonyos két büntetés, amit a Jets nem kért a negyedik negyedben, amikor a Pats puntolt? (Itt a gamesmanship-et használja a kérdező, ami a ravasz cselek használatát jelenti a győzelem érdekében - szerk)

Nem, ezek a szabályok. Le tudtunk pörgetni némi időt az órából anélkül, hogy tennünk kéne valamit. Ez egy kiskapu, ami be lesz csukva és talán be is kéne csukni, de jelenleg nyitva van.

 

Tom Brady, QB

Arról, hogy jól kezdték a meccset…

Igen, sikerült jól rajtolnunk az elején és jó hamar vezetést szerezni. Jó kezdés volt. Jó drive volt. Amikor tudsz 7 vagy 8 percig menni, mindegy mennyi volt, és be tudod vinni a labdát a célterületre idegenben, az jó érzés. Jó volt nyerni. Három idegenbeli csoportmeccs, ez kellemes dolog. Hamar megpróbáljuk összeszedni magunkat és felkészülni a Clevelandre.

Arról, hogy ez a leghosszabb nyitó drive TD…

Jó.

Végrehajtani ezt a driveot…

Jó egyensúly volt a labda különböző elosztásával, és így tovább. A nagy fiúk jó munkát végeztek elöl. Volt néhány jó passz és remek végrehajtás volt. A jó végrehajtás az, amire szükséged van, főleg hogy kitarts a hosszú drive-ok alatt. Jó kezdése volt a meccsnek.

Még mindig lenyűgöz a védelmetek?

Fantasztikusan játszanak, remek futballt játszanak. Remek munkát végeznek. Jól fognak embert, passzsiettetnek, megállítják a futást, kritikus játékokat csinálnak meg. Fantasztikus nézni.

Sam Darnold azt mondta, szellemeket lát.

A támadósorunk elég sok minden miatt aggódhat, szóval nem foglalkozom azzal, amit ők gondolnak. A támadók jobb munkát kell, hogy végezzenek, erre gondolok.

Jakobi Meyersről…

Remek munkát végzett, hogy kihasználta a lehetőséget. Továbbra is dobni fogok neki. Jó munkát végez, hogy szabaddá tegye magát. Próbálok a szabad srácnak passzolni.

 

Devin McCourty, S

Milyen jól és milyen agresszíven játszott a védőfal?

Egész évben ez van. Az agresszivitásról beszélünk, arról beszélünk, hogy megcsináljuk a védelmi játékokat, nem csak ülünk és várunk. Azok a srácok remek munkát végeznek. Szerintem ez arról, szól hogy egyben értjük a védelmet. Vannak idők, amikor egy safety, vagy valamelyik DB, vagy egy falember. Meg kell érteni, hogy váltani kell. Ez nehéz a csapatoknál. Csinálnunk kell a dolgunkat. Tudjuk, hogy most már 7 meccs után a csapatoknak van rólunk filmjük. Másképpen fognak szervezni dolgokat. Képesnek kell lennünk alkalmazkodni, késznek kell lennünk változatosnak lenni a személyi állománnyal és megcsinálni a játékokat.

Van-e különleges érzésed ezzel a védelemmel kapcsolatban?

Nem, úgy gondolom, hogy van egy tervrajzunk, hogy mi kell ahhoz, hogy kigyere minden héten és jól játssz. Voltam tagja olyan csapatoknak, ahol jól játszottunk és aholl nem játszottunk jól. Azért, mert nem követtük azt a tervrajzot. Hamar túl leszünk ezen, mert jön a clevelandi csapat, akik pihenőhéten voltak, és megpróbálnak eljönni Foxboroughba és szerezni egy kemény idegenbeli győzelmet. Nekem ez erről szól. A tervrajzról, hogy kimész minden héten, minden nap az edzésen, beleteszed a munkát, tanulmányozod a filmet és összeszokj. Már a pénzfeldobás után a változtatásokról beszélünk, arról, hogy mi jöhet a meccs alatt. Ez az, amire a srácok fókuszálnak. Ezt kell tennünk, mert a szezon további részében minden csapat támadóinak legjobb felhozatalát fogjuk kapni. Készen lesznek. Nem vagyunk meglepetés többé, nagyon felkészültnek kell lennünk.

Felpörgeti a védelmet, ha a másik csapat frusztráltá válik?

Szerintem segít. Nekünk lejönni harmadik downon és labdát szerezni. Ez feltüzel minket mert amikor meg tudod ezt tenni, az idegesíti az ellenfelet. Kimehetsz és szerezhetsz labdát, leküldheted őket 3&out-tal. Figyelj, nekünk van az egyik legjobb támadósorunk az elmúlt 10 évben, amióta itt vagyok. Ha fent tudjuk tartani őket a pályán 4, 5 vagy 6 labdaszerzéssel, ez jelenti a különbséget egy meccsen. Mi abból táplálkozunk, hogy megvan a lehetőségünk visszaadni nekik a labdát és nekik, hogy játékokat csinálnak. Megcsináljuk a magunk játékait és kontrolláljuk a játékot. Ha egy dimienzióssá tudjuk tenni és passzjáték lesz, akkor elkezdhetjük csinálni azt, amit leginkább imádunk.

Forrás: Patriots.com

 

Hozzászólás

"Volt néhány labdaszerzése a védelemnek."(BB)

Néhány? A kis telhetetlen! :-)

Majd valaki szóljon már a Mesternek, hogy otthon fogunk játszani a Browns ellen!

"Csak annyira vagy jó, amennyire az utolsó meccsed." Ez nagyon tetszik.