Pats.hu Tippjáték - 1. forduló

Kép
logo

Kezdetét veszi a 2019-es NFL idény, így visszatérünk szokásos tippjátékunkkal is. Két tippsorral indítjuk az idényt, az első a szezonra vonatkozik, a második a Patriots első mérkőzésére. Előbbi esetben a helyes válaszok 5 pontot, utóbbi esetében 1 pontot jelentenek.

Mindkét tippsor kitöltésének határideje: 2019.09.09. hétfő 02:20, a Steelers elleni mérkőzés kezdete.

A tippsorok elérhetőek a következő linkeken:

Szezon

NE-PIT

Játékszabály 2019

(1) A Pats.hu 2019-ben is megrendezi a csapat egész szezonján át tartó tippjátékát.
(2) A játékban az oldal bármely, regisztrált felhasználója részt vehet. Aki nem regisztrált felhasználója a Pats.hu-nak, azok számára nem elérhető a játékban való részvétel.
(3) Minden játékos csak egy tippsort tud leadni egy kiírással kapcsolatban felhasználónevével. A tippek az opciók közül választás után, a mentés gombbal rögzíthetőek, és a tippsor leadásának határidejéig módosíthatóak.
(4) A szezon kezdetén kell leadni a szezonra vonatkozó kérdéseket tartalmazó tippsort. Ezek a kérdéssorok majd csak a szezon végén lesznek értékelve, de azt a csapat első mérkőzéséig kell beküldenie a felhasználóknak. Az NFL idényre vonatkozó kérdések esetében a helyes válaszok egyenként öt pontot érnek.
(5) Minden egyes mérkőzéssel kapcsolatban egy 10 kérdésből tippsor kerül publikálásra. Az alapszakasz mérkőzések esetében a helyesen megválaszolt kérdések egyenként egy pontot érnek, míg a rájátszásban egyenként hármat.
(6) A játékot az nyeri, aki a legtöbb pontot szerzi az első alapszakasz mérkőzéssel kezdődő és a Super Bowllal záruló időszakban. Amennyiben többen zárnának holtversenyben az első helyen, akkor a rájátszásban szerzett több pont dönt köztük, amennyiben azonban ez is holtversenyt eredményez, a játéknak több nyertese van.

Jó játékot és sok sikert kívánunk minden résztvevőnek!

Hozzászólás

Már nagyon vártam,gondolom kb mindenkivel együtt. Köszönjük! ??