Pats.hu Tippjáték - 10. forduló

Kép
logo

Tízedik fordulójához érkezett tippjátékunk. A tippsor kitöltésének határideje: 2019.11.17. vasárnap az Eagles elleni mérkőzés kezdete.

A tippsor elérhető a következő linkeken:

PHI-NE

A korábbi eredmények elérhetősége:

NE-PIT
MIA-NE
NE-NYJ
BUF-NE
WAS-NE
NE-NYG
NYJ-NE
NE-CLE
BAL-NE

Játékszabály 2019

(1) A Pats.hu 2019-ben is megrendezi a csapat egész szezonján át tartó tippjátékát.
(2) A játékban az oldal bármely, regisztrált felhasználója részt vehet. Aki nem regisztrált felhasználója a Pats.hu-nak, azok számára nem elérhető a játékban való részvétel.
(3) Minden játékos csak egy tippsort tud leadni egy kiírással kapcsolatban felhasználónevével. A tippek az opciók közül választás után, a mentés gombbal rögzíthetőek, és a tippsor leadásának határidejéig módosíthatóak.
(4) A szezon kezdetén kell leadni a szezonra vonatkozó kérdéseket tartalmazó tippsort. Ezek a kérdéssorok majd csak a szezon végén lesznek értékelve, de azt a csapat első mérkőzéséig kell beküldenie a felhasználóknak. Az NFL idényre vonatkozó kérdések esetében a helyes válaszok egyenként öt pontot érnek.
(5) Minden egyes mérkőzéssel kapcsolatban egy 10 kérdésből tippsor kerül publikálásra. Az alapszakasz mérkőzések esetében a helyesen megválaszolt kérdések egyenként egy pontot érnek, míg a rájátszásban egyenként hármat.
(6) A játékot az nyeri, aki a legtöbb pontot szerzi az első alapszakasz mérkőzéssel kezdődő és a Super Bowllal záruló időszakban. Amennyiben többen zárnának holtversenyben az első helyen, akkor a rájátszásban szerzett több pont dönt köztük, amennyiben azonban ez is holtversenyt eredményez, a játéknak több nyertese van.

Jó játékot és sok sikert kívánunk minden résztvevőnek!

Hozzászólás

Sziasztok, Tippjátékról lehet tudni valamit, mi most az állás, ilyenek ? Vagy ez az új honlap csak a végén engedi összesíteni ? (nekem kimaradt egy forduló, szóval nem az elsők között vagyok - csak érdekelne) Köszi !

Szerintem is jó lenne - azt nem tudom, szám. technikailag mennyire lenne bonyolult megoldani -, hogy ne csak a héten szerzett pontszámot láthassuk! Jó lenne feltüntetni - a régi honlaphoz hasonlóan - hogy adott héten éppen hányan játszottak, + fel lehetne tüntetni azt is, hogy adott hétig hányan játszottak összesen? És persze a legfontosabb: az addig gyűjtött pontszámmal hanyadik az adott játékos? (Túlzás ennyi mindent elvárni a programtól? Már csak azért, mert a korábbi honlap ezek nagy részét tudta kezelni ...)