Pats.hu Tippjáték - 2. forduló

Kép
logo

Második fordulójához érkezett tippjátékunk. A tippsor kitöltésének határideje: 2019.09.15. vasárnap 19:00, a Dolphins elleni mérkőzés kezdete.

A tippsor elérhető a következő linkeken:

MIA-NE

 

Játékszabály 2019

(1) A Pats.hu 2019-ben is megrendezi a csapat egész szezonján át tartó tippjátékát.
(2) A játékban az oldal bármely, regisztrált felhasználója részt vehet. Aki nem regisztrált felhasználója a Pats.hu-nak, azok számára nem elérhető a játékban való részvétel.
(3) Minden játékos csak egy tippsort tud leadni egy kiírással kapcsolatban felhasználónevével. A tippek az opciók közül választás után, a mentés gombbal rögzíthetőek, és a tippsor leadásának határidejéig módosíthatóak.
(4) A szezon kezdetén kell leadni a szezonra vonatkozó kérdéseket tartalmazó tippsort. Ezek a kérdéssorok majd csak a szezon végén lesznek értékelve, de azt a csapat első mérkőzéséig kell beküldenie a felhasználóknak. Az NFL idényre vonatkozó kérdések esetében a helyes válaszok egyenként öt pontot érnek.
(5) Minden egyes mérkőzéssel kapcsolatban egy 10 kérdésből tippsor kerül publikálásra. Az alapszakasz mérkőzések esetében a helyesen megválaszolt kérdések egyenként egy pontot érnek, míg a rájátszásban egyenként hármat.
(6) A játékot az nyeri, aki a legtöbb pontot szerzi az első alapszakasz mérkőzéssel kezdődő és a Super Bowllal záruló időszakban. Amennyiben többen zárnának holtversenyben az első helyen, akkor a rájátszásban szerzett több pont dönt köztük, amennyiben azonban ez is holtversenyt eredményez, a játéknak több nyertese van.

Jó játékot és sok sikert kívánunk minden résztvevőnek!

Hozzászólás

Bocsánat a tudatlanságomért: a kiértékelt tipp lapokat hol lehet megnézni? :-o 

Kár - az egy heti plusz kellemes izgalom volt, hogy mennyire tudtuk eltalálni. Év végén már a fene emlékszik az egyes meccsekre, kicsit halványul az emlék. De ha így van, akkor ezzel élünk, emiatt szerintem nem alszunk nyugtalanul. :) :) :)

Nem arról volt szó, hogy az új honlap jobb, modernebb lesz? Az hogy a tippjáték eredményéről nem értesülünk hetente szerintem nem javulás, hanem nagy fokú visszalépés, minőségromlás!!!

De, és most is erről van szó... A honlap modernebb, a kezelőfelület is egyszerűbb, a hsz-ek is jobban átláthatóak. Bizonyára emlékszel, hogy a tippjáték tavaly döcögősen működött, mínusz pontokat számolt, stb., lényegében meghalt. Minden szerkesztő meló és/vagy suli + család mellett csinálja ezt, és ahogy Danna elmondta a podcastben is még mindig vannak szürke foltok a honlapon, ezzel kapcsolatban kérjük türelmeteket. 

Köszönjük

Srácok, legyetek egy picit türelnesek! Holnapra is tervezünk egy adag fejlesztést, költözik is az oldal új szerverre (izgulunk is h minden rendben legyen), sok minden van még tervbe véve, de ahogy Increay is írta, az oldal fejlesztője is munka mellett (ahogy mi mindannyian) csinálja, eretnek módon még magánéletünk is van, de igyekszünk...

köszönjük!

Úristeeeeeen hol vannak a kiértékelt eredményeeeeek??? Nem tudok nélkülük létezni!!!! 

Ez csak egy játék de komolyan, nem mind1? :D Majd idővel meglesznek. 

Aki türelmetlen és emiatt negatív érzései támadnak, ugyan még nincs kint a menüben, de a háttérben már megvan az egyes tippjátékokról a statisztika. A következő linken érhető el: https://pats.hu/tippjatek-eredmenyek

Szeretném ha a véleményeket kultúrált formában fogalmaznánk meg egymás felé. Ahogy Danna is említette, hétvégén van tervbe véve a költözés, amelyet szeretnénk letudni, ezáltal javulna a honlap teljesítménye, gondolok itt például a betöltési időre. Van olyan amit visszalépésnek élhetnek meg az egyes felhasználók, de úgy hiszem van olyan is amiben fejlődés tapasztalható. Van egy raklap kérés / hibajegy előttem amivel foglalkozni kell. Ez nincs meg egyik napról a másikra, bármennyire is szeretném én is. Ráadásul sok ebből nem is látható a szerkesztőkön kívül másnak.

Kedves Szerkesztők!

Nagyon köszönjük az önzetlen munkátokat!!! A magam részéről nem nagyon értem a türelmetlenkedőket, és végképp nem értem azt, aki a türelmetlenségének ilyen módon ad hangot... 

Go Pats, Go Pats.hu!

Kérem megfigyelni, hogy én NEM türelmetlenkedtem, csak kérdeztem, és picit sajnálkoztam - de nekem az év végi kiértékeléssel sincs igazán bajom, mint az a bejegyzésemből jól olvasható. Kérem, az utókornak majd így maradjak, meg, nem pedig mint türelmetlenkedő, na pláne nem számonkérő! :) :) :)

KÖSZÖNJÜK A MUNKÁTOKAT!!! :) :)

  Az, hogy valaki hiányolja a korábban megszokott és megszeretett szolgáltatást és ezt szóvá teszi, az nem jelenti azt, hogy az illető türelmetlen. Épp azt mutatja, hogy megszerette, nagyra értékeli a korábban végzett magas színvonalú munkátokat, azt szeretné továbbra is megkapni. Szerintem itt mindenki megérti és nagyra becsüli a privát munkátok, a magánéletetek mellett, a szabadidőtök rovására, a sportág és a csapat szeretete által kiváltott, önként  végzett munkátokat! Hálás köszönet és nagyrabecsülés érte! Annak is örülünk, és kíváncsian várjuk a szerkesztők által ígért, az új honlappal kapcsolatos fejlesztéseket, újításokat! És annak is örülünk, ha ebből minél több lesz. De éppen azért, mert ezen változtatások időigényesek, nem árt, ha időnként tájékoztatást adtok arról, hogy épp hogyan állnak ezek a tervezett munkálatok - így elkerülhetőek a sértőnek vélt/gondolt "türelmetlen" hozzászólások is. De az sem árt, ha a felvetésekre pontos választ kapunk. Chategutorres például most azt írta, hogy csak az idény végén tudhatjuk meg a tippelések eredményét, de végül mégis az derült ki - éppen a korábbi felvetésre adott válaszból -, hogy ha másképp is mint korábban, de most is van lehetőség a heti tipperedmények megismerésére, követésére.
  Visszatérve az újításokra: az jó, ha vannak,de érdemes lenne a korábbiakból a jókat, a hasznosakat is átmenteni! Egy hivatalos szurkolói oldal nemhogy megérdemli, szerintem alapvető, kötelező eleme, az a korábban létező menü, ami a csapat tulajdonosait, a vezetőséget, az edzői stábot, a játékosokat (pozícióként) a cheerleadereket is bemutatja, szinte "naprakész" frissítéssel, a változások követésével! Ha amúgy is tervezitek - és ez is csak azt időhiány miatt késik/csúszik -, akkor előre is elnézést, de szerintem ez is nagyon fontos lenne ...! Erőt, kitartást, időt kívánok fontos, nagyrabecsült munkátokhoz, elnézést, ha "türelmetlen" és "szőrszálhasogató voltam!

Örüljünk annak ami van. Ha holnaptól úgy döntene minden szerkesztő hogy abbahagyja a munkát és megszűnik az oldal, akkor is maximum megköszönhetnénk nekik hogy eddig csinálták. Ehhez képest volt elég érdekes a hozzászólásod stílusa a vastagított szavakkal. Majd kialakul minden, nem kell türelmetlenkedni.

Nekem a kommented a félkövér betű, három felkiáltójel, "nem arról volt szó" miatt számonkérésnek tűnt:) az előző oldal készítője (tudtommal, de erről inkább Danna tud pontos infot adni) más volt, meg kell ezeknek keresni a helyet, hogy hogyan lehet megoldani, ezért nem olyan egyszerű ezt az átmentés dolog:)

Illetve még az is közrejátszik, hogy sokan teljesen eltérő időpontokban tartózkodunk a gép előtt, így időbe telik az egyes problémák feltárása, azok megoldása:)

 

Megértem, ha a szerkesztők türelmetlennek, sértőnek éreznek egyes bejegyzéseket - tekintettel az általuk végzett hatalmas, odaadó, önzetlen munkára ez nagyon is érthető -, de magam nem tartom ilyennek még Chrysalis hozzászólását sem! Még a félkövér kiemelés és a felkiáltójelek ellenére sem, azzal szerintem inkább csak a figyelmet szerette volna felhívni. Márcsak azért sem, mert korábban maguk a szerkesztők is azt kérték, hogy véleményekkel, hozzászólásokkal, észrevételekkel segítsük munkájukat, ezzel is jobbítva, emelve a honlap színvonalát! Ellentmondásnak érzem, hogyha a tagok ezt megteszik, utána türelmetlenségnek, sértőnek érzik ezt...! 

A MIA-NE tippsor mintha nem lenne lezárva!