Pats.hu tippjáték 2020 - SEA-NE

Kép
Flying_elvis

Elérhető a második hét tippsora, a határidő a Seahawks elleni mérkőzés kezdete, 2020.09.21. hétfő 02.20.
A tippek leadhatók a következő linken: SEA-NE.

Az elmúlt heti eredmények: NE-MIA.

Hozzászólás

    Az a kérés túlzás lenne, hogy az adott játékhét kiértékelésekor ne csak az elért pontot tüntetnék fel, hanem az adott héten, és az addigi héttel bezárólag összesen hány játékos vett részt a játékon? A játékosok heti és összes száma hetente változik. (Sőt! Igazából a helyezés feltüntetése sem lenne érdektelen. Ebben az esetben lehetőség lenne hétről-hétre, göngyölítve követni a játék alakulását. Ezt már csak az a játékos végezné el - saját magának -, akit ez érdekel. ) Tudom, a felvetésemért letorkolást fogok kapni a szerkesztőktől -  magánszorgalomból, privát munkájuk mellett végzik itteni időigényes feladataikat - , de magam egy magas színvonalú szurkolói oldaltól nem tartom ördögtől valónak ezt a kérést/elvárást. (Nem tudom, műszakilag mennyire lenne nehéz, bonyolult ennek a megoldása! Csak néhány oszloppal kellene több a táblázatban. A jelenleg meglévő oszlopokból az első kettő már felhasználható lenne erre, csak át kellene nevezni  - minden játékos a saját magára vonatkozót adatokat látja -, így a mérkőzés és a játékos újbóli megnevezése így teljesen felesleges! Így talán csak 2 új oszlopra lenne szükség. )

Sőt, a régebbi tippsorban az is benn volt, hogy mit találtunk el és mit nem (tudom, ennek utána lehet nézni, de ha már itt megvan...). Amúgy, tényleg csak köszönet jár a szerkesztőknek!

Nem lesz semmilyen változás, ezt a rendszert alkalmazzuk majd idén.

A tippjáték lebonyolításához szükséges összes lényeges tulajdonsággal rendelkezik a rendszer.

    A lebonyolításhoz szükséges összes tulajdonsággal rendelkezik, az tény, de jelenleg nem nyújt egy magas színvonalat! Csak át kellene menteni a korábbiakból a hasznosakat - amik már akkor is használatosak voltak -, és egy kicsit tovább is lehetne fejleszteni ... (bár tekinthető kritikának is, magam inkább jobbító szándékú észrevételnek gondolom, amin nem megsértődni kellene!)

    Nem tudom, hogy hazánkban hány csapatnak van szurkolói oldala, azok milyenek, mikkel foglalkoznak, milyen nívót képviselnek, de magunkat, a mi oldalunkat nem is hozzájuk kellene mérni, a saját magunk - remélem egyre fejlődő, minél magasabb színvonalú - elvárásainak kellene megfelelni.