Pats.hu tippjáték 2021 - ATL-NE

Kép
Pats_logo

Elérhető a 11. mérkőzés tippsora, a határidő a Falcons elleni mérkőzés kezdete, 2021.11.19. péntek 02:20.
A tippek leadhatók a következő linken: ATL-NE.

Eddigi eredmények

NE-MIA
NYJ-NE
NE-NO
NE-TB
HOU-NE
NE-DAL
NE-NYJ
LAC-NE
CAR-NE
NE-CLE

Játékszabály 2021

(1) A Pats.hu 2021-ben is megrendezi a csapat egész szezonján át tartó tippjátékát.

(2) A játékban az oldal bármely, regisztrált felhasználója részt vehet. Aki nem regisztrált felhasználója a Pats.hu-nak, azok számára nem elérhető a játékban való részvétel.

(3) Minden játékos csak egy tippsort tud leadni egy kiírással kapcsolatban felhasználónevével. A tippek az opciók közül választás után, a mentés gombbal rögzíthetőek, és a tippsor leadásának határidejéig módosíthatóak.

(4) A szezon kezdetén kell leadni a szezonra vonatkozó kérdéseket tartalmazó tippsort. Ezek a kérdéssorok majd csak a szezon végén lesznek értékelve, de azt a csapat első mérkőzéséig kell beküldenie a felhasználóknak. Az NFL idényre vonatkozó kérdések esetében a helyes válaszok egyenként öt pontot érnek.

(5) Minden egyes mérkőzéssel kapcsolatban egy 10 kérdésből álló tippsor kerül publikálásra. Az alapszakasz mérkőzések esetében a helyesen megválaszolt kérdések egyenként egy pontot érnek, míg a rájátszásban egyenként hármat.

(6) A játékot az nyeri, aki a legtöbb pontot szerzi az első alapszakasz mérkőzéssel kezdődő és a Super Bowllal záruló időszakban. Amennyiben többen zárnának holtversenyben az első helyen, akkor a rájátszásban szerzett több pont dönt köztük, amennyiben azonban ez is holtversenyt eredményez, a játéknak több nyertese van.

Jó játékot és sok sikert kívánunk minden résztvevőnek!

Hozzászólás

Szerintem az első kérdés az akar lenni hogy hány passzolt TDvel végez Ryan. Ránéznétek mert szerintem hiba van a kérdőívben.

Válasz gsn üzenetére

Köszi, Még olyan kérdésem lenne, hogy a Browns elleni meccs tipp eredményét még nem írja ki nekem, nimcs még kiértékelve vagy valami nem jó?