Pats.hu tippjáték 2021 - NE-NO

Kép
Flying_elvis

Elérhető a harmadik mérkőzés tippsora, a határidő a Saints elleni mérkőzés kezdete, 2021.09.26. vasárnap 19:00.
A tippek leadhatók a következő linken: NE-NO.

Eddigi eredmények

NE-MIA
NYJ-NE

Játékszabály 2021

(1) A Pats.hu 2021-ben is megrendezi a csapat egész szezonján át tartó tippjátékát.

(2) A játékban az oldal bármely, regisztrált felhasználója részt vehet. Aki nem regisztrált felhasználója a Pats.hu-nak, azok számára nem elérhető a játékban való részvétel.

(3) Minden játékos csak egy tippsort tud leadni egy kiírással kapcsolatban felhasználónevével. A tippek az opciók közül választás után, a mentés gombbal rögzíthetőek, és a tippsor leadásának határidejéig módosíthatóak.

(4) A szezon kezdetén kell leadni a szezonra vonatkozó kérdéseket tartalmazó tippsort. Ezek a kérdéssorok majd csak a szezon végén lesznek értékelve, de azt a csapat első mérkőzéséig kell beküldenie a felhasználóknak. Az NFL idényre vonatkozó kérdések esetében a helyes válaszok egyenként öt pontot érnek.

(5) Minden egyes mérkőzéssel kapcsolatban egy 10 kérdésből álló tippsor kerül publikálásra. Az alapszakasz mérkőzések esetében a helyesen megválaszolt kérdések egyenként egy pontot érnek, míg a rájátszásban egyenként hármat.

(6) A játékot az nyeri, aki a legtöbb pontot szerzi az első alapszakasz mérkőzéssel kezdődő és a Super Bowllal záruló időszakban. Amennyiben többen zárnának holtversenyben az első helyen, akkor a rájátszásban szerzett több pont dönt köztük, amennyiben azonban ez is holtversenyt eredményez, a játéknak több nyertese van.

Jó játékot és sok sikert kívánunk minden résztvevőnek!

Hozzászólás

   Az hogyan lehetséges - bár valójában örülnék neki, akkor a fejem se fájna az év végi összesítéskor -, hogy az első mérkőzés tippelésével, csak ezen a mérkőzésen 755 pontot értem el?! (Nem vicc, a kiértékelésnél ez a szám szerepel nálam. Gondolom, a játék szervezője javítja a hibát! Előre is köszönöm, Fair play pontot nem kérek ...!!!)

akkor jobban nyomtad mint Én, mert nekem csak 744 van. Fogalmam sincs ez mit jelent pontosan. Valami hiba lehet a kiértékelésben:)

Nagyon vicces. Az egyéni listában, ha jól láttam, nincs szóköz a nickek és a pontok között, ennyi a problémátok.

    Jogos, precíz az észrevételed! Magam sem vettem észre, nagyon figyelmetlen voltam! De azért, ha alapos a szerkesztő ez a probléma egy kettős ponttal és egy szóközzel könnyen elkerülhető lenne! Viszont nagyon tetszik a tippjáték kiértékelésének, annak megjelenítésének megújítása, fejlesztése! Igen, a legördíthető menüre gondolok, a könnyebb, egyszerűbb visszakeresés lehetőségére! (Különös tekintettel arra, ha már javában benne leszünk az idényben, tehát már sok héten leszünk túl, akkor ez nagy segítség lesz!) De ha már itt tartunk. Túlzott elvárás lenne, hogy ne csak az adott héten szerzett pontot láthassuk? Magam kiegészíteném ezt az adatot az adott héten - ez ugye mindig változik (és emlékeim szerint ez a régi honlapon meg is jelent anno) -, ill. az addig összesen tippelők számának és az adott játékos addig szerzett összpontja alapján elért, abban a pillanatban elfoglalt helyezésének feltüntetésével. Ez nagy kérés lenne? Ha szöveges lenne a megjelenítés - ellentétben mondjuk egy grafikus/táblázatos formátummal -, akkor ez a változtatás szerintem nem jelenthet/okozhat túlzott nehézséget, problémát! Mondom, gondolom én - őszintén elismerem - az ebben a témában abszolúte laikus, nem hozzá értő valaki/senki ...!