Robert Kraft gyűrűje, amely az LI Super Bowl győzelem után készült, több mint 1 millió dollárért kelt el egy jótékonysági árverésen

Kép
ring

Ez az egyedi emlék 1 025 000 dollárért kelt el az All in Challenge keretén belül szervezett jótékonysági árverésen, és az ebből befolyt összeg olyan szervezetek munkáját segíti, amelyek elkötelezték magukat az éhezés felszámolása mellett. Az All in Challenge-t Michael Rubin a Fanatics ügyvezetője hozta létre, az aukción több mint 400 híresség és sportoló ajánlott fel egyedi tárgyakat és különleges élményeket.

Kraft a CNN-nek azt nyilatkozta, hogy ez a gyűrű a nagy visszatérés szimbóluma.

„A jelenlegi helyzethez hasonlót még nem tapasztaltam az életem során. Ez emlékeztet az ötödik Super Bowl győzelemnél történtekre, amikor két perc volt a harmadik negyed végéig és 28-3-ra vezetett az ellenfél, akkor 0,4 százalék esélyünk volt a győzelemre és mégis visszajöttünk."- mondta. "Nagy csapatmunka, nagy erőfeszítés volt és senki sem hitte, hogy meg lehet csinálni. Úgy érzem az országunk van most ilyen nehéz helyzetben.”

És most ez a szimbólum több, mint 1 millió dolláros segítséget jelent olyan szervezetek számára, mint a World Central Kitchen, a Meals on Wheels, a Feeding America és a No Kid Hungry. Ez volt az All in Challenge első olyan árverésre bocsátott tárgya, amely több mint egymillió dollárért kelt el! (Szerintem annak is egy jó befektetés volt ez, aki megvette.)

A csapat is hozzájárult az aukcióhoz és felajánlott egy olyan csomagot, amely tartalma közös utazás a csapat repülőjén, szállás a csapat hoteljében, találkozás a játékosokkal, a bemelegítés megtekintése a kispadról és egy a mérkőzésen használt labda. Ez a tétel végül 27000 dollárért kelt el az online árverésen.

Forrás: patriots.com

Hozzászólás

Esetleg valaki innen? :)

Gyanítom, nem Vlagyimir volt :)

Információk szerint, be akart jutni oda, ahol a felkínált relikviákat kiállították, de a múltja miatt a biztonsági őrök nem engedték be...