Rövidebb előszezon

Kép
nfl

Az NFL vezetősége úgy döntött, hogy a vírushelyzetre tekintettel eltörli az első és a negyedik előszezon mérkőzéseket, így csak a két középsőt kell lejátszani.

Így a Patriots hazai pályán fogadja Cam Newton korábbi csapatát, a Carolina Pantherst, majd elutazik Philadephiába, hogy összecsapjon az Eaglesszel.

A Detroit Lions elleni első heti, illetve a szokásos Giants elleni utolsó heti találkozó pedig elmarad.

Az edzőtábor kezdete azonban nem változik, ugyanúgy július 28-án kell a játékosoknak a csapatnál jelentkezni.

Hozzászólás

Úgy gondolom, nekünk most jobb lett volna a 4 meccses előszezon, hogy jobban lássuk a QB kérdés megoldását.

   Nem hiszem, hogy plusz két előszezon mérkőzéssel közelebb kerülnénk annak eldöntéséhez, hogy melyikük lenne jobb kezdő QB?! (A döntést egyébként is bízzuk az edzőkre!) Ahhoz, hogy egy játékos képességeit biztosan meg tudjuk ítélni, ahhoz több idő szükséges, különös tekintettel arra, hogy kiderüljön az irányítónak milyen a kapcsolata a csapattársaival, hogyan értik meg egymást, kiben mennyire bízik az egyes játékok során, ahogy ezen az oldalon mondani szokták: hogyan működik közöttük a kémia ...?!

Minden esetre Sanu és CN edzett egyet LA-ben. Kémiáztak... :) 

   Ez rendben is van, de egy jó irányító nemcsak egy játékossal kell hogy jól megértse magát. A többivel is működnie kell a kémiának, ezért is szükséges a minél több mérkőzés ( + 2 ezért nem elég), hogy minél jobban kiismerjék egymást, hogy minél jobban "összeszokjanak" ...!

Ha rendes edzőtábor lesz, akkor nem az a 2 meccs fog számítani (maximum 10 körüli drive), ez inkább az utolsó roster helyekért harcoló játékosokat érintheti hátrányosan, főleg ha még hozzátesszük, hogy 75 fősre akarják csökkenteni a kereteket. Ez így az UDFA-knak szinte lehetetlenné teszi a rosterre kerülést.

Óriási harc lesz az UDFA-k között a PS-be kerülésért! Mint korábban már mondtam az idén a PS felértékelődik minden csapatnál. Sok viszonylag jó és olcsó játékos lesz ott, sőt több nem UDFA-s is...

Baylen 75 Osztom a véleményedet, ez az okfejtés mondjuk a TB12 JE11 viszonylatban is érvényes lehetett volna... Ott is nagyon féloldalas lett a pálya...

Ez eléggé "OFF", de szerintem sokakat érint. Sajnos nem csak odakint lesz káosz ez a szezon egy kicsit, hanem az itthon megszokott közvetítésekben is (mint magentás előfizető nagyon pipa vagyok, mert egyelőre csak terelnek):

https://24.hu/sport/2020/07/06/uj-magyar-sportcsatorna-arena4-nfl-motogp-sportkozvetitesek/

Eddig se néztem a Sportévét. (Mármint az NFL közvetítést. Kézilabda BL-t mindenképpen.)

Erről csak ennyi a véleményem.

(MotoGP-t azért sajnálom, mivel jó ideig nem lehetett nézni a Digi TV miatt. Utóbbi években a Spíler teljes körűen közvetítette, élőben.)

Azt mondják, hogy nyár végére lesz megállapodás az összes nagy kábelszolgáltatóval. Mivel az összes többi csatornájuk is megy mindegyiknél, ez is menni fog.

 

Egyébként meg a stream néha jobb. Meg két perccel előrébb tart... :)

Pats esetén többnyire stream ment még ha közvetítették akkor is. Csak jó volt másnap nézni azokat a meccseket pl amit a Pats stream miatt mulasztottam amikor nem azt közvetítették. A rájátszást meg szinte csak TV-n néztem. Hajnali meccseket meg más okból nézem ismétlésben emberi időben ( a torrent nem az Én világom hogy letöltögessem). Remélem igaz lesz, hogy megállapodnak szeptemberig (mondjuk ez a Moto GP fanoknak már késő lesz). És innen is köszi azoknak, akik a chat-en meg szokták osztani a jól működő stream forrásaikat.

Nem merem biztosra mondani, mert bármi lehet, de ha lesz stream azt mindenképpen osztjuk a cseten.

Figy, van jó oldal YT-on. Remélem nem gond ha ide bevágom!

https://www.youtube.com/channel/UCP4Wts8iiR9-Ddfq7FK0x3g

Ezen fent van az össze meccs nagyon jó minőségben a meccs után másnap.

Most is nézhetsz bármit.

Jó szórakozást.