Sanu elküldve

Kép
Sanu

Ian Rapoport információi szerint a Patriots elküldte az elkapó  Mohamed Sanut. A játékosért nemrég egy 2. körös picket adott a csapat, cserébe "26 elkapást és 206 yardot kapott".

Bostoni újságírók szerint egyáltalán nem meglepetés a döntés, a játékos nagyon lassúnak tűnt az edzőtábor alatt és többen is sokkal jobb teljesítményt nyújtottak nála. 

Hozzászólás

Na, legalább erre a kérdésre már hamar választ kaptunk. 

Így Edelman, Harry, Meyers, Olszewski, Byrd, J. Thomas lehet a WR roster.

Ez kicsit összesen szerintem soknak tűnik, mert Slater is ide sorol, azaz így ez 7 fő lenne. A helyére vagy Thomas vagy Meyers kerülhet. Én úgy gondolom többnyire 12, 21, 22 felállásunk lesz, így 2-nél több WR nem sokszor lesz fent, legfeljebb, ha sürget az idő. Persze tévedhetek. :) 

Meg kellett várni az edzőtábort vele mert ugye drága volt, de személy szerint nagyot csalódtam volna ha 6 milliós fizuval rosteren marad.

Azt lehet tudni, marad-e utána halott pénz?

Pedig hányszor megvédtem hogy a teljesítménye csak a sérülése miatt volt olyan. Jó nagyot tévedtem. Azoknak volt igazuk akik nem láttak benne többet. Kár azért a 2. körért.

Sanu nyilatkozata J.Anderson-nak (ESPN) elbocsájtása után: "...azt hiszem a pénzem volt az oka...még mindig szeretnék játszani, ott, ahol megbecsülnek."

Én azért kíváncsi lennék arra, hogy BB-nek mi a célja ezzel a nagy cap space-szel? Eddig azért nagyrészt igyekezett kihasználni a rendelkezésre álló pénzügyi lehetőségeket.

Tipp: Jövőre akar nagy mozgásteret, mert valószínűleg csökkeni fog a cap, ezért egy csomó csapatnál hatalmas kaszák lesznek. Pont azok a játékosok lesznek elküldve akik sokat keresnek. És ezek azok a játékosok, akiknek a többsége valószínűleg nem véletlenül keres sokat. Relatíve sok top játékos lesz a picaon, de viszonylag kevés csapat fog tudni nagy szerződéseket kínálni.

Vagy a háttérben valamelyik top QB-ra feni a fogát.

Vagy mindkettő :)

Vagy egyik sem.

Mondjuk a jövő évi cap space felfújása már azelőtt elkezdődött, mielőtt még feltűnt volna a sars-cov-2.

Jövőre elég sok ember szerződése jár le, kell a pénz, valamint szerintem érik egy új szerződés Jacksonnak és Butlernek. Egyik se lesz olcsó.

De ez a helyezet nem egyik évről a másikra áll elő. Már a 3 évvel ezelőtti excel táblázatukból látszik. Ennél kisimítottab szokott lenni ez a dolog (átstrukturálás, hosszabbítás), ezért gondolom, hogy valami terv van mögötte.

Szerintem Jackson úgy fog szerződést kapni, hogy Gilmore cut lesz, és abból meg is van. (~12 milla) Mondjuk szerintem HT sem fog játszani nálunk 31 évesen 12 millért.

Azért szokott kisimultabb lenni, mert nem lehet dead money nélkül kivágni a legtöbb embert. Szerintem ennek az összegnek a nagy részét átvisszük jövőre.

2021-ben FA QB (csak az ismertebbek!): Prescott, Rivers, Trubisky, Fitzpatrick, Brissett. Hát ezekre biztos nem gyűjt. A jókat meg hülye lesz elcserélni egy csapat és az egy-két éves draftoltakat sem. Minőségi WR,TE,FS viszont kellene, JE és DMC nem játszhat örökké. :)

Nem kell feltétlenül FA-nak lennie a QB-nak. Elég az, ha összeveszik a csapatával. De mondjuk, ha Newton idén tol egy pöpec szezont és marasztalni akarják, akkor ott is le kell tenni egy évi 20-30 millás szerződést.