Sérülésjelentés: Mohamed Sanu sérült bokáját műteni kell

Kép
Sanu

A veterán elkapó. Mohamed Sanu első teljes szezonja a Patriotsnál nem indul jól: Adam Schefter (ESPN) információi szerint a 30 éves elkapó sérült bokáját meg kell műteni, miután nem sikerült megfelelően felépülnie az eddig offseasonsben a szezon közben szerzett bokasérüléséből. Sanu bokája novemberben rándult meg és emiatt kihagyott egy mérkőzést, majd csak korlátozottan állt rendelkezésre a csapat számára a szezon további részében.

Sanu a harmadik mérkőzésen szerepelt a Patriots színeiben mikor lesérült: a veterán elkapó a 2019-es szezont az Atlanta Falcons csapatában kezdte, de egy második körös pickért cserélt érte a Patriots a cserehatáridő lejárata előtt. Az első két mérkőzésen jó teljesítménnyel rukkolt elő Edelman mellett, másodikszámú elkapóként. Ezen a két mérkőzésen 12 passzból 104 yardot és 1 touchdownt szerzett. A bokasérülése azonban megváltoztatta a teljesítményét. Az alapszakasz végére már javult a játéka, de számos alkalommal nem találták az összhangot pályán Tom Bradyvel, vélhetőleg részben szerepe volt ebben a sérült bokájának. A jó kezdés ellenére is gyengének mondható statisztikák kerültek fel a neve mellé a csapatnál töltött fél szezon alatt: 9 mérkőzés, 27 elkapás 218 yardért és 1 touchdown.

Sanu 2020-ban várhatóan kezdő elkapóként léphetne pályára Edelman és N’Keal Harry mellett. Ennek ellenére ha a Patriots úgy gondolja, akkor a játékos elküldésével 6,5 millió dollárt tudna felszabadítani a fizetési sapkából. Egyelőre ez a lépés nem tűnik valószínűnek figyelembe véve azt a 2. körös picket, amit négy hónapja fektettek be a játékos megszerzésébe.

További sérülésjelentések:  Hjalte Froholdt (OL) és Brandon King (ST) teljesen felépültek a sérüléseikből és készen állnak az offseasonre.

Forrás: PatsPulpit

Hozzászólás

Akkor én innentől szurkolok neki, hogy épüljön fel és legyen egy sok örömet hozó játékos az új szezonban.

Hacsak ki nem vágjuk. :)

OFF

A Patriots eddig  51 újonc játékos jelölttel kommunikált valamilyen szinten. A Senior Bowl során 6 fővel, a Combine alatt eddig 40 fővel és egyéb alkalommal 5 fővel.  Közöttük volt 4 QB (Fromm, Morgan, Luton, Love), 14 WR, 5 TE (Pinkney, Trautman, H.Bryant, Sullivan, Breeland) és 14 OL játékos.

CB J. Bethel a holtszezonban vállműtéten esett át. Kérdés, mikor tud bekapcsolódni majd az edzés munkába.