Slater marad!

Kép
slater

Field Yates információi szerint a speciális csapategység kapitánya, Matthew Slater és a Patriots megállapodott, a játékos még 2 évig a bostoni csapatnál marad. A szerződése két éves, évenként átlag 2.6 millió dollárt fog keresni. 

Hozzászólás

Én örülök neki! :)

Off

Mike Reiss tweet-je szerint második körös tendert rakunk Adam Butler-re.

OFF, de fontos!

A játékosok elfogadták az új CBA-t. A 2020-as salary cap $198,2M, a Pats-nak $25,43M a cap space-e.

És a hírek szerint nagyban tárgyalnak a felek egy DMC szerződésről, ami ha létrejön, akkor biztos elmegy még rá jó néhány millió.

Off

Most, hogy Tannehill megegyezett a Titánokkal állítólag a Pats és a Bucs maradt Bradynek, mint opció.

  NBC Sports' Chris Simms reports free agent Tom Brady is down to the Patriots and Buccaneers.

Szerintem még minimum ott van a Raiders és a Chargers, de akár meglepetésként még szóba jöhet a Bears-Colts duó, és van egy saját valószínűtlen tippem a Giants. Ráadásul a Cap a DMC hosszabbítással már csak kb 15 M, amibe azért még sok mindennek bele kellene férnie (mondjuk lehet rosszak a pénzügyi infóim).

Thuney taget kapott!!!!!!! 

Tehát ez vagy azt jelenti hogy Brady nem marad és mivel pénz nincs Stidham lesz az iranyitonk, vagy csak egy jó csere alapot akarunk mert lesz vevő Thuneyra. Inkabb utóbbit látom, ami persze nem jelenti hogy Brady marad. 

Ha elengedjük simán, az egy jövő évi 3.kör komp.pick..nagyjából 97-100 között overall választás. Így meg kaphatunk érte sokkal többet, akár idénre, akár jövőre..