Stephon Gilmore a hónap védő játékosa az AFC-ben

Kép
Gilmore

Az aktuális hónap játékosa kategóriákban Gilmore-t válaszották az AFC-ben a hónap védő játékosának.

Gilmore_DPOM_1

Így ír róla az NFL cikke:

A Patriots minden területen nagyszerűen teljesít, így Gilmore-nak valami egészen kivételeset kellett tennie ahhoz, hogy kitűnjön közülük.

Gilmore játéka adja az ütemet a Patriots mindenkit elfojtó védelméhez. A hónap során hét kivédekezett passzal és két labdaszerzéssel jelentkezett, miközben a Secondary csak két TD-t engedett egész hónapban.

A hatodik és hetedik héten Gilmore 0.0-ás passer ratinget engedett az ellenfél irányítóinak. A Browns elleni mérkőzésen Gilmore árnyékként követte OBJ-t az első félidőben összesen 24 snap-en keresztül és mindösszesen négy elkapást engedett neki 21 yardért.

Gilmorenak ez csak az első "hónap játékosa" cím, annak ellenére, hogy évek óta kiemelkedő teljesítményt nyújt a ligában, ahogy azt hétről hétre bizonyítja a jelenleg veretlen Patriotsban.

Gilmore_DPoM_2

További díjazottak:

AFC, támadó: Deshaun Watson, QB, Texans

AFC, ST: Justin Tucker, K, Ravens

AFC, újonc: Josh Jacobs, RB, Raiders

NFC, védő: Nick Bosa, DE, 49ers

NFC, támadó: Kirk Cousins, QB, Vikings

NFC, ST: Zane Gonzalez, K, Cardinals

 

Forrás: NFL App

Hozzászólás

https://www.youtube.com/watch?v=NMmMyzwmkT4

:))

 

Amikor idejött, akkor a hónap kérdőjele volt, de mára már egyik kedvencem. Nagyon megérdemli ezt a címet, baromira nagy harcos, hihetetlen küzdőszellemmel! 👍

Az egész védelmünk működik gépezetként! Ebből nem lehet egy embert kiemelni! Kíváncsi vagyok, hogy a hollók ellen mit tudunk majd mutatni! Ez lesz az igazi mérce!

Más: Nem írtátok, hogy Josh Gordont kivágtuk!