Szerkesztőtársakat keresünk!

Kép
szerk

Hamarosan kezdődik az új szezon, nekünk pedig ismét szembesülnünk kellett azzal, hogy az élet nevű valami ismét közbeszólt és ahhoz, hogy tudjuk tartani az oldal színvonalát, segítségre van szükségünk

Olyan szurkolótársunk jelentkezését várjuk, akik rendszerességgel, heti 1 cikkel tudnának jelentkezni a szezon során. Valamint tervben van a podcastünk felélesztése, ha van kedved, ide is jelentkezhetsz!

Illetve keresünk egy (vagy kettő) személyt, aki vállalná, hogy a közösségi felületeinket (Facebook, Twitter, Instagram) kézben tartja és oda rövid híreket, illetve az oldalon megjelent cikkeket minél hamarabb kiposztolja. Itt tényleg az a fontos, hogy ezek a hírek minél hamarabb megjelenjenek!  

Jelentkezéseket a danna76kukacgmailpontcom-ra várjuk. 

Hozzászólás

Sziasztok, tudja valaki, hogy Chase Winovich miért van PUP listán? 

Ahol én olvastam nem volt indoklás, viszont jelenleg "tetszés szerint" lehet pakolni le- és föl a játékosokat oda, illetve amennyire én tudom. Stidham, Dalton Keene is PUP például, csak 1-2 szintén érdekes név.

OFF: 

Stephon Gilmore reported to Patriots training camp and was placed on the PUP list (quad). 

Gilmore skipped the Patriots mandatory minicamp in June as part of an ongoing contract negotiation. The 2019 Defensive Player of the Year is entering his age 31 season, and the last year of his contract. Gilmore looks likely to be healthy and on the field for Week 1.

röviden: Gilmore jelentkezett az edzótáborban, viszont egyből PUP listára került.