Távozók

Kép
background

Az LB Kyle Van Noy megállapodott a Dolphinsszal, így ismét Brian Flores kezei alatt fog dolgozni. A szerződés 4 évről és 51 millió dollárról szól.

Az LB Jamie Collins a Detroit Lions játékosa lett. Az LB Jamie Collins a Detroit Lions játékosa lett. 3 év, 30 millió, amiből 18 millió teljesen garantált.

Hozzászólás

KVN-nek $30M garantált.

Ez a két távozás nem meglepetés a számomra, a pénzük viszont igen. A Dolphins lassan expatriótákból áll össze... :(

Nagyon sajnálom őket, de várható volt...:-(((

 

Stefan Diggs a Billsé. A Buffalo előttünk jár már ami az építkezést illeti, a Dolphins és Jets még mindig egy fostenger.

Csak pl a Phins-nek 3 db első köröse van idén, amiből az 1/5 valószínűleg irányító lesz, a másik kettőből és a 2 db második körös cetliből meg húzhatnak további azonnal bevethető fegyvereket. Emellett van 70-80 millió Cap space-ük is ami szintén nagy mozgástér. Egy-két év, és ha jól válogattak akkor igencsak megváltozik a helyzet.

Bizony igen vékony és szerény lett a LB sorunk. :(

A 4-3-nak lehet, hogy lőttek, jön a nickel meg a dime? 

Köszi mindent Collins-nak, meg KVN-nak, hiányozni fognak.

 

Pótlásként én legjobban Jordan Jenkins-nek örülnék, már az egyetemen is imádtam, de sanszos, hogy nem fog beleférni anyagilag, és inkább valami idősebb játékos jön 1-2 évre, vagy ugye a draft.

Közben A. Hernandez után visszakapott a csapat 3.25 millió dollárt, így jelenleg a Thuney tag-et, és DMC még nem pontosított szerződését is nagyjából számolva kb. 8,65 millió a Cap Space a Pats-nek.

Na akkor Tomí majd aláír ingyen vagy nem. Ennyiből nem lehet igazolni irányítót még ha átvariáljuk a szerződéseket akkor sem. Ezek szerint Stidham lesz az irányító

Brady ről készül valami nagyobb cikk vagy miert nincs hír itt az oldalon ?

Bills Dolphins egyelőre előrébb jár mint mi 

Flores komoly defense-t fog összerakni Miamiban.

 

Ide pont be lehet szerkeszteni, mint távozó...új világ!

Na, akkor ennyi volt...

Twitteren kvázi elköszönt állítólag TB 

Nem hiszem el.

 

Egy Logan Ryan kezébe dobott pick six lett az utolsó passza itt. Egyszerűen enm akartam elhinni, hogy tényleg elmegy.

 

Tényleg azthittem, hogy minden ellenkező híresztelés ellenére maradni fog.

 

Fekete kedd. 😪

Eszembe jutott egy szám... Kicsit szomorkás a hangulatom máma.... 

Köszönünk mindent!!!!

Várható volt hogy eljön ez a nap egyszer. 

Kíváncsi vagyok most mi következik. Neki is, és nekünk is. 

Én örülnék ha inkább szögre akasztaná a sisakot de azért a Tampa állítólagos 2ev/60misi ajánlata elég jól hangzik. 

Next man up. Felkeszul Stidham. És persze BB!!!! 

Kőkemény ez a liga és kőkemény BB töke is! 

 

Nem tudom elhinni.... :( :( :(

 

A kérdésem már csak annyi ha ide nem jön vissza, akkor hova megy?

49ers: nem

Tennesse: nem

Raiders: nem

Most komyolyan elmegy Tampába vagy a Chargersbe? Mert ezekkel sokkal előrébb konkrétan nem lesz. 

Plusz mi lesz nálunk? Andy Dalton? Stidham? Ó uram kegyelmezz meg nekünk!

Ja Coltsot kihagytam, ott sokkal előrébb lesz. Sajnos :(

BB és Kraft a jövőt választotta kíváncsi vagyok ki lesz az QB akire alapoznak újjáépítés BB módra ez is egy izgalmas időszak lesz.

Rossz lesz másik mezben látni Brady-t .

Megtörtént az elképzelhetetlen, TOM BRADY távozik a csapattól !  Mintha nem lenne elég baj ,most még ez is!  Nagyon de nagyon szomorú vagyok ! Brady más csapatban ....  Mitörténik ebben a világban

Halihóóóó,

Most asszem kihagyom az UP/DOWN-t....

Lehet, hogy bennem van a hiba, de nem értem TB12-t! Komolyan mondom, nem értem!

Utolsó passza Pats mezben egy picksix volt...??? Tényleg...???

Biztos én gondolom rosszul, de szerintem egy ilyen IKON, akkor válik igazán halhatatlanná és válik egy sportág méltán leghíresebb képviselőjévé, ha ilyen esetben is (és most nem érdekel, hogy milyen kibékíthetetlen ellentétje volt BB-vel --- mert ez rá is éppúgy vonatkozik, mint IKON-ra --- mert pont attól nőne, nőnének még nagyobbra, ha túlléptek volna rajta, ha közösen megoldották volna) képes a CSAPAT iránt, a CSAPATÉRT, a PATS NATION-ért amiről írt pluszt vállalni. Ez lett volna az Ő igazi homediscountja. Ha igazán meg akart volna dicsőülni, mint sportember, akkor marad egy évre minimális pénzért, és megkapta volna a kisegítő személyzetet, hogy még egyszer bizonyíthasson!

Nem akarom elhinni, hogy még neki is a pénzről szól a dolog...

Keresett már kb. 200 millió $-t csak a focival és kitudja mennyit a szponzorációval, a TB12-el. Egy centet sem sajnálok tőle, de hogy most igazán LEGENDÁVÁ válhatott volna....

Egyáltalán nincs Benned hiba, mindössze elkeseredésedben ilyenkor elfelejted, hogy az NFL-ben vagyunk, a játékosok profik, és úgy sportemberek, hogy egyben üzletemberek is, a klubhűségnek így határai vannak, a cap space-ünk gyakorlatilag 0, a pénz lehet sok, de sohasem elég sok stb.

Az még szerintem inkább örök és egyedülálló poén, hogy a GOAT utolsó Pats-es passza pick6. 

BB már nem akarta, hogy maradjon. Valószínűleg ez már így volt akkor is, amikor eltradeltük Garoppolo-t. Azóta és más ügyek miatt is, szerintem már nem volt köztük felhőtlen a viszony. Szerintem BB azt is bizonyítani akarja, hogy TB nélkül is SB contender csapatot tud építeni. Brady meg még szeretne játszani két évet. Szóval itt messze nem csak a pénzről van szó.

Üdv! Azért nem értek eyet , mert Ő már nagyon sokat tett ezért a csapatért! Évről évre szinte bagóért játszott ezen a szinten! Ezt a hozzáállást nem nagyon láttam a csapattól az Ő irányába! Viszont az is igaz ,hogy valamikor fiatalítani kell! Eljött az idő!

Egyáltalán nem lepett meg a dolog, már tavaly augusztus óta elég egyértelmű volt hogy ez jön. Nem is értem a csalódottakat, hiszen egy, vagy max két év múlva úgyis eljött volna ez a nap. BB most látta úgy, hogy a pénzügyi és egyéb körülmények miatt itt van ennek az ideje, és ne feledjük hogy TB is váltani akart. Mondjuk Én személy szerint még örülni is tudok majd, ha tényleg Tampába megy, mert az a kedvenc NFC csapatom. Így még két évig várhatóan őszintén tudok neki szurkolni (kivéve persze ha SB-be jutnak a Pats ellen, az mekkora sztori lenne).

Danny Shelton a Lionsban.

Karras pedig a Miamiben. Szerintem Thuney is odakerül, csak jó magas draftpickért.

OFF:

Bár talán nem is off a téma, nem lehetne hamarabb frissíteni, kik a távozók?

ON

Az első nap még volt hír, aztán kiderült, hogy Brady nem marad, onnantól kezdve semmi. Remélem nincs Dannával semmi baj...

Fb-ra van kiirogatva, de mivel az utóbbi időben a FB megváltozott és nem hozza a hirfolyamban a legfrissebb híreket így nem is latom azonnal...

Ezért lenne jó, ha ide is be lenne írva.

Frissítsünk, mert lassan elfogy a csapat!

Ebner Giantsben, Gost szélnek eresztve. Mindkettő meglepett.