THPFC Podcast 104

Kép
podcast

Brady visszavonulása és a McDaniels-Ziegler duó távozása miatt ismét összeültünk Kennyvel és Tzimisce-sel. Szót ejtettünk még a legújabb NFL-botrányról, valamint arról is, hogy eladóvá vált az egyik NFL-franchise. Sajnos technikai problémáink adódtak, így most intro és outro nélkül kerül ki az adás, amit még február első hetében vettünk fel, a csúszás miatt is elnézéseteket kérjük.

 

Hozzászólás

Kár, hogy ez egy viszonylag régi podcast, van vagy  2 hetes. :(

Úgy gondolom a tény az tény, akármi is az oka, a sajnálkozó vélemény nem kötözködés, a rögeszme meg rögeszme.

Akkor gondolom te is elfogadod ha a te megnyilvánulásodról fejezi ki valaki a "sajnálkozó véleményét", miszerint a hozzászólásod szerintem arrogáns és a stílusa sértő.

vagy legalább odaírhatta volna, hogy kár, hogy 2 hetes, mert azóta történtek dolgok amiket akkor nem tudtatok vagy tököm tudja, de így ennyi infóval sajnos megint a szerkesztők érezhetik sértve magukat

J.C Jackson mindeközben nemtetszését fejezte ki, hogy a csapat nem akarja megfizetni. Elmondása szerint olyan érzése van, nem szükségük rá, pedig itt az ideje "Mr. INT-et megfizetni"! Azt hiszem a CB állomány tovább fog romlani hamarosan.:(

https://www.nfl.com/news/pro-bowl-cb-j-c-jackson-says-patriots-feel-like-they-don-t-need-me-as-contract-t

Állítólag azt is nyilatkozta, hogy nem fog akadékoskodni ha tag-et kap. Szóval annyira azért nem rossz a helyzet. Tudja, hogy vagy a tag-el, vagy a szerződéssel nagy pénzt akaszt majd. Kivárta a sorát, miért ne mondhatná, hogy itt az ideje nagy lóvét kapnia. És abban is igaza van, hogy a Pats-nek nem muszáj most szerződést ajánlania neki.

Mondhatja, csak elég "nagyképű" dolog ezt lenyilatkozni, még ha igaz is.  A Pats nem a rekord méretű fizetésekről volt híres soha, mint látható most sincs ez tervben. A Tag benne van a pakliban, ha neki nincs baja vele, akkor még lehet egy jó éve a Patriotsnál. 

Gilmore is elég szép summát kapott annak idején.
JCJ számai pedig sokkal jobbak, mint Gilmore Buffalo-i számai voltak, amikor kitömtük.

Lassan egy hónapja hogy lement a SB... Jó gyorsan megy az idő.