THPFC Podcast 120

Kép
podcast

Hozzászólás

Köszi a podcastot, nagyon érdekes volt végighallgatni a Mock draftot, de egyik sem tetszik, mert nem örülök, hogy mindketten WR-t húztatok elsőre. :D

Én nem szoktam mock-ot csinálni, mert nem ismerem az egyetemi játékosokat, de a hiányposztok alapján én elég komplikáltnak látom a következő draftot. Nagyon el lehet szúrni, ha pl. mindenáron WR-t akarunk húzni első körben, holott második, harmadik körben találhatunk olyat, aki jobban beválna nálunk. Ráadásul nem fogjuk tudni, hogy a jelenlegi WR egység, hogy fog kinézni Bill O'Brien kezei alatt.

Vegyük csak az első körös választást: legnagyobb pozíciós szükségletnek az OT-t és a WR-t írják a szakértők, vagy maximum CB-t. Szerintem olyan embert kellene választani, aki már az első meccsen kezdő lesz és nem fog padozni egy évet. Ha ebből indulunk ki szerintem a WR és a CB kockázatosabb változtatás, mert relatíve egy tömött pozícióra érkezne. WR-ként simán lehet, hogy Parker kiszorítana egy hasonló felépítésű játékost, most hogy BoB rakja össze a teljes offense-t és nem Matty P. CB poszt szintén tömött, hacsak nem egy igazi press man érkezik az egyetemről, ami ugye elég ritka, ráadásul lehet előbb húznék egy single high safety-t DMC helyett. Ezekkel ellentétben OT jó döntés lehet, mert hiába van sok falember papíron, egyik kezdő OT sem lock, bőven kiszorítható akár Trent Brown is a kezdőből a hullámzó teljesítménye miatt.

Ezt az okfejtést csak gondolatébresztőnek szántam, hogy valójában milyen bonyolult az első körös választás és e miatt simán lehet, hogy BB helyére én nem position need-re húznék, hanem a legjobb elérhető játékost, főleg ha csúszik valaki. Pl. top edge rusher. Amúgy a tippem azt, hogy nem cserélünk és Broderick Johnsont kihúzzuk. :)

 

Köszi! A draftolt játékosok listáját végül nem tetted ki, pedig érdekes lenne, nem tudtam mindenkit megjegyezni elsőre.

Szinte biztos vagyok benne, hogy nem fog a csapat 12 játékost draftolni. Ha tradel a csapat, akkor biztosan több jövő évi pickre teszi majd nem pedig ennyi ideire, mint ami a facebookos képen látható.

Ha Jaxon Smith-Njigba benn marad, akkor remélem kivisszük.

Szerintem ő nem fog bent maradni 14. pickig. Viszont valószínűleg elérhető lesz Paris Johnson Jr. LT posztra, vele nem járna rosszul szerintem a csapat (főleg, hogy jelenleg elvileg pont tackleben eléggé vékony a keret).
Nálam az első 3 választás:
14. Paris Johnson Jr (LT)
46. Nick Herbig (DE)
76. Jammie Robinson (S)

OFF

Siriani felvette edzői stábjába Patriciát!