THPFC Podcast 125

Kép
podcast

Hozzászólás

A csapat két CB-et igazolt a PS-be. A veterán B.Borders-t (Mi vagyunk a 12. csapata 7 év alatt,) és az újonc UDFA A.Hearn-t.

CB Marcus Jones IR, Helyére QB W.Grier került az 53-as rosterre (???), miközben 5 CB maradt csak ott. Számomra érthetetlen Grier azonnali 53ba igazolása, 3 éve nem játszott, 19ben, kezdő évében 2G, 0TD, 4 INT. Ha valaki tudja/sejti ennek a tranzakciónak az okát ne fogja Magát vissza- :)

OFF

Csak a HOU-nál és az ARI-nál van több játékos a reserve lists-en, mint Nálunk, Nekünk 10 játékosunk van ott. :(

Másik csapat gyakorlócsapatából csak az 53 rosterre tudsz elhozni játékost és ott is kell tartani minimum 3 hétig asszem

Válasz vicgeordie üzenetére

Köszi, ezt tudtam. (Egyébként ki lehet rúgni hamarabb, de a pénze 3 hétig marad.) Talán pontatlanul fogalmaztam, miért most és miért Öt? BB szerint Ö lesz a vészhelyzeti QB és már a drafton kinézte, hogy szeretne Vele dolgozni. Hát…

Kétségtelen előbb-utóbb kell egy ilyen funkciójú QB (De Ő eddig semmit nem nyújtott a ligában), ám most, hogy a CB szekció minimálisra vékonyodott (JoJo out vasárnapra, és a PS-ből senkit nem hoznak fel!) talán nem ez volt időszerű. Persze tévedhetek.