THPFC Podcast 134

Kép
podcast

Hozzászólás

Kicsit OFF

Noha a dolgok még egy kicsit odébb vannak, de belenéztem a spotrac adataiba, s a jelenlegi rosterből 20 játékosnak jár le a szerződése. Ebből úgy vélem 5-6 játékossal nem szerződünk, Slater visszavonul, a maradékból viszont szerintem kellene Onwenu, Dugger, Jennings, Henry, Bourne, a két Brown és talán Wilson, Elliott is olcsón. Nem igazán tudom, hogy kell-e Nekünk Gesicki és Mills. Számomra azonban két játékos problémás, mert szerintem a Market Value alapján viszonylag magasra taksáltak a játékukhoz képest: Uche $14,5M/év, Bryant $8,3M/év. (Judon átlaga $13,6M/év és azért nem venném egy kalap alá Őket. De JoJo is sokkal jobb, mint Bryant.) Aki úgy gondolja mondjon véleményt az elképzelésemmel/problémámmal kapcsolatban.

Ezekről fogunk beszélni majd az offseasonben természetesen. Uche nem fog kapni 14-et sem itt sem máshol. És Bryant sem.

A többit majd akkor, amikor tudjuk majd, hogy ki lesz a stáb, mert sztem sok múlik azon is

Igen, modtátok is, csak egy kicsit körülnéztem. tájékozódtam :) Örülök, hogy Uche és Bryant túlértkelésében egyetértünk.

Én azt gondolom, hogy Uche a jelenlegi értékénél/tudásánál/hasznánál sokkal többre lenne képes/hivatott. Úgy érzem én is (ahogy írták talán többen is), hogy nem jól használjuk (őt sem). Azt vizionálom, hogy ha elmegy tőlünk valahova, ahol a képességeinek megfelelően használják, liga eleje teljesítményre lehet képes. Elég fiatal még szerintem (25 múlt), hogy “befusson” és magasan értékelt játékossá váljon a ligában. Jelenleg természetesen szerintem sem ér annyit, mint amit a spotrac-en írnak. Én örülnék ha maradna és jól tudnánk használni.

Vele az a "hatalmas" baj, hogy futás ellen teljesen használhatatlan évek óta, ezért sosem lesz igazi 3-down játékos belőle. Idén láthatjuk azt is, hogy pass rushban is akkor tud igazán jól teljesíteni, amikor van mellette/előtte egy igazi No.1 pass rusher - tavaly Judon. Ahogy ez eltűnt, és rá jutott a legnagyobb figyelem, a játéka is komolyan visszaesett. Azt, hogy nem tudjuk megfelelően használni elvetném, mert ott van példának a tavalyi év, a védőoldalon nagy váltás nem volt. Valószínűleg nagy pénzt akar majd, amit máshol esetleg meg is kaphat, de annak a pénznek a töredékéért itt lehet tartani Jenningset, aki passz és futás ellen közel azonos, jó szinten tud teljesíteni. Persze valamelyik csapat adhat neki valami nagy lóvét (mármint Uchénak), és egy top5-ös passrusher mellett kiteljesedhet, és hozhat hasonló szezon(oka)t mint nálunk tavaly, de azt a pénzt máshol is el lehet költeni egy égetőbb pozícióra.

Azért lehetett volna fejleszteni is, plusz érthetetlen mit akartunk vele meg Winovich úrral a fel szélén, ha nekik kell lezárni a széleket. Ugyanebben a szerepben Perkins se jutott sehova, Wisenak 4 év kellett, Jenningsnek szintén. Lehet van némi gond ezen a téren.

és nem mindegy hogy Uche 3-4ben vagy 4-3-ban szerepel, mert ha nem is simán, de azért lehet maszkolni korai downokon a hiányosságait.

A mi rendszerünkben, a mi fejlesztésünkkel egyértelműen csak egy tucat a sok közül a szituációs rushereknél. A nagyobb figyelem amúgy miben nyilvánult meg, meg sokkal több double teamet nem kapott? Ellenben a snapjei száma elég jól visszaesett.

Köszi Increay. Valahogy úgy érzem nálad/nálatok sem tisztán fehér vagy fekete, hogy hova is helyezzük el Uchet azon a bizonyos polcon. Részben örülök, mert akkor nem csak bennem vannak kérdések vele kapcsolatban.