THPFC Podcast 83 - Titans után

Hozzászólás

ESPN szerint valószínűleg Bielema a DC jelöltje Judge-nak a Giants-nél.

KVN, aki pályafutása 6 éve után először UFA, szeretné, ha megfizetnék.

(Forrás:Patspulpit)

Sajnos az nem olyan sok, ahhoz kepest kiket szeretnenk mi szurkolok megtartani..

TB maradasaval ebbol leugrik 15 korul, ha jol tudjuk elosztani 2-3 evre es ad hometown discountot is persze. Szo volt rola, hogy iden mar nem akar adni..de igy ha visszavonulna menetkozben, bent ragadna vagy evi 18-22millio DM.

Thuney nagyon draga lenne, evi 12-13M minimum kinez neki. Van Noy is jelezte, elete dealjet varja..erthetoen. Az is lenne minimum ugyanennyi, ha nem tobb. Legalabbis a piac erre taksalja.

DMC is 7-12 kozott lenne valahol. Collins is ilyesmi. 

Szoval ez az 50, latva a lejarokat mar nem olyan 50 amibol nyujtozkodni lehet. Illetve lehet, de akkor Thuney helyett Froholdt lesz, vagy TB megy es olcso QB..vagy vakamelyik oreg vezer nem marad (DMC vagy HT, rajta 11 millio lenne a sporolas). De az biztosnak tunik, hogy jo paran tavoznak majd..

Nyilván a legfontosabb Brady kérdése, ha szerinted 15M elég lenne rá akkor a legjobb esélyünk egy super bowlra jövőre Bradyvel van.

Thuney óriási draft volt, ennyiért nem tudjuk megtartani. Nekem az év egyik legnagyobb csalódása Mason volt. Ha jövőre visszatérni régi formájába, akkor Andrewssal nem lenne rossz fal. Karras olcsóért LG? 

Develin visszatér, futó szekció rendben. Edelman jövőre is jó lesz, Sanuban és Harryben van potenciál. TE poszt nyilván nagy kérdés, Gronk visszatér? :).

DMC szerinted mennyiért maradna egy évet?Ő nálam fontos lenne mert akkor megmaradna legalább a sec elitnek. DL is nagy kérdés lesz. Sorolhatnám de a legfontosabb hogy eldőljön Brady és JMD sorsa

Brady 15 a konyveles miatt lehetne ekoruli a kovetkezo evre, de igy nagyon backloaded lenne a deal es kellene hogy 3 evre szoljon. 6,5 a DM ami fix, ehhez jonne a garantalt erre az evre eso resze+ ami fenn marad. A pelda kedveert egy 21-27M gari 3 evre elosztva az 7-9M-t jelentene a konyvelesben evente. Ha csak 2 eves a deal, akkor a gari 2evre oszlik tehat nyilvan nagyobb cap hitet jelentene. Ebben az a riziko, hogy ha ugyanilyen szerzodes lesz mint az idei hosszabbitas, hogy szezon vegen voidolhato es kilephet belole, akkor oriasi DM keletkezne arra a 2 evre amire meg elosztanak a fizujat..ezert fontos kerdes, hogy lesz hometown discount vagy sem, bevallalja-e a csapat hogy adunk 21-27 koruli garit es konyvelgetunk evekre elore, hatha vegigjatsza azt TB. De ha nincs discount, akkor ez a gari nem eleg. Ugye ez ebben a formaban hiaba 3 eves contract, valojaban 1evre szol. Tehat ha 30 felett akar TB mar itt is bajban leszunk es tobbet visz el jovore, mint lehetne egy csapatbarat dealnel. De ez is csak akkor csapatbarat ha nem vonul vissza ido elott..szoval nem egyszeru :)

Karrasnak biztos lesz piaca, 4-6 millio kozott is kaphat akar egy lukasfalu csapatnal..Ferentz marad backupnak szerintem.

DMC-t nehez beloni, de a tobbi veteran kornyeken gondolnam a posztjan..de pl egy Lions, Dolphins tulfizetheti ot is 1-2evre, amit mi nem tehetunk meg..

Es Tight Endet is kelkene hozni, marpedig az se lesz olcso ha nem a zavarosban halaszunk majd..6-10millio kozott lesznek a jobbak..

Es meg hagyni is kell a capbol a draftra es nemi jatekosmozgasra ev kozben, ezt ki is hagytam az 50 millio nem tul sok iden teoriambol.

Utána néztem a FA TE-eknek. A spotrac szerint a listán 51 TE van. Ebből 29 év alatti 13 UFA és 20 RFA-ERFA játékos. Megnéztem azokat, akik viszonylag ponterősek (legalább 3 TD az előző idényben). 

Az UFA játékosok között 3 ilyen játékos van: A.Hooper (25 éves, 16*/6 TD, 60 y/G); H.Henry (25 éves, 15/5 TD, 54 y/G**), E.Ebron (27 éves, 27/3 TD, 34 y/G). Mindhárom játékos becsült piaci értéke (Market Value) a fenti sorrendben 10M/év, 9M/év, 7,5M/év.

Az RFA-ERFA játékosok között is hármat találtam: R.Seals-Jones (25 éves, 6/4 TD, 16 y/G), B.Jarwin (26 éves, 6/4 TD, 23 y/G); J.Hollister (26 éves, 3/3 TD, 31 y/G)

*A TD-knél az első szám az eddig szerzett. **idei adat

Nekem a drágák közül Hooper kellene! :)

A Falconsnál elég nagy baj van a sapival, így akár ki is kerülhet a piacra. de ott olyan licit lesz érte, hogy aligha áll meg 10M/évnél..

Ebron nem blokkol valami fényesen, ráadásul dropkirály is. Én őt nem szeretném semmiképpen..Ahogy Hollister se volt számításba véve a Seahawksnál, ehhez kellett a Dissly és Dickson sérülés..sokkal nem lennénk beljebb vele.

Köszönöm a válaszod! Szemèly szerint szeretnèm mèg Bradyt hazafikènt látni, de azzal hogy kijelentette igènyèt a nagy pènzre nem tudom mi lesz. 

 

Egy jó játékos szerintem kétszer akar nagy pénzt szakítani, ha UFA. Pályája delelőjén és amikor úgy érzi ez lehet az utolsó nagy szerződése. Nos, Mi tele vagyunk ilyen játékosokkal, sőt akiket máshonnan szerződtetni kívánnánk, szintén ilyenek. Ehhez képest a jelenlegi cap space-ünk nem sokat ér. :(

Jeff Howe szerint: "... JE olyan sérülésekkel játszotta végig a szezont, amelyekkel más régen IR-re került volna. Borda, váll és térd (szeparált AC), az utóbbi kettő egyszerre..."

Ehhez képest a Titans ellen TD-t futott!!! Aztán a mérkőzés előrehaladtával már nem bírta... Így kell kezelünk azt a bizonyos drop-ot...

Howe szerint lehet, hogy valamelyik sérülését műteni kell... :(

Elvi okokból egyáltalán nem vagyok a FB-on. :) Lehet, hogy egyedül vagyok ezzel, így ezentúl visszatartom magamnak az infókat, nem akarom ismétlésekkel terhelni szurkolótársaimat. Bocs!

Nem ez volt az üzenet... Javasolni akartam egy információ forrást. Amiből nincs cikk, mert egy hozzászólasnyi tartalom azt ott osztjuk meg. Ide “komolyabb” cikkek kerülnek.

Csak egy megjegyzés, az AC joint injury egy váll sérülés, nem térd (nem keverendő össze az ACL sérüléssel).

Egyébként minden elismerés neki, hogy így is, amíg ereje (teste) engedte, küzdött és megpróbált mindent megtenni a győzelemért, a csapatért.

Jó vagy Hopi! És nem vagy egyedül ezzel a FB témával. Én sem vagyok, talán nem is létezem ezáltal de megvagyok így is. Szóval ha van infod, nyomd őket mert én csak innen tudok meg mindent. 

Köszi!