THPFC Podcast 84

Kép
podcast

Több, mint egy év után jelentkezünk újra podcasttal és ezúttal Increay és Kenny beszélik ki magukból főleg a free agency-n történteket.

 

Hozzászólás

Megyek a pezsgőért. :))))

Welcome back!!!!

Kenny-nek nem kell tovább koptatnia a reload gombot :)

Off: Justin Herron egy barátja segítségével megakadályozta egy nő megerőszakolását egy phoenixi parkban és a tettest is lefogták, míg megjöttek a rendőrök. Szép volt, fiú!

Ez a különbség a Pats és a többi csapat játékosa között. Ők általában arról híresülnek el, hogy nőket vernek vagy erőszakolnak vagy masszázs címen a farkincát nyomkodják hozzájuk, a mi játékosaink pedig megvédik őket :)

Fantasztikus, hogy visszatértetek!!!!! Köszönjük

Nem akartam hinni a szememnek amikor megláttam hogy van podcast.:) Királyság!

Ez már személyi kultusz !!! : )

Köszi Increay és Kenny! Idő hiányában ezeréves Pats drukkerként még sosem volt időm végig hallgatni egy podcastet sem. Most viszont COVID osztályon fekszem, így sajnos volt rá időm. Non élveztem, jó volt hallani a véleményeiteket. 🙏🏼 Még egyszer köszönöm! Go Pats! :)

Imádkozom érted, Csizi! Én szerencsére a kórházat el tudtam kerülni, de hetekig voltam taccson és még azóta se vagyok fizikailag 100%-os... úgyhogy maximálisan együtt érzek :)

Gyors kilábalást kívánok neked! Családomban két nyugdíjas korú krónikus beteg is kórházi kezelésre szorult (oxigén terápia +miegymás), és gyógyultan távoztak. Veled is így fog történni, Én szorítok Érted!

Halihóóóó 

UP:

  • Tudsz olvasgatni. Van erőd a Pats.hu-t nézni 🙂🙂🙂

DOWN:

  • Mindezt a kórházból kell tenned!

Szóval gyors gyógyulás Neked is és mindenkinek aki hozzád hasonló helyzetben van!!!

Guy marad és újra van podcast. Király nap

Na örülök és ha jól láttam a híreket, White is aláírt még egy évre (2,5 milláért) :D

Köszi mindenkinek! Úgy fest a technikai kérdés megoldódott, tervek szerint jövünk gyakrabban.

Remek beszélgetést hallottam, épp most fejeztem be... le a kalappal :D Tényleg nagyon jól hozta a csapat ezt a free agency-t eddig, még egy jó irányító kellene és akkor remélhetőleg jövő februárban beteljesülne az álmom, amit már ecseteltem még a tavalyi szezon során, tehát a Pats vs Tom/Gronk SB (bár szerintem nem csak én látnám ezt szívesen)!

A Dolphins elcserélte a 3. picket az SF 49-el! JG?

 

Én nem bánnám, de kizárólag, akkor, ha belemegy a fizucsökkentésbe, ahogy Brown tette. Plusz én nem adnék érte egy 4. körösnél többet.

Flores keveri a kártyákat-

Egy újabb cserével a Miami visszugrott a TOP6-ba-

A Miami adta az újonnal megszerzett 2021/12. és 2022/1. körös válastási jogokat és megkapta az Eagles 2021/6. pickjét.

Halihóóóó 

Most kb. ez lehet a helyzet

No.1 - Lawrence (Jags)

No.2 - valószínűleg Zach Wilson (Jets vagy valakinek tuti eladják a picket, ha nem itt nem QB-t húznak, akkor nagyon hülyék)

No.3 - Lance/Fields (49ers)

No.4 - Fields/Lance (ha a Falcons nem húzza ki Ryan utódját, akkor eladja vagy a Panthersnek, vagy a Broncosnak --- szerintem mi idáig nem akarnunk felcserélni, kivéve ha pont az maradt a kettő QB közül akit nagyon akarunk)

No.5 - Sewell (Bengals)

No.6 - valami WR (Dolphins)

No.7 - másik WR (Lions)

No.8 - 2. legjobb OL (Dolphins), hacsak nem adják el mondjuk a QB-t akaró WFT-nek vagy Bearsnek

No.9 - (Broncos) na ettől félek hogy nem Locke-ban látják a jövőt és kivihetik Mac Jonest

 

Szóval még mindig tartom, hogy a Lions helyére kell felmozogni Mac Jonesért!!!

A Falcons nem hiszem, hogy cserélne a Panthersszel, főleg, hogy nyílt titok, hogy ők QB-ért mennek. 

A másik, amit nem értek, hogy mi teszi Mac Jonest top10 pickké. Mármint azon kívül, hogy QB. Szerintem az ő plafonja egy korrekt game manager, ami alapvetően nem egy rossz dolog, de nem ilyen irányítókért szokás a top10-be cserélni.

 

Nem értem, ha Tua ugyanolyan statokkal sima top QB prospekt volt, akkor Jones kicsit meggyengült WR állománnyal miért nem jó? 😲😲😲

Csak azért mert nem futkározik?

Mikor nyert Lombardit futkározással QB?

Nálam még 21.-re is bent volt egy tracker során. Indianatol kaptuk a picket plusz egy jövő évi 3.kört. A+ - ra adta a húzást, a tradet A-ra. 

Teljesen kizárt szerintem, hogy 21-re még bent legyen.

Már a 15-ön sem hiszem. Ahhoz az kell hogy sem Broncos, sem a Panthers nem viszi ki, pedig valamelyiknek nem fog jutni a TOP4 QB egyike sem. Illetve hogy sem a Washington, sem a Bears, sem a Saints nem akar felcserélni egy QB-ért.

Én mernék rá fogadni közepes összegben, hogy a top5 QB prospectből egyik sem lesz bent 15-re.

Ha máshogy nem, feltrédelnek érte - ha nem a Pats, akkor valaki más. 

A Falcons és a Bengals is szerintem simán hajlandó letradelni, ha megfelelő ajánlatot kap. Ugyanakkor akár a Falcons is kihúzhatja Matty Ice utódját, Panthers tuti QB-t húz (ha nem húzza be Watsont), de a Miami és az Eagles sem lehetetelen, bár talán kisebb valószínűséggel.

Nem fog beleférni szerintem.

Én kezdem azt gondolni, hogy Trusk is esélyes. Megnéztem pár meccsről a rá kihegyezett összefoglalókat, és feltűnt a magas, nyújtózkodva elkapható passzok aránya (a magas WR,TE felé). A TE játékba hozásában  kifejezetten erős, hiszen az Ő asszisztálásával lett Pitts első kör várományos. Elnézve a Pats FA húzásait elképzelhetőnek tartom.

Közben állítólag mi is telefonáltunk kettőt, egyet Atlantába, egyet meg Cincinnatibe. Lényegesen jobban lájkolnék egy ilyen tökös mozgást, mint Jimmy G visszahozatalát.

Szerintem Jimmy G nagyon esélyes. A 49ers QB-t húz, azt valószínűsítik, hogy nem akarják megtartani 25misiért, és csak minimális a dead money utána mostmár. Szóval vagy kivágják, vagy átstrukturálják a szerződését és elcserélik - nyilván az átstrukturálás már az új csapat igényei szerint lenne. Esetleg visszadobjuk a 2. körös picket, amit kaptunk anno. 

Mivel a jövő évi draft QB-kat rossznak mondják a szakértők, ezért most nagy a tülekedés, nem hiszem, hogy értelmes QB prospect lecsúszna hozzánk.

Részemről annyira nem stresszelnék a qb helyzet miatt amíg Mariota, Winston Trubinsky szintű irányítókat lehet 3-5m körül szerezni. Nekem pont tetszik az az irány, hogy 1 kockázatos, túlfizetett, lásd JimmyJ, Wentz, Goff, Stafford stb helyett inkább a többi posztot erőltetjük. 

Patriots are not and will not be pursuing a trade for 49ers QB Jimmy Garoppolo per Schultz_Report.