THPFC Podcast 90

Kép
podcast

Brady immár mind a 32 csapatot legyőzte az NFL-ben, mi pedig természetesen főleg erre a mérkőzésre koncentráltunk. Ezután szót ejtettünk még a távozó Gilmore-ról, az ismételten visszatérő Collinsról, valamint felvezettük a hétvégi Texans elleni mérkőzést.

 

Hozzászólás

Számomra ennyire szomorúan még nem kezdődött podcast. A "vendég" tényleg vendégnek tűnt, mert hezitált, hogy kinek drukkoljon a meccsünkön, TB-nek vagy a csapatunknak! Felfoghatatlan számomra, hogy egy állítólag Pats szurkoló ezen egyáltalán elgondolkozzon! Köszönet Spigonak, hogy mindent elkövetett, hogy ezt a mentalitást a kinti szurkoló tábor viselkedésének említésével kompenzálja.

Bocsi! Akkor Neked köszönöm, hogy szétválasztottad/helyre raktad igazi csapat drukkerként TB visszatérését és a meccset. :) 

Tudod hopi, 20 év rajongás a csapatod valaha volt legjobbja iránt nem múlik el nyomtalanul. Ez a szurkolás lényege. Hogy érzelmi kötődésed alakul ki a kedvenceiddel. Legyen az Wilfork, Matt Patricia, vagy épp Brady.

Nem szégyen az, ha nem múlik el csettintésre, amint elhagyja a csapatot. Ugyanis kérdém én, hol marad a szív? A csapat egy szimbólum, de nem lehet akkora lelkesedéssel szeretni, mint a benne lévő embereket.

Vannak olyan Pats szurkolók, akik hidd el, hogy hasonlóképpen gondolkoztak. Engedd meg nekik, ne kizárni akard őket. Nekik még tart a szakítás sokkja. Örülök, hogy te képes voltál ilyen gyorsan túllenni rajta.

Ezt szépen megfogalmaztad - még ha én abszolút a csapatot helyezem is előtérbe, tehát ellentétes állásponton vagyok ahhoz képest, amit írtál, de abszolút jogosnak és elfogadhatónak tartom az érveidet.

Mivel megszólítottál, azt gondolom, hogy a Brady iránti rajongásod/többek rajongása egyáltalában nem probléma/szégyen stb., de "magánügy". Egy Pats meccsről szóló podcast viszont talán nem az. :) Az ember bedilizne, ha azon keseregne, hogy valamelyik hozzá nőtt csapattag elmegy. Minden évben új csapat! Ezt tudomásul kell vennünk! Természetesen nem akartalak megbántani, csak a podcastos felütésed fejbe vágott, hiszen Te ott engemet is képviseltél...:)