Tippjáték

Kezdetét veszi a 2021-es NFL idény, így visszatérünk szokásos tippjátékunkkal is.

A tippsorok elérhetőek a következő linkeken:

Szezon
NE-MIA
NYJ-NE
NE-NO
NE-TB
HOU-NE
NE-DAL
NE-NYJ
LAR-NE
CAR-NE
NE-CLE
ATL-NE
NE-TEN
BUF-NE
IND-NE
NE-BUF
NE-JAC
MIA-NE

Az eredmények elérhetősége:

Szezon
NE-MIA
NYJ-NE
NE-NO
NE-TB
HOU-NE
NE-DAL
NE-NYJ
LAR-NE
CAR-NE
NE-CLE
ATL-NE
NE-TEN
BUF-NE
IND-NE
NE-BUF
NE-JAC
MIA-NE

Játékszabály 2021

(1) A Pats.hu 2021-ben is megrendezi a csapat egész szezonján át tartó tippjátékát.

(2) A játékban az oldal bármely, regisztrált felhasználója részt vehet. Aki nem regisztrált felhasználója a Pats.hu-nak, azok számára nem elérhető a játékban való részvétel.

(3) Minden játékos csak egy tippsort tud leadni egy kiírással kapcsolatban felhasználónevével. A tippek az opciók közül választás után, a mentés gombbal rögzíthetőek, és a tippsor leadásának határidejéig módosíthatóak.

(4) A szezon kezdetén kell leadni a szezonra vonatkozó kérdéseket tartalmazó tippsort. Ezek a kérdéssorok majd csak a szezon végén lesznek értékelve, de azt a csapat első mérkőzéséig kell beküldenie a felhasználóknak. Az NFL idényre vonatkozó kérdések esetében a helyes válaszok egyenként öt pontot érnek.

(5) Minden egyes mérkőzéssel kapcsolatban egy 10 kérdésből álló tippsor kerül publikálásra. Az alapszakasz mérkőzések esetében a helyesen megválaszolt kérdések egyenként egy pontot érnek, míg a rájátszásban egyenként hármat.

(6) A játékot az nyeri, aki a legtöbb pontot szerzi az első alapszakasz mérkőzéssel kezdődő és a Super Bowllal záruló időszakban. Amennyiben többen zárnának holtversenyben az első helyen, akkor a rájátszásban szerzett több pont dönt köztük, amennyiben azonban ez is holtversenyt eredményez, a játéknak több nyertese van.

Jó játékot és sok sikert kívánunk minden résztvevőnek!