Tippjáték

Kezdetét veszi a 2019-es NFL idény, így visszatérünk szokásos tippjátékunkkal is.

A tippsorok elérhetőek a következő linkeken:

Szezon (lezárt)
NE-PIT (lezárt)
MIA-NE (lezárt)
NE-NYJ (lezárt)
BUF-NE (lezárt)
WAS-NE (lezárt)
NE-NYG (lezárt)
NYJ-NE (lezárt)
NE-CLE (lezárt)
BAL-NE (lezárt)
PHI-NE (lezárt)
NE-DAL (lezárt)
HOU-NE (lezárt)
NE-KC (lezárt)
CIN-NE (lezárt)
NE-BUF (lezárt)
NE-MIA (lezárt)
NE-TEN (lezárt)

Az eredmények elérhetősége:

Szezon
NE-PIT
MIA-NE
NE-NYJ
BUF-NE
WAS-NE
NE-NYG
NYJ-NE
NE-CLE
BAL-NE
PHI-NE
NE-DAL
HOU-NE
NE-KC
CIN-NE
NE-BUF
NE-MIA
NE-TEN

Játékszabály 2019

(1) A Pats.hu 2019-ben is megrendezi a csapat egész szezonján át tartó tippjátékát.

(2) A játékban az oldal bármely, regisztrált felhasználója részt vehet. Aki nem regisztrált felhasználója a Pats.hu-nak, azok számára nem elérhető a játékban való részvétel.

(3) Minden játékos csak egy tippsort tud leadni egy kiírással kapcsolatban felhasználónevével. A tippek az opciók közül választás után, a mentés gombbal rögzíthetőek, és a tippsor leadásának határidejéig módosíthatóak.

(4) A szezon kezdetén kell leadni a szezonra vonatkozó kérdéseket tartalmazó tippsort. Ezek a kérdéssorok majd csak a szezon végén lesznek értékelve, de azt a csapat első mérkőzéséig kell beküldenie a felhasználóknak. Az NFL idényre vonatkozó kérdések esetében a helyes válaszok egyenként öt pontot érnek.

(5) Minden egyes mérkőzéssel kapcsolatban egy 10 kérdésből tippsor kerül publikálásra. Az alapszakasz mérkőzések esetében a helyesen megválaszolt kérdések egyenként egy pontot érnek, míg a rájátszásban egyenként hármat.

(6) A játékot az nyeri, aki a legtöbb pontot szerzi az első alapszakasz mérkőzéssel kezdődő és a Super Bowllal záruló időszakban. Amennyiben többen zárnának holtversenyben az első helyen, akkor a rájátszásban szerzett több pont dönt köztük, amennyiben azonban ez is holtversenyt eredményez, a játéknak több nyertese van.

Jó játékot és sok sikert kívánunk minden résztvevőnek!