TRADE: Elkapót szerzett a Patriots!

Kép
Ford

A cserehatáridő lejárta előtt szerzett elkapót a Patriots, a Miami Dolphins 2017-es hetedik körös WR-e, Isaiah Ford a Patriotshoz került a csere keretein belül. Az ellenérték egy 2022-es hetedik körös draftpick. Fordnak idén 18 elkapása van 184 yardért, tavaly 8 mérkőzésen 23 elkapásból 244 yardot ért el.

Forrás: Adam Schefter - ESPN

Hozzászólás

Hát... jó. BB hozott us ajándékot meg nem is... de inkább nem.:)

Ez a gyerek lesz a megoldás?. Az kizárt

Igen, ahogy mammut is írta, nem erősítettünk, hanem posztot pótoltunk! 10 évvel fiatalabb, 10 cm-el magasabb (188 cm) és kicsit lassúbb, mint JE fénykorában. Gyakorlatilag ez a 2. szezonja és mindkettőben eddig 10,4 yard/rec az átlaga. Első évét a PS-ben kezdte, onnan aktiválták szezon közepén, idén 1 év/$0,75M-os szerződés kötötte a Dolphins-hoz.

Én attól félek, hogy ez Meyers és Olszewski snapszámainak/targetszámainak rovására megy. Így sem játszanak akkora szerepet, mint szeretném....

Csak aztán Mustang legyen, ne Fiesta... 

:)

Az igaz, de akkor a legerősebb Fiestához a legerősebb Mustangot nézzük!

Bár már fiesztázhatnánk... Locker room celebration elvonási tüneteim vannak.... TB W videói pedig örömmel töltenek el, mert a kisebbik öcsém Tampa szurkoló, de lassan már mi is vigyoroghatnánk. Az öcsém eddig mindig csak bizakodott, most vigyorog, én pedig a reciproka lettem...

Akkor itt szúrnám be (sokat gondolkodtam rajta, hová írhatnám... mástól még úgy se láttam): Tom lett a múlt hónap támadójátékosa az NFC-ben, számomra ezt nagy öröm volt látni, mivel - tudom, ez eléggé faramuci helyzet, de talán másnál is így van - ő a kedvenc játékosom, viszont a csapatom nyilván a Pats :) Egyébként hadd kérdezzem meg: közületek nézi még valaki a Buccs meccseit is? Mert én igen, eddig minden meccsüket láttam (nyilván Tom és Gronk miatt).

A pats.hu chat-en még saját csatornája is van a TB12 és Gronk új csapatának is szurkolóknak. Nézz be egyszer oda!

Én minden volt Pats-esnek szurkolok, aki elkerült tőlünk. Már akinek emlékszem a nevére. Kivéve akkor, amikor ellenünk játszik.

Köszönöm az ajánlást, szerintem hétvégén be is lesek :) Egyébként én is így vagyok ezzel, mármint a volt Pats-esekkel (pl. D.Lewis és L.Ryan most a Giants tagjaiként álltak ki ugye Tom-ék ellen és ezt se volt jó érzés látni, főleg mert nem bírom azt a csapatot... bár itt szerintem sokan vannak így a Giants-szel, hehe)

Ha tudom, megnézem, és én is örülök, hogy így játszanak, azt kívánom, jussanak SB-ba, és nyerjék is meg, persze, legjobb lenne ha kikapnának...tőlünk :D 

Ugyanez nálam is! Még a szezon előtt vizionáltam egy Pats-Buccs SB-t és akkor mondom, én már mindenképp jól járok, hisz vagy a csapatunknak/Bill edzőnek, vagy Tom-nak lenne meg a 7. (+ Gronk-nak a 4.) trófea :D Ettől függetlenül persze még összejöhet idén is - bár elég nehezen, netán jövőre.

Természetesen nézem,hiszen Tom és Gronk a Hazafiak legendái ,csak közben a szivem fáj hogy igy alakult a sorsuk!     Még szerencse hogy több éve előfizetem az NFL Game Pass-t !

Ez így van! Mint írtam fentebb, néztem minden meccsüket és Tomnak az első két meccs után (3 TD passzra 3 INT) eléggé beindult a szekér, azóta 17 TD passz és csak 1 INT a mérlege :) Gronk-nak kellett némi idő, mire felszívta magát, de az elmúlt három meccsen már jött TD elkapás (mindegyiken 1) és egyre több elkapás/yard a neve mellett.

Vele majd FORDul a kocka... :)

 

(bocs)

Régi autószerelő szakik szokták mondogatni a három " F " szabályt ,Fiat-ot FORD-ot ,franciát soha ne vegyél ! A viccet félretéve, adjuk meg neki a bizalmat ! És reméljük hasznos tagja lessz a csapatunknak .

Ezek szerint Gilmore végül maradt?

Úgy tűnik. Állítólag 1.kört + 1 játékost kértünk volna érte. A kora, pénze, idei gyengébb játéka alapján ez szerintem sok.

Jövőre 30 évesen lép a szerződése utolsó évébe 17 milla cap hit-tel és 7 milla dead cap-pel. Így nem lesz valami értékes (értsd 3. kör max), és ha nem cseréljük el, vagy nincs szerződés hosszabbítás, akkor még cut is lehet belőle a 10 millás cap space-ért. Azt is el tudom képzelni, hogy Bill bátyó az elmúlt napok felhajtását, pletykáit valamiféle nyomásgyakorlásként szánta, mert akart egy hosszabbítást olcsóért :)

Most,hogy nem cseréltük el Én is azt gondolom,hogy ez inkább egy kis nyomásgyakorlás volt BB részéről. Ha év végéig visszatér a tavalyi formájához akkor simán benne van egy második kör is...ha elcseréljük.

De ha őszinte akarok lenni,akkor már inkább tartsuk meg mert értéken alul nem érdemes elcserélni... Mert simán van benne 3-4 jó év... 

Egy szakíró szerint Ford állítólag egy Meyers-klón (testi paraméterek és draft paraméterek alapján) több "elkapás tapasztalattal" , mint Olszewski, Harry, Zuber együttvéve. 

Mint utólag kiderült, a 49ers-ből cut-olt WR D. Pettis-t le akarunk igazolni, de a Giants elvitte előlünk a waiver-ről. :(

Amikor láttam, hogy elküldi a 9ers gondoltam is rá, hogy jó lenne hozzánk, sajnos most az előkelőbb waiver helyünk az elmúlt évekhez képest is kevés volt... :(