Twitter reakciók a lefutott Bills mérkőzés után

Kép
2021

Nem szokott ilyen rovat lenni, mert általában belekerülnek ez az adatok egyéb cikkekbe, de ma annyi szokatlanul szórakoztató Tweet jött szembe, hogy nem tudtam megállni, hogy ne gyűjtsem össze őket.

Bemelegítésnek kezdjünk egy két komoly hangvételű, már már megszokott alap nyilatkozattal.

Devin McCourty

"Ez az ami miatt szeretek itt játszani. Ez a csapat nem egy emberről szól, nem egyénekről, nem arról, hogy 'ez az amit csinálni szoktunk, ezért ezt csináljuk'. Ez a győzelemről szól. Alkalmazkodunk és megkeressük az utat a győzelemhez."

1

 

Bill Belichick

"Úgy játszottunk, ahogy azt gondoltuk, hogy kell ahhoz, hogy nyerjünk."

3

Következzen egy a statisztika mániásaknak az ESPN StatsInfo fióktól.

"A Patriots 32 egymásutáni támadó playben (rúgások és büntik nélkül) játszott futást az első negyed és a negyedik negyed közepe között, ami az elmúlt 40 év leghosszabb ilyen sorozata."

4

És akkor következzenek azok amik miatt ez a cikk megszületett.

Matthew Judon

"Gratulációm a futóknak, Jakobnak (Johnson), a TE-knek, a támadó falnak, tulajdonképpen az egész támadó alakulatnak, talán egydül Mac-nek nem." (mosolyog)

2

BB ma nagyot ment.

Kérdés: "Volt valaha része olyan mérkőzésben amikor ilyen keveset passzoltak?"

MOSOLYGÓS(!) BB: "Középsuliban nem sokat dobtuk a labdát."

5

Kérdés: "Hogy van ma reggel?"

BB: "A little run down, but good" "Kimerülten, de jól." 
Ez angolban él meg igazán, ahol a kimerültre a "run down" kifejezést használta, amibe nem nehéz belehallani a "lefutni" kifejezést. Ezzel is elküldve egy tőle szokatlan tüskét. A héten a #RUNdown marker is megszületett.

6

Amikor azt hiszed, hogy a két vicces megnyílvánulással és a mosollyal el kell lennünk a következő két évtizedre, akkor ledobja a bombát.

Kérdés: "Van bármi amit a mai mérkőzésről át tudnak menteni a decemberi visszavágóra?"

BB (nevetve): "Erről pont beszéltünk tegnap este. A teljes begyakorolt passzjátékunkat fel tudjuk használni, egyet sem láttak abból amiket mára felrajzoltunk."

7

BB ezekkel a nyilatkozatokkal rekordokat döntött, de ettől függetlenül van még!

Benjamin Watson (egykori Pats TE) 'megálmodta', hogy mi hangozhatott el az oldalvonal mellett.

"Valamikor BB azt mondta a támadóknak: nem fogunk passzolni amíg X db első kísérletet el nem érünk, így ajánlom az elkapóknak, hogy blokkoljanak, ha azt szeretnék, hogy legyen esélyük labdát elkapni a mai este folyamán.

8

Ez már magában is vicces volt számomra, de egy Lance nevű felhasználó egy kommentel még "űberelte" az előzőt.

"BB valószínűleg azt mondta: 'akkor passzolunk, hogy N'Keal elkapja ezt a puntot.'"

9

 

Forrás: Twitter

Hozzászólás

Nem játékos mondta. hanem P. Lane szakíró irta: "... JC egész éjszaka Diggs csípőzsebében volt..." 

Én rá sem ismerek az öregre :)

DMC röviden, tömören megfogalmazta, hogy mi is az a "Patriots way"

Nagyon komoly hatással volt ez a meccs mindenkire, BB-t külön kiemelve.. Talán super bowl győzelemnek se örült ennyire mint ennek az igazi old school foci győzelemnek, élvezte minden percét 😁

Annyi brutál teljesítmény lett a csapatból, nagyon kíváncsi leszek az Ups&Downs rovatra..

Harry védelmében: nagyon hasznosan blokkolt, több olyan nagy futás is volt (köztük a TD), amikor ő zárta le a szélt, külön kiemelték! Illetve a 2pontosnál is kulcsjátékot csinált. 

Valószínűleg azért van még a csapatnál, mert a blokkolásban nagyon sokat fejlődött.

Egyébként kíváncsi vagyok a snappelésre, mert Meyers is nagyon sok játéknál volt fent, nemcsak elterelésnek, hanem különösen sokat blokkolt. Mondjuk ezen a meccsen mindenki...

En ezt a Harry benazast nem tudom elfogadni. Mar szamtalan kozvetitesben hallottam, hogy az elso amit megtanitanak, hogy ha nem akarod elkapni a labdat akkor takarodj el a kozelebol nehogy hozzad erjen. Erre ott acsorog, megcsuszik es meg utana is megy a labda utan mikozben ugyan lett volna esetleg lehetosege megfogni de meg sem probalta tehat nem allt szandekaban tovabbra sem. Oriasi hiba volt, egyszeruen a hulyeseg kategoria ami valoszinu mutatja azt is miert van ennyi szerepe az offense-ben. 

Mondjuk itt alaposan benézel valamit, mert Harrynek rengeteg szerepe van az offenseben. Nagyon sokat van fent a pályán, csak nem látod labdát elkapni. De a futójáték egyik legfontosabb eleme.

Edelmant is láttuk hibázni a Chiefs elleni konf.döntőben. Szóval ez előfordul a legnagyobbakkal is. Ettől persze még butaság volt ott téblábolni. De a stáb is furán gondolkodott itt, hiszen Olszewski a rövid puntot várta, Harry a hosszút. lehet érdemes lett volna fordítva felállítani őket.

Tipikusan az az eset, hogy mindkettőtöknek igaza van:) Én is picit morcos voltam rá, szerencsétlen eset volt én is ezt fogalmaztam meg magamban, hogy látja, hogy necces, akkor menjen onnan el. Ugyanakkor iszonyat mennyi kulimunkát végez, ennek fényében remélem nem lesz downban.

A bekapott pontjaink 70% a hibájából jött, szerintem mint ST játékos Down.

Kiemelkedő blokkokkal meg valahol az UP határa.

Szerintem lehet külön értelmezni, mert két "külön" csapatban érintett.

Hogy lehet mindkettőnknek igaza, ha ő az ilyen hibákért veszi elő az offenseben? Szerinte ott nem kap szerepet, mert ennyire béna. De ez nincs így. mert rohadt fontos szerepe van, csak nem látványos.

Az ennyi szerepe van alatt azt ertem, hogy nem hasznaljak elkapokent csak blokkolasra. Jol blokkol az teny, de ettol meg limitalt a szerepe WR-kent.

A játékok felében két elkapós csomaggal vagyunk fent, Harry WR4 jelenleg. Az hogy Jonnu Smith helyett használjuk a futójátékoknál és három elkapós csomagokkal is tudunk futni, az neki is köszönhető. De a snapjei jelentős részében futójátékot választunk. És nem az lett a fő feladata, hogy elkapásban villogjon. Így nem is várható el tőle több ebben a rendszerben. Lehet lesznek majd olyan szituációs játékok, amiket rá hívunk, de egyelőre mindenkinek megvan a saját szerepe, amit ha ellát, akkor haladunk előre.

Annak semmi összefüggése nincs, hogy most bénázott a puntnál és hogy mennyire van bevonva a passzjátékba.