Tyshun Render, aki miatt Belichick kihagyta a Combine-t

Kép
Render

Belichick kihagyta az NFL Combine-t egy ismeretlenebb defensive end kedvéért.

Nem mindenki volt jelen múlt héten Indianapolisban az NFL Combine-on. Kedden a Middle Tennessee State Egyetem egy fényképet posztolt ki, amin éppen Bill Belichick tart edzést a 22 éves Tyshun Render defensive endnek, Rick Stockstill edző társaságában, aki beszélt is egy kicsit a tiszteletbeli vendégéről:

“Nem csináltuk felhajtást abból, nem hirdettük az érkezését, nem beszéltünk a többi játékosnak az edző érkezéséről. Nem akartuk, hogy nagy cirkusz legyen belőle és azt, hogy mindenki ott legyen azért, hogy megnézzék Bill Belichicket. Szóval ez kicsit titokban lett tartva. Nagyon kedves volt ahogy beszélt velünk, ahogyan Tyshun kezelte, ahogyan feltette neki a kérdéseit és ahogyan kommunikált vele”

Render, egy 6-4 láb magas, 256 font súllyal rendelkező senior játékos, akinek a szezonban 36 solo tackleje, 2 kiharcolt fumbleje, 1 interceptionje és 3,5 sackje volt és hátsókörös tehetségnek tartják őt. Legjobb mérkőzése a Michigan elleni szezonnyitón volt: 7 tackle, 1 kiharcolt és összeszedett fumble, 1 leütött passz. Hatszor volt a csapat “Hét védője” díj nyertese és ő kapta a tavaszi edzések után a “Grinder díjat”, ami a csapat legjobb védőfalemberének jár.

Az egyik edzője nyilatkozta róla:

“Big Rend a kedden megmutatta magát a legjobb oldaláról, mikor egy futójáték során  át lett verve és rossz irányt választott. De megfordult és mindenét beleadva megcsinálta a játékot, ezzel pedig a nap mentését mutatta be.Folyamatos erőfeszítéseinek hála, a játéka jó példa volt arra, hogyan kell a védekező focit játszani. A fizikai tulajdonságaival kombinálva esélye van arra, hogy valamelyik csapatnak nagyszerű vasárnapokat okozzon. Az évek alatt vezér egyéniséggé/példaképpé nőtte ki magát, élvezet volt látni, hogy hogyan válik egyre jobb játékossá”

 Render a hátsó körben akár potenciális kiválasztottja lehet a csapatnak áprilisban.

A játékos highlight videója:
https://www.youtube.com/watch?v=vBK7FiDpWK8

Forrás: New York Post

 

Hozzászólás

Tehát Ő lesz a második körös pickünk :D 

BB kedvenc típusa a fickó. Fejleszthető, nem ismer elveszett játékot, ha ront, javítja és nem valószínű, hogy elhappolják előlünk, ha kelleni fog. A "hátsókörös tehetség" gyönyörű megfogalmazása a szerény képességnek. :)

Ja, és akkor Ő az 52. játékos akivel kommunikáltunk a draft előtt...