Új chat!

Kép
chat

Elindult az új chat az oldalon! 

Mivel ez is teljesen új és független az oldaltól, sajnos ide is külön regisztrálnia kell mindenkinek! De csak ennyi a negatívum, ennél pluszban sokkal többet fog adni.

Mind Androidra, mind pedig iOS-re van külön app (Rocket Chat néven keressétek), amit ha letöltötök és a szerverhez beírjátok, hogy chat.pats.hu, akkor nem is kell az oldalra belépni, onnan könnyen elérhető lesz a chat. Külön szoba lesz minden eseménynek/mérkőzésnek, lesznek smiley-k, olyan felületet állítasz be magadnak, amilyet szeretnél stb. 

Természetesen elérhető böngészőből is, a chat.pats.hu oldalon. Letisztult, könnyen érthető mindenki számára! 

A szabályok itt is érvényesek, személyeskedésért, egymás szidásáért, ban, majd később törlés jár! A mérkőzés hevében elfogadom, hogy ki-ki csúszik 1-2 csúnya szó, de kérlek titeket azért figyeljetek erre és ne legyen ebből rendszer!

Nagyon szépen kérek mindenkit, fogadjuk el, hogy nem mindenkinek ugyanaz a véleménye és nem feltétlenül szükséges meggyőzni a másikat a saját vélt igazunkról! Fogadjuk el, hogy nem vagyunk egyformák! Az élet ettől szép, gondoljatok arra, hogy mi lenne, ha mindenki mindenről ugyanazt gondolná! 

Jó szórakozást mindenkinek az új chaten, már ma este várunk ott titeket a draft alatt!

Hozzászólás

Sziasztok!

Szép lett az új oldal, gratulálok Mindenkinek, aki részt vett a kivitelezésben. Kisebb hibák minden indulásnál vannak, de ezen úgyis úrrá lesznek a szerkesztők, ahogy mi is gyorsan megszokjuk majd az új felületet. 

Remélhetőleg a csapat is úgy újul meg, mint ez az oldal és a szezon végén újra együtt üvölthetjük majd hogy Bajnokcsapat! :-)

Üdv! A gondom az, hogy belépek az oldalra ezzel a névvel, egy bizonyos jelszóval. Majd rámennék a Chatre, és kéri a felhasználónevet meg a jelszót. Beírom ugyanazt, amivel beléptem, de azt írja ki, hogy nem létező fhnév vagy hibás jelszó...

Tudna valaki segíteni? Nem igazán értem, hogy ha már valaki belépett az oldalra, miért kéri a rendszer újra az adatokat...

Köszönöm.

Válasz Pat Patriot üzenetére

Külön van választva a két rendszer. Így a chathez új regisztráció kell. Vannak pro és kontra érvek amellett, hogy be lehessen lépni a honlapról is. Egyelőre azt a megoldást választottuk, hogy a chatet külön "szolgáltatásként" kezeljük.

Köszi!

Ha eddig többnyire pozitív kritikák voltak az új oldallal kapcsolatban, akkor most itt egy negatív. Bárkié volt is az ötlet, hogy a chat külön szolgáltatás legyen, szerintem ez egyenesen baromság. Azoknak is elismerésem - látatlanul -, akik ezt megszavazták... Lehet, hogy volt már ilyenre példa, de én a netes pályafutásom során sehol nem találkoztam még olyannal, hogy egy oldalra történt regisztrációt követően az ezen az oldalon lévő chat használatához még egyszer regisztrálni kelljen. Mintha váltanál egy jegyet a buszra, majd amikor le akarsz ülni, újra jegyet kellene váltanod... Nonszensz.

Nem tudom, mik lehettek az érvek pro és kontra, de kíváncsi lennék.

Pat Patriot! Nagyon egyetértek veled! Szerintem is az lenne logikus, ha elég lenne egyetlen regisztráció! A bejegyzés továbbításához meg a "Küldés" feliratú gomb. (Már csak a megszokás miatt is.)

Mivel a mai napon chaten szerettem volna a draftot követni, kérésetekre megpróbáltam regisztrálni, aztán lehet, hogy én csesztem el valamit egy angol szöveget hozott ki a rendszer. Google fordítóval eljutottam valahová, de aztán megrekedtem. Informatikai tudásom így 60 felé eddig tartott, így most megvárom, hogy a lányaim valamelyike haza jöjjön és letöltse nekem a rendszert, vagy megvárom, hogy az oldalra való bejelentkezés elég legyen a chatra jelentkezéshez is. A régi oldal ilyen szempontból jóval "öreg ember" barát volt. Bocsi!