Új QB a keretben, új TE a gyakorló csapatban

Kép
breaking

Egy új QB tűnt fel a mai edzésen, a 6-os számú mezben, aki nem más, mint a 26 éves Cody Kessler. Az irányító megfordult az idei előszezonban az Eagles-nél, utoljára a Jaguarsban játszott 5 mérkőzésen. Első két évében a Cleveland Brownsban játszott, ahol kezdőként a nem túl impozáns 0-8-as eredményt tudhatja magáénak.

Az igazolás abból a szempontból furcsa, hogy a csapat a szezon előtt elküldte a sokkal tapasztaltabb és jobb játékosként számon tartott Brian Hoyert, és 2 QB-val vágott neki a szezonnak. A múlt heti Jets elleni 3 play-ig tartó bemutatkozása Stidhamnek ennyire nem sikerült volna? 
 

Mike Reiss a tweeteren azt írta, hogy ha Brady "szabad napot" tartana, akkor jól jön a 3. QB a csapatban (Szerk: Bár ha a gyakorlóba lenne még egy QB, akkor is be tudna állni edzésen).

A Rotoworld szerint Stidham nem áll még készen a reflektorfényre, és Kessler számít a 2. számú QB-nak.

Egy másik igazolás is történt a gyakorló csapatba, mivel ott is megüresedett a hely, miután FB Jacob Johnson az 53-fős keretbe került. Az új érkező a QB-ből transzformált TE Vander Laan, aki az edzésen a 82-es mezt viselte. 

Vander Laan érdekes háttérrel érkezett, ugyanis a Division II-ben ő tartja a mai napig a rekordot a QB-k között futásban, ugyanis a karrierje során 5.953 yardot futott.

Undraftedként érkezett a ligába 2016-ban a Jetshez, ahol két szezonban TE-ként szerepelt, majd a Coltshoz került. Ezt követően 2018-ban a Panthersnél is megfordult, ahonnan augusztusban elküldték. 

A 27 éves TE mindösszesen 4 NFL mérkőzésen lépett pályára (mindet a Panthers színeiben), ahol nem jegyzett elkapást. 

 

Forrás: Twitter, Rotoworld, Nbcsports1, Nbcsports2 

Hozzászólás

Hát keresnék, de nem találok semmi biztatót Kessler-ben!  17G 3 év alatt,  49! sack, közel 3,5 pályahossz yard veszteséggel, 9 fumble, 8 TD, 5 INT. :( Talán a  pass pct 64,2%? Eh...BB-ék biztos tudják miért kell pont Ő az elérhetők közül és minek...Etling legalább jól futna...:)

A TE rejtély, talán a gyakorláshoz kell.

A hírek szerint, a "futkározós" múltja miatt, az ilyen típusú irányítók elleni felkészülésben kaphat nagy szerepet:)

Én sem nagyon értem. Talán BB növelni akarja a nyomást Stidham-en, hogy kiderüljön mennyire bírja az extrém nyomást.

Ezt minek?

Nem értek ezekből a húzásokból semmit.

Az a jó, mert akkor lehet a többiek sem értik, BB viszont tudja mit csinál - mint már annyiszor kiderült.:)

Stidham azt nyilatkozta: "... készen álltam, de akkor nem számítottam rá..." Ez úgy tűnik BB-nek kevés, azaz minden ill. bármelyik play után számítani kell rá... Lassú volt (4-5 s) és körülményes, fejben (döntés) is kevés volt, mentálisan pedig zavart. Pedig tudnia/éreznie kellett volna, hogy nem a meccset megnyerni küldték be garbage-time-ban első NFL meccsén. Olszewski-ből is tanulhatott volna. Az előszezon játékosai/játékai meg összehasolíthatatlanok az alapszakasszal, ezt látnia/tudnia kellett volna. BB mindig "érdekesen" büntet, nem lepődnék meg, ha a Bills ellen inaktív lenne, bár fogalmam sincs, hogy Kessler mit fog 4 nap után tudni a playbook-ból.