Újabb játékos érkezett

Kép
Justin Bethel

A Patriots megállapodott a Pro Bowl-er speciális csapategység játékos Justin Bethellel, akit hétfőn rakott ki a Ravens.

Ezek után a csapat megköszönte Jordan Richards munkáját. 

Sem a Sanu csere, sem Bethel aláírása hivatalosan nem történt meg még kedden. Azonban Richards elküldése után is még egy játékosnak kell helyet csinálnia a csapatnak az 53-as keretben.

Hozzászólás

Egy újabb ST játékos, ha jól tudom CB. Minden esetre azért Richardsért nem hullajtok könnyeket.

A Ravens special team egyik legjobb játékosa volt ebben a szezonban. Csak azért rakták ki, mert a Titans kivágta a Ravenstől igazolt embert és ezzel veszített volna a Ravens egy kompenzációs 4. körös picket. Bethel kirakásával újra megvan így nekik. Másik NFL-el foglalkozó oldalon olvastam.

Kétszeres All-Pro és háromszoros Pro Bowler. Mindegy a posztja, mert kvázi csak special team játékos, de annak nagyon jó. Majd meglátjuk mennyiért jött, mert az sem mindegy.

Ráadásul nemsokára játszani fogunk a Ravens ellen, talán tud némi információval szolgálni. :)

Mindenki happy, csak én vagyok szomorú. Soha nem jelent jót a nagy mozgás a csapatban. Viszont én lennék a legboldogabb ha tévednék. Enyhe vigasz, hogy a védelemben nincs kavarás!

Nem tudom, mivel tudod alátámasztani azt kijelentésedet, hogy soha nem jelent jót a nagy mozgás. A kérdés, hogy kellettek-e, hasznosak voltak-e ezek a játékosok. A Sanu-trade indoka lehet, hogy WR poszton gondban vagyunk/lehetünk (mert pl. nem akarjuk Edelmant szétveretni, Gordon sérülése súlyosabb, Harry nem 100%-os), de lehet, hogy a TE poszt nem megfelelő minősége, illetve e poszt "kiváltása" miatt kellett még egy fizikális elkapó. Bethel kapcsán egyértelmű az erősödés, Richardsért meg senki sem sír. 

Tőlem kérdezed az indoklást, majd szépen sorban felsorolod őket? Számomra az idény közbeni nagy igazolások nem jelentenek mást mint amit leírtál. Nincs kész a csapat. Hiányokat kell pótolni és nem azok játszanak, akikkel a felkészülés, tehát az összeszokást gyakorolták!

Majdnem minden évben érkezik valaki a Patshez év közben, és nem egyszer SB lett a vége az évnek.

Egyébként nagy mozgásnak nem mondanám az 1 WR-t és az 1 ST játékost. Utóbbira szerinte nem a szükség/kényszer vitte rá a csapatot, hanem a hosszútávú minőség biztosítása, kvázi lecsaptak a lehetőségre, ami kifejezetten jó dolog.