Újabb WR a fedélzeten, plusz Veldheer, Watson és 7 rookie is aláírt

Kép
Veldheer & Watson

2019.05.11. 09:00

További 4 idén draftolt játékos írta alá a rookie szerződését, név szerint: G/C Hjalte Froholdt, QB Jarrett Stidham, P Jake Bailey és CB Ken Webster.

Akik még nem írtak alá:

Első körös WR N'Keal Harry, Harmadik körös DE Chase Winovich és RB Damien Harris.

 

2019.05.10. 20:00

A csapat nem állt meg a WR osztag erősítésén. Nem sokkal ezelőtt leigazolta Dontrelle Inmant, aki tavaly a Colts csapatában játszott. 4 mérkőzés alatt 28 elkapásból 304 yardot és 3 TD-t ért el. BB úgy látszik kicsit növeli a wr osztag átlagmagasságát, hiszen Inman is 6’3 (azaz 190 centi) magas elkapó. A szerződés hossza és részletei jelen pillanatban még nem ismertek. (Azóta kiderült, hogy 1 éves szerződést kötött vele a csapat. Érdekesség, hogy Inman-nek 4 csapat is ajánlatot tett - a szerk.)

 

 A csapat leigazolta Jared Veldheer(jobb oldali tackle) a Oakland Raiders,Denver Broncos és az Arizona Cardinals volt játékosát. A szerződés egy évre szól és összesen 6,5 millió értékű. Mivel május 7. után történt a szerződés aláírása, a Denver Broncos számára nem jár kompenzációs pick és a Patriots kompenzációs pickjeinek számításába sem játszik szerepet a játékos érkezése.

Információk szerint a csapathoz visszatér a TE Benjamin Watson, aki Gronkowski előtt a kedvenc TE-je volt Bradynek. Watson az előző szezonokban a Saints játékosa volt, bejelentette visszavonulását, de úgy tűnik régi edzőinek sikerült meggyőznie, hogy még egy évet töltsön el a ligában. Információk szerint 1 évről és 3 millió dollárról szól a megállapodás. 

Az elkapó Bruce Ellingtontól viszont elköszönt a csapat, aminek a hátterében az elkapó sérülése játszhatott szerepet, valamint így felszabadult egy hely a 90-fős rosteren, amit Benjamin Watson töltött be.

Az idén draftolt újoncok közül hárman aláírták a rookie-szerződésüket. A második körös választott Joejuan Williams négy éves szerződést írt alá, pénzügyi részletek még nem ismertek. A harmadik körös Yodny Cajuste is aláírt, a szerződéséből az biztos, hogy 822.180 $-os aláírási bónuszt kap. Az ötödik körös Byron Cowart is ellátta aláírásával az újonc szerződését, részletek később jelennek csak meg a tartalmáról.

 

Hozzászólás

én ezt olvastam Veldheer szerződéséről: "The deal has a base value of $3.5 million, ($1.25 million fully guaranteed), and Veldheer can also earn $3 million in playtime incentives."

így sztem korrekt.

Csodát egyiküktől sem várok, de hasznos kiegészítőemberek lehetnek

üdv.eddig tartott mire az új rendszerbe be tudtam regisztrálni.a régi felhasználó névvel sehopgy sem ment,pedig sosem voltam letiltva.kerestem címet,hogy írjak a szerkesztőknek,de az admin cím sem működött.lehet mások is vannak akik szívnak vele,akkor kéne egy cím a hová lehet írni(vagy csak én nem ismerem).köszi

Válasz 1976matyi1976 üzenetére

Mit szeretnél pontosan? Nevemre kattintva tudsz üzenetet küldeni? Ha igen, tedd meg és eljuttatom olyanhoz akinek magassabb jogai vannak mint nekem.

Válasz 1976matyi1976 üzenetére

Újra kellett regisztrálni, mert a régi regisztrációkat nem tudtuk technikai okok miatt áthozni (a két rendszer másképpen kezeli az ékezeteket és a kis-nagy betűket).

danna76kukacgmailpontcomra írhatsz nekem ha továbbra is gond van. vagy fb-n is az oldalnak.

Nagyon kíváncsi leszek ki marad bent az 53-ban, mert nagyon erős a 90-es keret.

Ellington elküldésének okairól mit lehet tudni?

Válasz nikos1976 üzenetére

Ellington sérüléssel bajlódik és ez az oka az elküldésének

Válasz nikos1976 üzenetére

Szegény fickó, a jelentéktelen első 2 éve után 2016 augusztusában IR, 2017. dec. IR, 2018. szept. IR, visszatért , majd 2018. dec. újra IR. A legutolsó sérülése: hamstring (combhajlító?) Hogy miért igazoltuk le? Talán azért, hátha 4 hónap alatt felgyógyul.

Válasz nikos1976 üzenetére

Egy minimum fix PS tagunk már van a személyében, mert az NFL International Player Pathway programja alapján hozzánk rendelték és amennyiben nem kerülne be az 53-ba, kötelező felvenni a PS-be 11.-ként. A 196 cm,130 kg-os TE/FB a Germán FL Stuttgart Scorpions csapatából érkezett, de játszott  amerikai egyetemi csapatban is, Teneessee-ben, ahol több szerelése(22) volt, mint elkapása (3). :) Tavaly a Scorpions-nál: 43 catch, 474 yard, 4 TD. Univerzális játékosnak tűnik. :) Én kiváncsi vagyok Rá.

Az NFL . com szerint nem vagyunk benne a legjobb 10 offensben. :))

Remélem a fiúk is olvassák. Újabb motiváció a következő évre.

Amúgy szerintem Gronkot is viszontlátjuk még a pályán. El tudok képzelni olyan szitut amikor igent mond egy pár meccsre. ahogy nézem a videokat nem hagyta el magát.

Eltúlozzák Gronk hiányát, akivel tavaly az ötben voltunk. Egyébként nekem az is jó, ha a defense nyeri a meccseinket. :) 

En is nagyon orulnek mert kedvencem. De szerintem el kell fogadni hogy nem jatszik.
Szerintem mar tavaly elkezdodott a keszules arra hogy mar nem fog jatszani. Plusz a dinasztia elso feleben sem volt, plusz a 32 csapatban nincs osszesen 6-7 meghatarozo TE amibol arra kovetkeztetek hogy meg lehet oldani nelkule es az offense-t.

En akkor fogok megremegni mikor BB mondja hogy eleg es nem mutat ra arra az emberre akire azt mondja hogy O lesz a helyettesem. Esetleg ha Robert Kraft elkoszon, bar ott azert a fia szerintem tovabb viszi azt amit az apjatol latott (es itt nem a floridai masziroztatasra gondolok :) ).

En ugy olvastam mintha Veldheer Ellington helyet vette volna at. B. Watsonnak kell meg helyet szoritani. Javitsatok ki ha tevedek.

Válasz ssuveges üzenetére

jelenleg 92 fős + Gordon (05.09). Van még vagy 7 csapat ahol több mint 90 fős a roster. ( https://en.wikipedia.org/wiki/Template:New_England_Patriots_roster )

Válasz hopi46 üzenetére

1. De akkor mikortól számítják az offseason 90 fojet? Addigra biztos 90nek kéne lennie.

2. Azt sem értem hogy ha ellington sérüléssel bajlódik es nem gyógyul meg szezon kezdésre akkor minek igazolták D.T. ? Nem tudom mi baja Ellingtonnak de talán nem annyira rizikós mint egy achiles szakadás.

3. Crabtree vajon sokat kérne?

Válasz hopi46 üzenetére

Hopi, technikai jellegű kérdés. 

A Tárgy mezőt is kitöltöd, és utána írsz a hozzászólás mezőben, vagy csak a Hozzászólás részbe írsz?

Pont előkerült általam ma a szerkesztők között ez, hogy így néha elsőre nem értelmezhető a kommentek egy része (nem feltétlen csak a Tiéd), mert külön választódik ezáltal a hozzászólás mondandója, és ez így kicsit zavaró. 

Köszi!

Szerk: Alapesetben ahogy látom, ha üresen hagyom a Tárgy mezőt, akkor a Hozzászólás mezőből beemeli az első szavakat automatán. Viszont Nálad nem ugyanaz a Tárgy mező, és a Hozzászólás mező, így gondolom kitöltöd mindkettőt.

Igen, mert úgy érzem azért van, ill. lehet olyan valaki, akit nem érdekel a mondókám. Most pl. "Címnek" (pontosabban a hozzászólásom tárgyának) használtam a Tárgy mezőt és úgy emlékszem többnyire így csinálom. Néha lehet, hogy nem, azaz a mondandóm kezdő néhány szava szerepel a Tárgy mezőben, ami a Hozzászólás mezőben folytatódik. Igyekszem az első megoldást követni, csak nem mindig jut gyorsan az eszembe egy-egy rövid, de találó tárgy megjelölés. 

Válasz Croaker üzenetére

Azt hiszem a tárgy mező értelem szerű kitöltése (miről fogok írni) azért fontos, mert a hozzászólások elejéről automatikusan beemelt x karakter nem feltétlenül tartalmazza a hozzászólás tárgyát, sőt lehet, hogy teljesen közömbös/"semleges" szavak kerülnek oda. Persze elhagyható akkor, ha a hozzászólás első néhány szavában benne van a tárgya.

Azért a régi weboldal - nekem - jobb volt. A chatre egyáltalán nem tudok belépni az új regisztrációval. Az oldal is átláthatóbb volt, az aktuális friss hír rögtön ott volt az ember szeme előtt, nem kellett 1000x megnézni, hogy a Steelers ellen játszunk... 

A keretről meg majd novemberben lehet véleményt mondani, szerintem ez a top10-en kívüliség a futó corps, Edelman, DT és az új fiú mellett nem lehet igaz. (Ha meg Gordon is csatasorba áll, akkor meg pláne nem.) 

Azt is folyton hajtogatják hogy az idei sorsolásunk könnyű, de majd a szezon során derül ki, hogy az ellenfelek ténylegesen milyen játékerőt képviselnek. Szinte sosem bizonyulnak igaznak azok  a predictionök, amelyeket ilyenkor fogalmaznak meg a szakírók (kivéve, hogy a Pats SB-t játszik, de ez mostanában nem nagy kockázat :) )