Ups & Downs - 14. hét: Patriots @ Rams

Kép
Ups#14

Sajnos ezúttal nem tudott úgy teljesíteni a Patriots, mint ahogyan azt az elmúlt évek csütörtök esti meccsein megszokhattuk, a mérkőzés elejétől kezdve lehetett érezni, ebből aligha lesz győzelem. A mérkőzés eleje rémálomszerűen alakult, később a védelem azért javítani tudott, de a támadójáték rettentő gyenge volt ezúttal. Nézzük, kik kerültek az UP-ba és DOWN-ba!

UP

Jake Bailey: Sajnos - mint idén már sokszor - sokatmondó, ha egy punter nevével kezdődik az UP... Bailey egyébként jól rúgott, 6 puntjából 4 ért le 20 yardon belül, leghosszabb rúgása 71 yardra szállt. Ha mindenki ilyen stabil teljesítményt produkálna a csapatban, akkor valahol a 9-10 győzelem környékén állna a Patriots...

Myles Bryant: A fiatal UDFA corner egyre több lehetőséget kap a szezon előrehaladtával, ezúttal megszerezte első interceptionét is az NFL-ben, amiből majdnem TD is lett, ám a visszanézés után ezt visszavonták.

DOWN

Cam Newton: Newton ezúttal is gyengén muzsikált, volt egy picksixe is egy screen játék során: Aaron Donald ütközte le Harrist, aki nem ért oda így a passzhoz, Newton pedig erre nem figyelt. Volt néhány szép középtávoli passza, de ezektől eltekintve megintcsak nem tudott érdemben hozzászólni a támadójátékhoz.

Támadófal: Az idén eddig jól teljesítő támadófal ezúttal borzasztó gyengén szerepelt, csak Andrews nem engedett sacket. Főleg a LT-ként játszó Eluemunor lógott ki nagyon a sorból, apró öröm, hogy a Dolphins ellen már visszatérhet Wynn, már ha egészséges lesz természetesen.

Futás elleni védelem: Gyakorlatilag a mérkőzés fontosabb kérdéseit az első 20 percben eldöntötte az ellenfél, és ez nagyban volt köszönhető a futójátékuknak. Cam Akers már az első negyed után 70+ yardon állt, végül 171 yardnál állt meg a "számlálója". Sajnos a komplett front7 súlytalannak tűnt, csak a harmadik-negyedik próbálkozásra tudták a földre vinni az ellenfél játékosát, rendkívül sok ajándék yardot hagyva ezzel a Ramsnek.

Hozzászólás

Egy-egy nyilatkozat az UP-okról a Rams meccs után:

  • DMC mondta CB M.Bryan-ról: "...Myles mindent tud a sec. posztok tennivalóiról és bármikor készen áll, hogy bármelyiket betöltse, ha szükség van rá...Azt hiszem, hogy a  nagyszerű tanulási képessége és kemény munkája miatt igazán jó játékos lesz..."
  • Reiss írta P J.Bailey-ről: "...Ha Hekker az NFL legjobbja és Bailey felülkerekedett rajta, akkor hol van Bailey helye a ligában?..."

Látom, erre a teljesítményre már itt is elfogytak a szavak és a könnyek...