Ups & Downs - 16. hét: Patriots vs Bills

Kép
Ups&Downs

Egy igazi rájátszáshangulatú meccsen nyert a Patriots a Bills ellen 24-17-re, a támadósor egyre biztatóbban teljesített, a védelem pedig pár hibától eltekintve remekül limitálta a vendégek támadójátékát. Nézzük, kik kerültek az UP-ba és DOWN-ba!

UP

Tom Brady: Brady az elmúlt hetekben gyengébben teljesített a megszokottnál, még akkor is, ha sem az elkapók, sem pedig a támadófal nem segítette őt. A Bills ellen 33 átadásából 26 sikeres volt, ami mindenképpen nagy előrelépés az elmúlt hetek 50% körüli teljesítménye után. Összesen 271 yardot passzolt, valamint volt egy touchdownja is, Matt LaCosse-nak.

Julian Edelman-N'Keal Harry: Edelman sérülten is nagyszerűen játszott, 5 elkapást és 72 yardot szerzett, ezek között több is clutch szituációban érkezett (sikeres kétpontos). Annak ellenére, hogy a héten gyakorlatilag alig edzett, egy ilyen fizikális buffaloi védelem ellen ezek nagyon szép eredmények. Az újonc Harrytől mindenki várta a bemutatkozásakor a nagy játékokat, kellett azért idő neki, hogy felvegye a fonalat, de a játéka egyre biztatóbb, a rájátszásban minden esélye megvan, hogy egy Michel-féle playoffal segítse a Patriotsot.

Dont'a Hightower-Lawrence Guy: A védelem két motorja voltak a Bills elleni meccsen, 5 és 6 tackle-t, valamint 1,5 és egy sacket gyűjtöttek össze, mind passz, mind futás ellen jól teljesítettek. 

Rex Burkhead: Az első drive után nem gondoltam volna, hogy Burkhead az UP-ban kap majd helyet, ám a meccs hátralévő részében abszolút rászolgált erre. 4 elkapásból 77 yardot, 5 futásból pedig 20 yardot és egy touchdownt szerzett, az ő hatpontosával vette át a vezetést a negyedik negyedben a Patriots.

DOWN

Mohamed Sanu: Sanu sajnos ezúttal sem a pozitív szereplők között említhető. Bár most 3 elkapásból szerzett 24 yardot, ez még mindig nem az a teljesítmény, amit egy 2. körért megszerzett elkapótól várna az ember... Az első félidő végén nagyon benézett egy blokkot a negyedik kísérletnél, ha az ott megvan, akkor nem tud egyenlíteni még a nagyszünet előtt a vendég gárda.

Patrick Chung: Chung nem először teljesít gyengén idén, rendre meggyűlik a baja a TE-kel, ezúttal is volt gondja bőven, amit Knox révén ki is tudott használni a Buffalo.

Akárcsak a többi szerkesztőtársam, én is szeretnék Mindenkinek Kellemes Ünnepeket, Boldog Karácsonyt kívánni! :)

Hozzászólás

Kis off, de talan van ertelme:

Trash talk es sport tv facebook oldalan lehet szavazni melyik meccset adjak..valaszthato a Pats merkozese is. Holnap este 20 oraig lehet voksolni..huzzunk bele ;)

Elég gyenge a 19 órás felhozatal, úgyhogy jó eséllyel a Pats meccsét fogják adni. Ha jól nézem, csak a Houston-Tennessee meccsnek van tétje mindkét csapat számára, a többi 12 mérkőzésen csak az egyik csapatnak (vagy igazából semelyiknek sem) kell a W.

Az esti SEA-SF lesz úgyis a lényeg.

SANU EINE KATASTROFA!!!!!

Adtunk egy második kört egy paliért aki elkapja a puntokat. Igaz hogy előre sem tud vele futni de legalább nem ejti el mint a legutóbbi 2. körös hasonló pacák Cyrus Jones.

AJ Green meg Julio Jones mellett azért könnyebb volt néha elszakadni és hozni egy jobb meccset. Rohadtul nem bírom a palit és nem látom rajta hogy különösebben zavarná hogy szar.

2-3 katasztrofális (blokknak nem nevezném) blokkolási kísérlete is volt. Nekem sem tetszik a játéka mióta nálunk van, de szerintem egyelőre ahogy a csapat, úgy még ő maga sem találja a pontos helyét a rendszerben. Ennek ellenére nekem komoly bizodalmam van az irányába. Fogunk mi még örülni Sanu elkapásainak. ;) Go Pats! :)

Guy fantasztikus, az egyik kedvencem!! Csak egy a sok közül, 2. negyed, 5:04 van hátra: Miközben két kézzel az egyik Oline játékost blokkolja, a jobb kezével csak úgy kinyúl és elkapja egy kézzel! a mellette már teljes sebességgel elfutni szándékozó kis Singletary-t, majd 1 yardon földre viszi. Számomra ez egyike az egyszerre super szellemi és fizikai teljesítménynek, azaz nem csak erős, de lát/figyel is! :)

Halihóóóóó!

Szerintem:

UP:

DOWN:

  • Julian nehogymár másnak is legyen nagyjátéka inkább szabálytalankodok valamit Edelman
  • Gilmore --- több TD-t engedett mint eddig összesen a szezonban
  • DEF + ST --- újabb meccs szerzett labda nélkül (2. ilyen a szezonban)

Sziasztok Srácok!

 

Mivel gondolom ez a kari előtti utolsó poszt, így megragadom az alkalmat és Boldog, Békés Karácsonyt kívánok mindenkinek!

 

üdv

J

Kedves SZUPER szerkesztők! Csináljatok már egy Boldog karácsonyt cikket, ahol mi is üzenhetünk nektek! Nagyon megérdemlitek a köszönetet és a jókívánságokat is! :-) :-)

Kedves szerkesztők és olvasó társaim! Mindenkinek boldog, kalóriákban gazdag Áldott Karácsonyi Ünnepeket kívánok!

Ui.: Vasárnap veletek ugyanitt!

Boldog Karácsonyt!🎄🎄🎄

UP!! - Elandon Roberts fullback poszton.

19 támadó játéknál a pályán és pusztít. És megtalálta a motivációját a poszton: "I’m going to run through their [expletive] face,” Robert said. “Period. Just like [a] linebacker. I’m looking to make the tackle and if I can’t make the tackle and you’re in my way, I’m going to run through your [expletive] face.’’

https://www.boston.com/sports/new-england-patriots/2019/12/21/elandon-roberts-quotes-fullback

BB mondta Róla: "... kicsit alulméretezett, de hatalmas szíve van... elkötelezett a csapat mellett és talán ezért választották a társai csapatkapitánynak...mindent megtesz, amit kérünk Tőle... nagyon tetszik a gyerek, jó, ha a pályán van..."

Roberts mondta: "... azt hiszem Bill kedvel Engem. Mikor keményen csinálom az edzéseken, nem mond semmit, legfeljebb kissé somolyog. Mellette állok, de nem mond semmit. Úgy érzem, Én vagyok az egyetlen az edzésen, akinek sohasem fogja mondani, hogy keményebben..." 

Hát ennyit ért a Bills ellen a Mi átképzős FB-ünk. És akkor még nincsenek is benne a jelenlétéből adódó játékvariációk! (Ld. LaCosse TD!)

Rush with Roberts:  17 att, 4,4 y avg, Plus-EPA: 58,8%

Rush without Roberts: 18 att, 3,8 y avg, Plus-EPA: 35,7%

EPA = Expected Points Added

Michel rush:

with Roberts: 15 att, 4,7 y avg, EPA/att: 0,12

without Roberts: 5 att, 4,2 y avg, EPA/att: 0,03