Ups & Downs - 2. alapszakasz.mérkőzés: Miami Dolphins

Kép
Ups&Downs

A New England Patriots vasárnap a Miami Dolphins elleni idegenbeli mérkőzésen aratott fölényes, 43-0-ás győzelmet, csaknem 3 év után először hagyták el győztesen a tengerparti várost. Sok jó teljesítmény akadt a meccsen, ám egy-két játékos ismét "belerondított", következzen az Ups & Downs!

UP

Jamie Collins: "A tékozló fiú hazatért!" Sokan, köztük én is kétkedve vártam Collins visszatérését Foxboroughba, ám az első két meccs alapján elmondható, ismét nagyot húzott Bill Belichick és stábja. Collins 5 szereléssel (ebből 1 tackle for loss), 0,5 sackkel, két interceptionnel és egy picksix-szel zárta a meccset, mindenhol ott volt a pályán.

Adam Butler - Chase Winovich: Ők ketten voltak felelősek (főleg) a sackekért. Ami a Steelers ellen elmaradt, azt itt bepótolták a srácok, összesen hétszer vitték földre a Dolphins irányítóit, Butler 2, míg az újonc Winovich 1,5 sacket ért el. Butler emellett még 2 TFL-t is szerzett, megállíthatatlan volt.

Rex Burkhead: Bár Burkheadnek csak 7 labdaérintése volt (5 futás, 2 elkapás), mégis nagyon megbízhatóan szerezte a yardokat. Azok után, hogy a preseason végi keretszűkítésnél még a helye is veszélybe került sokak szerint, az alapszakaszban bizonyítja, milyen fontos játékosa ő a csapatnak.

Stephon Gilmore: A liga legjobb cornere ismét megmutatta, miért is kapta a hatalmas fizetést két éve a Patriotstól. Devin McCourty labdaszerzésében is nagy szerepe volt, jól ütött bele a labdába, majd szerzett egy 54 yardos picksixet.

DOWN

Stephen Gostkowski: Gostkowskinak nagyon nem ment tegnap, két extra pontot és egy mezőnygólt is kihagyott. A Pittsburgh elleni biztató játéka után, ez egy elég komoly visszaesés, szerencsére most belefértek a hibái.

Marshall Newhouse: A frissen igazolt OT-nek nem volt könnyű dolga, először RT-ként, majd Isaiah Wynn sérülése után LT-ként szerepelt. Bár többnyire jól dolgozott, két holding és egy sack így is az ő számlájára írható.

Hozzászólás

Nálam Dorsett abszolút UP! Kb mindent elkap ami felé megy, hihetetlen jó megmozdulásai,elkapasai vannak .és ő számít nálunk a nem tudom hányadik elkaponak. Ebből látszik milyen erős a szekció. 

Nem kb, idén eddig mind a 7 target elkapásra lett váltva esetében, 96, majd 39 yrd, 1 TD termelése mellett. Iszonyat hasznos.

Ha Tom nem minden áron AB-vel akart volna 3x egymás után TD-t csinálni, tegnap is lehetett volna TD-je. 

Nálam abszolut UP a srác

 

Dorsett up, Gordon (kicsit szigorúan) down. Gost nagyon indiszponált volt, szerencsére a kapufa kisegítette.

Nálam csak Gost DOWN igazán. Szegény Newhause, "nem volt könnyű dolga" swing T-t játszott, mind a 72 off. snap-nél (100%!) pályán volt,  "bár többnyire jól dolgozott", 2 holding - mindkettő declined. :) Nálam, a képességeihez mérten, Gordon down, 5target/2 catch és OPI. Olszewski teljesítményét pedig bármelyik elkapónk megcsinálta volna 3-ból avg: 3 yard.

Szegény Dorsett (nagyon kedvelem, a Patspulpit-on a Néma Gyilkos nevet adta Neki egy szakíró) meg már szinte félelmében kap el mindent, mint 4.WR, mert a reserve listán néhány forduló után már ott várakoznak a konkurensek (Harry, Meredith) :D

Ha Burkhead up, Michel miért nem? 21 carry, 4,1 átlag 1 TD. Ezt vártuk tőle.

Amúgy a tegnapi meccs, ahol nekem mindenki up volt, Gordont, Ghostot és talán a holdert kivéve. (Az utóbbi kettő down, Gordon egyik sem.)

A támadófal ahhoz képest nagyot alakított, hogy Mason nem találja önmagát és a másik négyből három már backup.

Adam Butler óriásit fejlődött tavaly óta.

 

 

Ebben igazad van, elfelejtettem, annyira garbage time alatt volt. Ha nem Michel lenne, padozás lenne a vége.

OFF

BigBen season ending injury! Műtik. 

Ezt én ma magamnak úgy fordítottam le, hogy ennek tükrében a Ravens meccs - ha ilyen formában maradnak - kulcsfontosságú lesz, mert a kiemelésről, annak sorrendjéről dönthet, ahogy Chiefs meccs is. (Nem tudom, mit játszik ma a Browns, de ott sincs fal, összetörik mint Luckot. Ha ők sem jelentenek faktort, a Ravens zeneszóval nyeri a csoportját.) Ráadásul mi megyünk Baltimore-ba.

1. Brady-t már nem lehet UP-ba tenni, csak DOWN-ba, mert ő a GOAT? Szerintem igazán megérdemli, hogy UP-ba kerüljön, még futott, akarom mondani dőlt is egy TD-t. Ráadásul Antonio Brown-t is sikerült bevonnia a játékba, ami a komplett Raiders stábnak sem sikerült.

2. O line miatt nem aggódom. Maximum ezentúl csak a defense-ünket küldjük fel, elvégre kettővel több TD-t szereztek, mint az elmúlt 3 tétmeccsen az ellenfél offensei együttvéve. 

Néhányan bekiabáltátok Gordont a down-ba. Nem egyszerű most neki Brown árnyékában... Kevesebbet is játszottak rá. Sőt, az egész AB igazolást a mester találta ki terápiás céllal, hogy mentálisan edze őt. :-) Meglátjátok, igazam lesz...

A napokban nyilatkozott Scar a falemberekről, többek között Newhause-ról is: " Ez a fickó okos - mondta Scarnecchia. Nagyon lenyűgözött, nemcsak az intelligenciájával és a labdarúgó IQ-jával, hanem az offense playbook megtanulására irányuló munkamódszere is példaértékű. Ha valamit nem tud/ért, megkérdezi. Nagyon szerencsések vagyunk, hogy itt van Nálunk és együtt dolgozhatunk." (Forrrás: Patspulpit)

Reméljük Newhause egyszer a DOWN-ból UP lesz.