Ups & Downs - 3. előszezon-mérkőzés: Las Vegas Raiders

Kép
Ups

Pocsék teljesítmény. Így zárta az idei előszezont a Las Vegas Raiders otthonában a Patriots. A meccs egészében jobbak voltak a hazaiak, egyik egység sem tudott igazán "felpörögni", ez pedig vereségben manifesztálódott.

UP

Kevin Harris: Az újonc futó volt a támadósor legjobbja, bár a mérkőzés végén volt egy csúnya labdavesztése. Ettől függetlenül benne lehetett valamiféle pluszt érezni, volt egy szép hosszú futása is, a keretszűkítés előtt egy jó teljesítménnyel rukkolt elő.

Jack Jones: A nyár elején elindult a Jones-hype, amire sokan felültek, aztán az edzőtábort csendesebben kezdte az újonc cornerback. Augusztusban azonban folyamatosan javuló tendenciát mutatott, kiváló labdaérzéke és tehetsége miatt már első szezonjában komoly snapeket kaphat a védelemben. Egyelőre még többen is előtte vannak a rangsorban, de ne legyünk meglepődve, ha hosszútávon ő lesz az egyik kezdője a Patriotsnak.

DOWN

Támadófal: Úgy tűnik a támadófal nem igazán akar még mindig összeállni, főleg a futásblokkolással akadnak gondok, de a pass protection sem tökéletes. Ez természetesen alapból meghatározza a lehetőségeit az offense-nek. A hátralévő két hétben nagy munka vár rájuk. A közös edzéseken jól teljesítettek, de az "éles" meccsen nem volt ilyen jó a helyzet.

Mac Jones: Voltak szép megmozdulásai (futott first down, Parkernek dobott visszafújt TD (ami amúgy óriási BS-call volt)), de összességében ő is lefelé lógott ki inkább. Volt egy eladott labdája is (bár kérdés, hogy mennyire volt takarásban a linebacker), igencsak hektikusan teljesített egész előszezonban. Rendszerint egyébként gyengén kezdte a meccseket, később jött egy-egy jó drive, ez pedig az alapszakaszban nem fog beleférni - természetesen a támadósor többi részére is igaz ez.

Hozzászólás