Ups & Downs - 5. hét: Patriots vs Saints

Kép
Ups

Lassan el lehet gondolkodni ennek a cikknek a relevanciáján, ha így folytatja a csapat, hiszen kiemelkedő teljesítményekről aligha lehet majd beszámolni... Ez a cikk rendhagyóra sikerült, remélem jövőhéten már visszatérhetek a szokásos formátumhoz...

UP

SENKI. Biztosan állíthatom ilyen cikk sem született még sosem. A fordítottjára volt egyszer példa, azthiszem a Seattle elleni Super Bowl után, ám az még nem az én klaviatúrámból, fejemből pattant ki. Két ekkora vereség után - amiből nekem a mostani ezerszer jobban fájt, nehéz kiemelni bárkit pozitív oldalról, még ha akadtak is megvillanások.

DOWN

MINDENKI: Gyakorlatilag itt az UP ellentettjét lehetne leírni, de nem teszem. Ezúttal sem sikerült gyakorlatilag semmi a csapatnak, rengetegen a tudásuk alatt teljesítettek, nem is kevéssel. A vezetőségnek, az edzői stábnak és a játékosoknak is óriási felelősségük van ebben, felesleges egyetlen játékosra, edzőre vagy csapatrészre kihegyezni ezt a dolgot, 34 ponttal kikapni hazai pályán, ráadásul nullázni egy középcsapat ellen megengedhetetlen, pláne a Dallas meccsen tapasztaltak, látottak után.

Hozzászólás

Kemény meló lehetett ennek egyáltalán nekiállni. Maxima respect!  És persze igaz minden szava.

 

Jackson ahhoz képest, hogy 2 napot volt a csapattal, egész jó volt. De értem a cikk mondanivalóját, egyet is tudok érteni vele.