Ups & Downs - 6. hét: Patriots @ Raiders

Kép
Ups

Az Ups cikk visszatért a megszokott formátumhoz, még ha győzelmet nem is ünnepelhetett a csapat.

UP

Kendrick Bourne: A veterán elkapó hétről hétre bizonyítja, hogy messze az egyik legjobb támadójátékosa ennek a Patriotsnak. Ezúttal mind a 10 felé szálló labdát elkapta, ezekből 89 yardot szerzett, valamint volt még egy first downt érő futása is. Több ilyen teljesítmény kéne a támadósor többi tagjától is.

Jabrill Peppers - Jahlani Tavai - Christian Barmore: Az idei szezonban ez a hármas egységük meghatározó játékosává váltak, hétről hétre jó teljesítményt nyújtanak. Előbbi kettő összehozott egy labdaszerzést is (az a Peppers-hit Adamsen elképesztő volt), Barmore pedig a fal közepén remekelt, öt futásmegállítása (ami azt jelenti, hogy nem sikerült a futónak pozitív irányba mozdítani a támadósort - ez első kísérletre 3-4 yardot, másodikra a távolság felezését, harmadikra pedig a first downt jelenti) holtversenyben a legtöbb volt a csapatban.

Ezekiel Elliott: Sokan fel voltak háborodva, amikor Zeke-t megszerezte a csapat, a futó azonban hétről hétre egyre jobban teljesít, abszolút megérte őt idehozni szerintem. Volt egy hosszú TD-je is, amit visszafújtak, de később pótolta az elmaradt hatpontost, egyre jobban teljesít földön és levegőben egyaránt.

DOWN

Támadófal: Nyilván rengeteg dolog dől el a LoS-en, ebben pedig a Patriots talán a leggyengébb az egész ligát tekintve. Amíg itt nem lesz érdemi változás, addig a támadójáték a vasárnap látott szinten lesz, ami nyilvánvalóan nem üdvözítő a szurkolók számára.

Jalen Mills - Myles Bryant: A két corner teljesítménye az értékelhetetlen minősítést közelíti. Mills rendre lemaradt a nála jóval lassabb Mayertől, Bryant pedig borzalmas módon "védekezett" Meyersen a touchdownja előtt. Mills safetyként a szezon elején nem volt rossz, a sérülések miatt került most CB posztra, Bryant pedig a megvillanásait nem tudja állandósítani, így ő sem lehet megoldás slot corner poszton - csak jelenleg éppen nincs kit berakni helyette...

DeVante Parker: Igencsak megfogyatkozott elkapósorral állt fel a Patriots ezen a meccsen, ám a veterán játékos így is lefelé lógott ki a csapatból. Volt egy rosszul megfutott route-ja, valamint a meccs végén egy gyönyörű Mac Jones-passzt ejtett el, ezzel gyakorlatilag eldöntve a találkozó sorsát.

Hozzászólás

Barmore - nak volt 2 labdaelütése is!

Parker igen gyenge volt, de ne kenjük Rá a vereséget, legfeljebb a győzelmi esélyt a korábbi elcseszések (13 pont előny lehetősége!) kompenzálását. 

Durva, ha a csapat még 9-szor kikap, akkor BB-nek meglehet az NFL-ben a valaha volt legtöbb elvesztett meccs az alapszakaszban. :(

Igen, viszont ha meg még egyet nyer, akkor a második legtöbb győzelme lesz. Nem mellesleg a 7 gyűrűjével szerintem 100 év múlva is vezetni fogja a listát az edzők között. Nem sok jelentősége van egyiknek sem szerintem. 

Reid nagyon közel van hozzá. Kevesebb mint 50 győzelemmel van lemaradva. És ő Mahomesal most  hamar ledolgozza ezt a hátrányt, főleg ha BB így muzsikál vagy ha abbahagyja.

OFF

Douglas és Jack Jones edzésbe állt, OT McDermott visszajött, de egyelőre cak a PS-be. Juju, Mondre, Henry, Godchaux, Uche, White, Trent Brown, JonJon nem edzett kedden.