Ups & Downs - 7. hét: Patriots @ Jets

Kép
Ups&Downs

Az idei egyetlen Monday Night Footballjára készült a New England Patriots a New York Jets ellen, egy amolyan mini bye week után. Bár előzetesen többen is szorosabb meccset vártak a szeptemberi odavágónál, a Patrióták ezúttal is megmutatták ki az úr a Galaxisban, nagyon sima 33-0-ás győzelmet arattak.

UP

Phillip Dorsett-Jakobi Meyers: Dorsett visszatért a sérüléséből és egyből szerzett egy gyönyörű touchdownt, olyat, mint a szezon elején is láthattunk tőle: sebességből megverte a cornerbacket, Brady pedig hajszálpontos passzal találta meg az endzone végében. A draftolatlan újonc már a Giants ellen is nagyon jól szerepelt, ezt a sorozatát most is folytatta, 5/5-tel és 47 yarddal zárta a csoportmeccset, ráadásul ha nem állítják meg egy ízben szabálytalanul egy hosszú touchdownt is szerezhetett volna. Számára apró szépséghiba - bár nem a meccshez tartozik - Sanu érkezésével, valamint Gordon és Harry felépülésével a snapszámai jelentősen csökkenhetnek.

DEFENSE: Bizony, csupa nagybetűvel. Bevallom őszintén a szezon előtt eléggé szkeptikus voltam a védelemmel kapcsolatban, hiába érkeztek biztató hírek. A hetedik meccs után elmondhatjuk, azok a riportok meglehetősen pesszimisták voltak... Lehet itt azzal érvelni, hogy a legkönnyebb sorsolása a Patriotsnak van, de ilyen jellegű dominancia még egy egyetemi csapat ellen is figyelemre méltó lenne. A Boogeymennek becézett LB sor megállíthatatlan, a secondarytől folyamatosan jönnek a labdaszerzések, és bár a D-Line most "haloványabb" volt, ezzel a teljesítménnyel bármikor kiegyeznénk. Ki lehetne emelni gyakorlatilag bárkit, de ugyanúgy mint a Rams elleni Super Bowlon, most is az egész egység működött nagyszerűen. Csak így tovább!

DOWN

J.C. Jackson: A fiatal cornernek nem volt túl jó meccse, három zászló is érkezett rá. Főleg Demaryius Thomas ellen állt fel, és ugyan elkapást nem jegyeztek ellene, az a három szabálytalanság három first downt eredményezett a Jetsnek.

Hozzászólás

Nekem up Bolden is: svájci bicska a csávó: eddig azt hittük, csak ST playa, de idén megy neki a futás is (2 TD), és milyet kapott már el a Jetes ellen?

Én kiemelném a DEFENSE-nél azt, hogy mennyire tudnak egymás sikerének örülni: Terrence Brooks interceptionjénél, ami csak egy volt a 4 közül az egész védelem úgy éltette, mintha ezzel nyerték volna meg a Super Bowlt. Fantasztikus érzés lehet egy ilyen védelemben játszani, és ez meg is látszik a játékukon.

UP: New Englandben nagyon jól megtalálták az egyensúlyt a visszafogottság:

https://deadspin.com/bill-belichick-delights-in-tormenting-the-hapless-jets-1839246913

és az örömünnep között.

 

Annyira jó a védelem, hogy az ellenfelek legjobb fegyvere az lesz, ha J-C.-re dobálnak.

A következő 5 meccs teljesen más szint lesz

nagyon kíváncsi vagyok a defense mennyire 

lesz domináns továbbra is. Ravens Cowboys Browns a futójáték dominál és elég jók a falak

és mobilis irányítók vannak sokkal nehezebb lesz dolga lesz a defense nek lehet engednek egy két field goalt 😉de remélem az ellenfél offense is tart a labdavadasz védelemtől aminek a mélysége most a legnagyobb a ligában.

Az offense fal lassan összeáll és a 2 TE erkezésével szerintem a futójáték is beindul majd. 

Halihóóóó,

Szerintem:

UP:

  • Na ugye! Így kell ezt! Már majdnem az egész McCarthy családot leszidtam a múlt héten!
  • Star Wars és a Sith nagyúr szabályismereti továbbképzése
  • Ellenfél megtévesztése! Ki a Pats FB-je??? Ugye-ugye Te sem tudod…

DOWN:

  • Hány pontot szerzett a D? Kettőt… Na ugye!!!
  • Bolden talajfogásán a szaltójánál még van mit finomítani a tornászedzők szerint
  • KVN, aki nem tudja elhúzni a lábát a béna, topogó Griffin elől…
  • Harmon, aki nem figyel az INT-nél és nem touchbackre érkezik…

A támadófal futásblokkolása hogyhogy nem DOWN?! 34 kísérletből 74 yardot sikerült összehozni.